Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.4 או 1.6?

ידני או אוטומט?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי הפיג'ו יש למישהו תשובה?

בנוסף, יש ברשותי שתי אפשרויות נוספות שאני יודע שהן לא אידיאליות, אבל אשמח לדעתכם.

1) דייהטסו סיריון - עליה לכביש 8/2009, 32000ק"מ יד ראשונה. דלת אחורית כולה הוחלפה בעקבות פגיעה בחנייה בנסיעה ברוורס (לטענת הבעלים) + שפשופי צבע בשני הצדדים בעקבות חניות. רוצה 55K אך גמיש. שווה לנסות בכלל? בכמה זה באמת יהיה אטרקטיבי.

2) האוטו שהיה שלי עד עכשיו (בליסינג שכעת החזרתי...). מאזדה 2 דינאמיק עלייה לכביש 2/2011. עשה 26000ק"מ. לא היו לי איתו שום תאונות. כמה שווה להציע עליו במידה וחברת הליסינג מוכנה למכור למרות שיש עוד זמן לחוזה? (האם יכול להיות שזה דגם של 2010 אך עלה לכביש ב- 2011? אם כן אז בכמה ההצעה יורדת?)

ואו חפרתי !? המון תודה!

פורסם

2 האופציות הם מציאות טובות.

תעשה סיבוב על הסיריון ותראה אם היא מוצאת חן בעינייך יותר מהמאזדה שנוכחית.

אני ממליץ לך גם לעשות לסיריון בדיקה לפני שאתה מחזיר את המאזדה כי לפעמים תאונת חניה הופכת לתאונה קצת יותר רצינית כאשר מגיעים למכון בדיקה.

המאזדה 2 הוא רכב יחסית מבוקש בשוק המשומשות אז לא מאמין שתקבל יותר מ-10% הנחה עליה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
2 האופציות הם מציאות טובות.

תעשה סיבוב על הסיריון ותראה אם היא מוצאת חן בעינייך יותר מהמאזדה שנוכחית.

אני ממליץ לך גם לעשות לסיריון בדיקה לפני שאתה מחזיר את המאזדה כי לפעמים תאונת חניה הופכת לתאונה קצת יותר רצינית כאשר מגיעים למכון בדיקה.

המאזדה 2 הוא רכב יחסית מבוקש בשוק המשומשות אז לא מאמין שתקבל יותר מ-10% הנחה עליה.

הי, תודה רבה. הייתה לי בעבר סיריון. רכב חמוד מאוד... מאוד אהבתי את הישיבה הגבוהה.. אבל התגובתיות של המאזדה 2 שאתה לוחץ על דוושת הגז זה שמיים וארץ.

לגבי הפיג'ו... יש טעם לקנות רכב כזה על מנת להימנע מאובדן ערך?

פורסם

לצערי הרב הניסיון שלי ושל כל המכרים שלי עם 206 הוא ממש לא טוב.

אני חושב שקניה של רכב ב-10-15 אלף ש"ח תהיה בד"כ יותר כלכלית אבל מצד שני אתה מקבל גם רכב הרבה יותר נחות ולעיתים גם מעט יותר ביקורים במוסך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לצערי הרב הניסיון שלי ושל כל המכרים שלי עם 206 הוא ממש לא טוב.

אני חושב שקניה של רכב ב-10-15 אלף ש"ח תהיה בד"כ יותר כלכלית אבל מצד שני אתה מקבל גם רכב הרבה יותר נחות ולעיתים גם מעט יותר ביקורים במוסך.

תודה ידידיץ אעדכן האם אני יכול לרכוש את המאזדה של עצמי... לקבלת חוות דעת סופית .

פורסם

בשביל 3KKM לשנה, חבל על ההשקעה, לא צריך רכב חדש בכלל.

יש מלא מציאות, אתה יכול בתקציב של 10K אפילו פה בלוח מודעות, להביא רכב שעם טיפול שנתי אחד ואתה מסודר, והוא יחזיק לך הרבה מאוד שנים!

הקטע ברכב ישן שגם אין ירידת ערך. (ברכב מ2010 רק בהפסד של ירידת הערך, תוכל לקנות רכב ישן כל שנה, תכניס לשקלול ביטוח מקיף וירידת ערך ואתה מגיע גם ל10K בשנה ויותר! וכל זה, אין ברכב ישן!).

מה גם שאם אתה קונה אותו במצב טוב, הוא יחזיק הרבה, אתה בקושי נוסע ככה שהבלאי קטן מאוד.

ועוד דבר חשוב.

אם אתה יורד בשנה ומביא רכב ישן ב10K לדוגמא, אתה לא צריך להנעל על קטגוריה מסויימת, כי הדלק לא אמור להפריע לך, גם אם היא תעשה 1\8 צריכה.

לגבי כל הקאר2גו ומוניות וכו, זה טוב עכשיו! כי זה בא בתשלומים, אבל לטווח הרחוק, לא שווה גרוש, כמו בית בשכירות, אתה משלם ומשלם ולא מקבל אותו.

השיקול העיקרי פה, הוא לכמה זמן אתה מתכוון לחיות ככה.

אם זה ל10 שנים, עדיף לך לקנות רכב.

אם זה לשנה, עדיף מוניות.

אם זה לשנתיים, אולי עדיף את הקאר2גו (אני לא התעמקתי בזה ככה שאת הדוגמא הזאת סתם זרקתי בתור דוגמא בלבד).

פורסם
בשביל 3KKM לשנה, חבל על ההשקעה, לא צריך רכב חדש בכלל.

יש מלא מציאות, אתה יכול בתקציב של 10K אפילו פה בלוח מודעות, להביא רכב שעם טיפול שנתי אחד ואתה מסודר, והוא יחזיק לך הרבה מאוד שנים!

