Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי דרך פשוטה יחסית ליצור AUX לטייפ קסטה של דלקו שיש בקווליר מ 95 - 98 אם אני לא טועה.

מי שמעוניין (חינם אין כסף) מוזמן ליצור קשר בפרטי.

פורסם

מציע לרשום את זה במופמבי כך שגם בעתיד מי שיתקל ידע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש את הקסטה עם החוט, שמכניסים לטייפ ובצד השני את הכבל מחברים ליציאה של הדיסקמן (בימים עברו) , כיום אפשר לחבר את זה ליציאה של הסמרטפון, אין לי מושג אם עדיין מוכרים את הקסטות האלו בחנויות .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זו שיטה לא איכותית בעליל עם רעשי רקע נוראיים.

מעבר לזה הטיפים נוטים להתפגר.

אני עשיתי חיבור ישירות לאמפליפייר עם בורר.

פורסם
גם הקפצת הודעה של עצמך מלפני שנה וחצי וגם לא תגלה לנו את הסוד ותעלה איזה מדריך?

הרי גם כך אתה מציע אותו בחינם.

הסוד דורש מדריך מצולם שאין לי זמן להכין כרגע.

השיטה זה לחבר סוקט בורר שלתוכו נכנסת בננה,בדומה לסוקט של מגבר ישן - כאשר יש בננה שומעים דרכה ולא דרך הרמקולים.

מדובר באותו רעיון,ברגע שאתה מכניס בננה הוא מבטל את הרדיו וברגע שמוציאים הרדיו חוזר.

העניין המורכב פה היה למצוא את הערוצים R ו L ואת זה בכתיבה קשה להסביר.

מדובר על פינים 4 ו 5 על הפלאג של הכרטיס רדיו והאדמה היא השלדה של הטייפ.

בבקשה.

פורסם

היה פעם פרויקט דומה של איתמר, רק בכיוון ההפוך, נדמה לי של הוצאת RCA עבור מגבר מ-HU ללא יציאות שכאלו.

אם יזדמן לך לך להכין מדריך מצולם, מה טוב.

תודה בכל אופן.

• תוכן חדש...