Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקומות במרכז לרכישת לרפידות בלם קדמי ל:

פייזר 1000

ולפיז'ו אליסאו

לא חייב להיות אותו מקום.

הערכת עלויות גם יהיה נחמד.

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
מישהו מכיר ויכול להמליץ על מקומות במרכז לרכישת לרפידות בלם קדמי ל:

פייזר 1000

ולפיז'ו אליסאו

לא חייב להיות אותו מקום.

הערכת עלויות גם יהיה נחמד.

אתה יודע איזה מספר של הרפידות אתה צריך?

היה לי את הספר של EBC (יש לי אותו בבית עדיין).

צריך להיות לי אפשהו הקובץ שלו פה.

בכל אופן.

אם אתה מהמרכז:

אביזריון EBC.

קשורים ללרט, אז צור קשר עם שחרלרט (כRובי, תסייע לו?)

אבנוע - כמדומני, SBS וגאלפר.

דבר איתם על המחיר.

ארנב אנרגיה (מטרו) - SBS גם כן אני חושב.

או שתזמין מהרשת כבר, אבל אני לא יודע כמה זה יוצא לך יותר זול.

אם אתה מהצפון, אני יכול לברר לך מחירים פה וכמה הם יעשו הנחה.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

דבר ראשון - תודה נמרון (אני מהמרכז דרך אגב)

רפידות לאילסאו קניתי היום באופרואד - 88 ש"ח

לא יודע אם יקר או לא אבל מתברר שהיה שינוי במהלך החיים של הקטנוע (מדובר על דגם מוקדם), ועדיף באמת לדעת בדיוק איזה רפידות צריך, או לחילופין ללכת למוסך שמכיר את הנושא.

בקשר לפייזר - יש עוד זמן, אבל אני כבר מתעניין

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם
דבר ראשון - תודה נמרון (אני מהמרכז דרך אגב)

בקשר לפייזר - יש עוד זמן, אבל אני כבר מתעניין

ממליץ באהבה וגעגועים על ה-StreetExcel של SBS; להשיג באבנוע. זה אמנם "סינתר", אבל לא גרם לדיסקים לבלאי מיוחד. ה-StreetExcel כשמם כן הם, ומיועדים לכביש (ולא דווקא למסלול). התחושה, כוח הבלימה, הקונסיסטנטיות בבלימות רצופות, ולבסוף העמידות - תענוג. קבלו אצלי ציון גבוה יותר מכל דגם אחר. אם אני לא טועה לארגוס יש עליהם חוות דעת זהה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לך

אני מחפש רפידות לקנות לבד לפיג'ו טרקר אוף רואד והבנתי שקנית לאליסאו , מאיפה קנית תרפידות ואם יש לך טלפון יעזור יותר

עוד משהו , אתה הרכבת לבד ? ידוע לך איך מרכיבים רפידות טוף אחורי של הטרקר?(מה צריך לפרק כדי להגיע לשם...גלגל?)

בכל מקרה אם יש עוד מישהו שמבין בנושא אשמח לעזרה

תודה לעונים

פורסם

אם אתה לא יודע איך להרכיב ולפרק בלמים ורפידות אז בבקשה ממך לטובתך האישית ולטובת כל מי שנוסע ליידך בכביש אל תחליף לבד!!!!!!!!!! לך למוסך שיחליפו לך תאכל את המחיר שיגישו לך ותישאר בטוח....לא חסרים "גאונים" שנהרגו בגלל שחשבו שהם יכולים להחליף לבד חלקים באופנוע ובמהירויות גבוהות גילו שאין להם נוזל בלם או שעפה להם השרשרת ופגעה בהכל מסביב כולל הרגל של הרוכב...

פורסם

רפידות בלם ל99 אחוז מהכלים בשוק הישראלי ניתן למצוא במחירים שווים לכל כיס ב''שפס'' בר''ח צ'לנוב בת''א, הם נמצאים מול החנות של בני בונקר, והם מפיצים מורשים של פרדו, חברה איטלקית איכותית עם שם עולמי.

להחליף לבד רפידות למי שאינו מתמצא לא הייתי ממליץ, אפשר לפעמים מתוך אי ידיעה לגרום נזק יותר מאשר לתקן.

ובקשר לנפיחות ,תשים קרח ותלחץ חזק.:-D

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...