Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.יש לי אודי a4 שנת 98 אוטומטית

התחילה אצלי בעיה בגיר בגלל חוסר אחריות שלא מילתי שמן.

הרכב נוסע ועובר הולכים עד הילוך רביעי. (70 קמ"ש) התור נמשך ולא מחליף הילוך.

חשוב לציין שהבעיה מגיעה אחרי נסיעה קצרה. זאת אומרת אני מניע נוסע קצת הרכב משלב הילוכים כרגיל כולל הרביעי והחמישי. ואחרי עצירה מתחילה הבעיה.

מכונאי חיבר את הרכב למחשב ואמר לי שיש בעיה בגיר.

להחליף גיר זה לא משתלם יחסית לדגם והשנה של הרכב אבל לי לא נראה שהבעיה בגיר

אני יודע שיש איזה חיישן או מחשב שאחראי על העברה.אם מישהו נתקל בבעיה ויכול להגיד לי את שם החיישן או מקום שאפשר לטפל

אני גר בלוד.

תודה לעוזרים.

פורסם

יש מספר אפשרויות:

א.מחשב הגיר נכנס למצב חרום בגלל התחממות יתר של הגיר.(קולר גיר סתום/לא קיים)

ב.מחשב הגיר אינו תקין.

ג.תקלה חמורה יותר בגיר.

אבחון מקיף מומלץ לעשות במכון גירים אוטומטיים ויש אחד מצויין בפ"ת- גירים אוטומטיים צומת סגולה בהנהלת ספי ויניב- צריך לגשת לאבחון ולראות מה אפשר וצריך לעשות כדי לפתור את התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

באזור לוד תוכל לפנות למוסך שבו, שמתמחה ברכבי פולקסווגן-אודי-סקודה ויש לו גם מכון לתיקון ושיפוץ גירים אוטומטיים. שם יוכלו לעזור לך למצוא את החיישן הבעייתי ולהחליפו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...