הקטע ברכב ישן שגם אין ירידת ערך. (ברכב מ2010 רק בהפסד של ירידת הערך, תוכל לקנות רכב ישן כל שנה, תכניס לשקלול ביטוח מקיף וירידת ערך ואתה מגיע גם ל10K בשנה ויותר! וכל זה, אין ברכב ישן!).

מה גם שאם אתה קונה אותו במצב טוב, הוא יחזיק הרבה, אתה בקושי נוסע ככה שהבלאי קטן מאוד.

ועוד דבר חשוב.

אם אתה יורד בשנה ומביא רכב ישן ב10K לדוגמא, אתה לא צריך להנעל על קטגוריה מסויימת, כי הדלק לא אמור להפריע לך, גם אם היא תעשה 1\8 צריכה.

לגבי כל הקאר2גו ומוניות וכו, זה טוב עכשיו! כי זה בא בתשלומים, אבל לטווח הרחוק, לא שווה גרוש, כמו בית בשכירות, אתה משלם ומשלם ולא מקבל אותו.

השיקול העיקרי פה, הוא לכמה זמן אתה מתכוון לחיות ככה.

אם זה ל10 שנים, עדיף לך לקנות רכב.

אם זה לשנה, עדיף מוניות.

אם זה לשנתיים, אולי עדיף את הקאר2גו (אני לא התעמקתי בזה ככה שאת הדוגמא הזאת סתם זרקתי בתור דוגמא בלבד).

ואו, אחלה ניתוח מעמיק. הבעיה בישנים זה שיש כל כך הרבה מבחר ואין לי מושג איך לבחור דגם וכו'. האם יש איזה מדריך או המלצה ספציפית... ?

פורסם

אין מדריך.

צריך לחפש מציאות.

לדוגמה, ידיד שלי קנה סוזוקי סוויפט מודל 2001 עם 50 אלף ק"מ, יד ראשונה.

הרכב שמור כחדש.

עכשיו בשכונה לי ראיתי מיצובישי לנסר 1993 למכירה, עם 110 אלף ק"מ, שנראית כאילו לפני יומיים יצאה מהיבואן.

תחפש דברים כאלה בסבלנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במכוניות משנות ה90 ותחילת ה2000 אין הרבה משחק.

הבסיס של הבסיס זה ק"מ נמוך, וגם אם לא ק"מ נמוך, לפחות שיטופל טוב.

צרפתיות אוטומטיות אני ממליץ לך לא להתקרב, כל השאר תטרוף. (אה וגם דייהו :wink:)

רוצה להקל על החיפוש:

כנס ליד 2, או ללוח פה.

ביד 2, תסנן לפי מחיר (תכניס לדוגמא 15K שח, אל תדאג 70% מהתוצאו אפשר להוריד ואף לחתוך להם את המחיר).

תסן גם לדוגמא, רק גיר ידני, ואת האיזור שאתה גר בו.

ככה תמצא רכב מהר. (כמובן לקחת למוסך או למישהו שמבין שיבדוק אותו מבחינה מכאנית, בדיקה במכון שבודק אותם ומוציא לך טופס עם ליקויים, חרם על הכסף, זה רק ישן, הכל לקוי בו אבל מה שקובע זה שאתה שם דלק נוסע.)

אם המוסך לא בודק שלדה, אז לך למכון שיבדוק שהיא נקיה וזהו.

פורסם

רוצה להקל על החיפוש:

כנס ליד 2, או ללוח פה.

ביד 2, תסנן לפי מחיר (תכניס לדוגמא 15K שח, אל תדאג 70% מהתוצאו אפשר להוריד ואף לחתוך להם את המחיר).

ככה תמצא רכב מהר. (כמובן לקחת למוסך או למישהו שמבין שיבדוק אותו מבחינה מכאנית, בדיקה במכון שבודק אותם ומוציא לך טופס עם ליקויים, חרם על הכסף, זה רק ישן, הכל לקוי בו אבל מה שקובע זה שאתה שם דלק נוסע.)

ואו איזה אלוף

פורסם
אין מדריך.

צריך לחפש מציאות.

לדוגמה, ידיד שלי קנה סוזוקי סוויפט מודל 2001 עם 50 אלף ק"מ, יד ראשונה.

הרכב שמור כחדש.

עכשיו בשכונה לי ראיתי מיצובישי לנסר 1993 למכירה, עם 110 אלף ק"מ, שנראית כאילו לפני יומיים יצאה מהיבואן.

תחפש דברים כאלה בסבלנות.

לא ראיתי את ההודעה מקודם.

דוגמאות כאלה מצויינות, ויש לא מעט רק צריך סבלנות וכוח לחפש.

ואו איזה אלוף

בכיף:wink:

מה החלטת בסוף?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רוצה להקל על החיפוש:

כנס ליד 2, או ללוח פה.

אני ממשיך לחפש... איך הקליו B שנת 2000-03 יש מלא כאלה עם קמ נמוך.

פורסם

שקלת יונדאי אטוס אוט' ? סביבות ה-10-12 אלף ש"ח.

לדעתי יתאים לצרכים שלך, פשוט רכב מצוין. (קח בחשבון שהרכב גבוה ומרגיש לא יציב).

אם אתה מתכנן בקושי לנסוע אז הדלק לא מהווה פקטור ושקול גם גטס ישנה אוט' (אל תקנה בלי לבדוק אותה במוסך שאתה סומך עליו או במכון).

מאחר והדלק לא מהווה עבורך כל כך שיקול, למה שלא תיכנס ופשוט תריץ חיפוש באזור גוש דן בלוח יד 2 סמן ב"חיפוש מרובה" מה הקילומטרג', יד, מחיר מקסימליים שאתה מתכוון לקנות ו...

• תוכן חדש...