Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכלו להמליץ לי על נוזל קירור לרדיטור של

רכב הונדה סיוויק 2000 המקורי עולה 150 וזה נראה לי קצת מוגזם

לרכב שלי...

פורסם

קודם כל, שים נא לב שישנה טעות בין הכותרת של השירשור לבין מה שאתה רוצה בפועל.

150 שקלים לנוזל קירור מקורי (מיכל של 4 ליטר) זה לא ממש יקר. יש יקרים יותר מזה.

ישנם נוזלים איכותיים (זולים יותר) שבאים בצורה מרוכזת ולהם אתה מוסיף מיים. תיכף יגיבו כאן מומחים יותר גדולים ממני וימליצו לך על פירמה מסויימת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני כבר שנתיים משתמש בנוזל לרדיאטור של פרסטון, לא יקר, והרכב לא מתחמם,

הנוזל (ירוק זרחני) מגיע במיכל צהוב והוא מוכן לשימוש, אין צורך למהול או להוסיף כלום.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל עם כל הכבוד, אני מאמין שלהונדה יש דרישות משלה. להוסיף נוזל קירור של פריסטון, שכבודו מונח במקומו לכל מערכת קירור זה לא בדיוק הדבר הנכון ביותר לעשות. למשל, לא הייתי שם פריסטון במערכת שיש לה דרישה ל G12, G30 או G48

הנוזל הכי מומלץ לך זה הנוזל קירור המקורי. כמובן שיש תחליפים ולכן צריך לגלות איזה מתאים לך בהתאם לדרישות של הונדה.

קח בחשבון שבזמן שנוזל קירור תחליפי הוא יותר זול, בדרך כלל נוזל קירור מקורי מחזיק ליותר הרבה שנים והרבה יותר ק"מ מאשר תחליפי. אז כך שלקנות נוזל תחליפי זול ולהחליף אותו כל שנתיים או לקנות נוזל קירור יקר ולהחליף אותו כל 5 שנים זה מתבטא במחיר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני תמיד בעד הנוזל המקורי של היצרן ואם אפשר לרכוש אותו במוסך מורשה של הונדה או במחסן של היבואן זה יהיה הכי טוב לאוטו

• תוכן חדש...