Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי פורד מונדאו שנת 2002 וכל פעם שאני מדליק את האורות בלי ללחוץ על הברקס הנורה ברקס המרכזית נדלקת קבועה ונכבת עם כיבוי האורות ,גם שאר הפנסים דלוקים חזק ואינני יודע למה?

תודה לעוזרים!!!

תמונה0358.jpg

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

אני לא מכיר את המנגנון במונדיאו, אבל יש רכבים שיש להם מין כפתור מגומי שנמצא על הדוושה (של המעצור) ולוחץ על המתג (כשהמתג לא לחוץ - הדוושה לחוצה, ואז האורות פועלים)

שים לב בהקדם שהאורות לא דולקים ללא מפתח - זה יגמור את המצבר!

אולי בעיה אחרת באותו מתג - יש כאלה שהזרוע שלהם מתארכת או מתקצרת במשיכה, אבל אני חושב שזה לא המקרה אצלך.

זה הכוון, נסה להבין מה קורה שם.

פורסם

אצלי זה קורה שהדוושה לא לחוצה זה נדלק רק כאשר אני מדליק אורות דרך מעבר

המוסכניק אמר לי שיש איזה חיישן בגיר שהוא נדפק הוא גורם לזה אני לא יודע עד כמה זה אמת

במונדיאו אם אני לא טועה אין לחצן בדוושה!!

פורסם

מה שיש אצלי פעולה באופן קבוע גם כאשר אני לא לוחץ על הדוושה כלומר מצב 0 ושאני לוחץ על הדוושה האור מתחזק במעט.

כמה צריך לעלות לי לסדר את הבעיה הזאת ונניח שאני יודע מה זה.

פורסם

לא ניתן לתת הערכת מחיר בלי לדעת בדיוק מה הבעיה.

אם הבעיה היא אכן גומייה שלא לוחצת היטב על המתג, אתה יכול לסדר את הבעיה בצורה לא חאפרית וללא עלות (רק זמן).

ברכב אחר (במשפחה) הייתה בעיה הפוכה: לא היה מספיק מגע. זה היה לפני שנתיים. אני פתרתי את הבעיה בעזרת ניקוי מגעי המתג, וטפו טפו טפו, עד היום הוא מתפקד.

נ.ב. התאור שלך (אור מתחזק) מחזק את ההשערה שלי (משהו לא לוחץ על המתג, כשהדוושה לא לחוצה)

פורסם

יש לך קצר באחד הפנסים בין האור חנייה לאור ברקס זה יכול להיות בגלל חדירת מים לפנס או הרכבה של נורה כפולת מגעים בצורה לא טובה או קצר חשמלי בחווט

גש לחשמלאי רכב

פורסם

בדקתי ולא מצאתי כפתור גומי או משהו בסגנון ראיתי בדוושה שני קונקטורים.

פורסם

דני-דין כתב לך מה בדיוק הבעייה, טפל בה במקום לרדוף אחרי כפתורים.

אם אתה יודע איך, פרק את הפנסים האחוריים וחפש את הקצר או אולי בעיה במגע של האפס באחד הצמות, אם אתה מרגיש שזה גדול עליך, גש לחשמלאי רכב.

פורסם

לאור העובדה שהתגובה האחרונה של השואל נכתבה 2 דקות בלבד אחרי התגובה של דן-ידין, ואילו אני התרשלתי בקריאת השאלה לעומק ופספסתי את מה שמסתמן כמקור התקלה, אני מוצא את עצתך טובה אך עם סרקזם מיותר!

פורסם

הבעיה נפתרה, היה נורה ברקס אחת בעלת מגע אחד במקום שני מגעים וזה מה שגרם להדלקת המנורה המרכזית!!!אפשר לנעול

• תוכן חדש...