Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'חבר' לקח הבוקר את הרכב של אישתו לטסט. רכב פרטי משנת 2009 עם 42,000 ק"מ.

החבר עצלן, לא בדק שום דבר לפני הטסט, ואמר לעצמו - משהו לא בסדר - שיחליפו.

אכן משהו לא בסדר, מגבים מעט קרועים, נורת מספר אחורי ונורת חניה קדמית.

מחליפים מגבים, מחליפים נורה אחורית, מגיעים לנורה הקדמית, זה מה שהחבר סיפר לי:

איש שמחליף מנורות ובקיצור אש"מ: "אחי, אני לא יודע איך מגיעים למנורה כאן"

החבר: "איזה מנורה?"

אש"מ: "האור חניה מקדימה, אי אפשר להגיע אליו"

החבר: "שנתקשר למפעל? אני לא יודע להחזיק מברג, עובד בבנק..."

אש"מ: "לא, מה קרה לך, עזוב נחתום וזהו"

החבר: "אבל זה בטיחותי, לא? אחרת למה אתם בודקים את זה?"

אש"מ: "עזובת'ך, יאללה לך לשלם במשרד"

החבר: "תודה אחי, חג שמח"

סיפור אמיתי. החבר לא מתלונן. הוא כבר החליף את הנורה לבד.

כסת"ח רגיל של משרד הרישוי.

אגב, הסיפור הנ"ל דימיוני לחלוטין, ואין לו שום קשר למציאות, ואולי הוא לא התרחש בכלל ואני סתם פותח שרשור על פארש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נו, כולה נורה אחת, מה יכול לקרות בלעדיה ?. :lol: :lol:

.

לפעמים בטיפולים נשארים למכונאי כמה ברגים, הוא שם בצד בארגז כלים, "סתם מיותרים, יש המון כאלה ברכב"!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

החוק הלא כתוב אומר שעד 10 ברגים זה בסדר :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נורת חנייה קדמית. לו הייתי שוטר תנועה באמת לא הייתי עושה ממנה עניין של חיים ומוות.

כנ"ל נורת לוחית רישוי אחורית, אבל נראה אתכם מוצאים אחד שעובר טסט ללא 2 כאלה תקינות ומאירות עיניים...

פורסם

נכנסתי לטסט פעם אחרונה עם אורות כבויים, לא בדקו כלום. לא אור ברקס, לא אור חניה, לא אורות ערפל, לא אור רוורס, לא איתותים ולא תאורת לוחית - כשהגעתי למכונת האורות הפעלתי את האורות, בדקו רק את הראשיים עם המכונה וכיביתי חזרה.

3 מגבים קרועים ויבשים וצמיגים קדמיים ללא חריצים עברו טסט כמו שעון. 10 שניות הייתי על המסלול ועוד 20 איפה שבודקים זיהום אוויר מהאגזוז. הצמיגים והמגבים הוחלפו אח"כ, לגבי הנורות לא היו נורות שרופות אז גם כך הכל היה תקין.

פורסם

נכון מאוד :)

53K ק"מ / מעל 4.5 שנים על הכביש ועדיין עם מצבר ונורות מקוריות + כמה עשרות ואולי גם מאות שקלים בחשבון בנק על חיסכון בדלק.

פורסם

רק אלוהים יודע.

מה שכן, שמתי לב שבעמידה ברמזור (ללא מזגן) עם אורות המחשב דרך מצביע על צריכת דלק של 0.9, וללא אורות זה יורד ל- 0.8. הנתונים הם ליטר לכל מאה ק"מ, לא יודע איך זה הולך בעמידה.

בזמנו "אור ירוק" עשו מחקר וקבעו שנסיעה ללא אורות חוסכת 3% מצריכת הדלק, אבל לא יודע עד כמה להאמין להם. גם צ'מפיון מוטורס כתבו בספר רכב שנסיעה ללא "צרכני חשמל" פועלים (תחת הסעיף של תאורה) חוסכת בדלק, כי האלטרנטור פחות מתאמץ. בשורה התחתונה אני לא אמליץ לאף אחד לעבור על החוק, אבל אני לא רואה טעם בלנסוע עם אורות במזג אוויר כמו היום למשל. ואם זה חוק, אז גם לנסוע 90 בבין עירוני זה חוק. אז?.. אתם ואני נוסעים 90?

נ"ב

זה לא נושא השרשור, אז בואו נרד מזה :)

• תוכן חדש...