Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה דוד לקנות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יתן רק רעש ? פוזה?? נו באמת..

דוד פתוח לא נועד לעשות רעש הוא נועד להקל על המאמץ שהמנוע משקיע כדי להיפטר מהגזים שנפלטים ממנו ,אז דייהנו אם האוטו שלך גודש ויש לך תערובת עשירה מאוד והמנוע פולט כמות אדירה של גזים אז סבבה שים דוד לחץ (למרות שגם היום הרבה רכבים שגודשים ולא אוהבים למשוך צומת לב ,או שלא רוצים לשלם כסף מיותר למשטרה - פשוט מוותרים על ה"תענוג"). אבל אם אתה נוהג על אטמוספרי קטן הורדת ממיר קטליטי יתן לך הרבה יותר כח מדוד פתוח .

אבל אם אתה ישראלי אמיתי ואתה שם דוד פתוח בשביל רעש אז שיהיה לך בהצלחה !

JDM :twisted:

פורסם

רימוס הכי טוב וגם חוקי תלך לבת ים חנות המפעל ממש קל להגיע לשם והמחיר הוא

900 שקל לדוד אם תרצה שלח לי הודעה אשיג לך את הטלפון שלהם

בהצלחהההה

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

יש מוסך טוב באזה"ת הישן של נתניה שנקרא מוסך O.G הוא נמצא ברחוב קפלן נראה לי, ליד המוסכים והחנות של ניסן ורנו עם אתה תיהיה שם אתה תראה אותו. אחלה מוסך ואחלה מחירים, מוכרים ועושים שם כל מיני שיפורים לרכב (שיפורי מנוע) וגם דודים.

עם לא תמצא שם כלום אז תסתובב עוד קצת באזה"ת יש שם עוד כמה מוסכים של שיפורים אני פשוט לא זוכר את הכתובות המדוייקות ולא רוצה להגיד לך סתם.

פורסם

מה הכוונה לדוד חוקי ? ... רימוס .....

ההונדה שלך היא רכב בעל פוטנציאל טוב לשיפורים , הייתי ממליץ לך על אחד החברות הרציניות כמו Apexi, HKS , Walker ... המערכות של החברות הנ"ל עולות בארה"ב באיזור ה500 - 800 $ תעשה חשבון !

שיפור ST. 1 כדי שיהיה יעיל מצריך גם פתיחת צד היניקה הייתי ממליץ על מערכת יניקה קרה של K&N או AEM .

חשוב לא לשכוח לאפס מחשב רכב לאחר ההתקנות של 2 אלה .

שיפור לרכב נעשב בד"כ לצורך מטרה מסויימת רצוי לקבוע יעד שאליו רוצים להגיע לבצע בדיקה אם כלכלית זה שווה ואפשרי ורק אז להיכנס לזה .

בברכת שנה טוב לכל עם ישראל !

פורסם

מה לגבי התקנת דוד שמש ? זה יכול ללכת ? אם אתה גר קרוב למשאבות של העירייה יהיה לך אחלה דוד לחץ.שמעתי שעם שני קולטים ליניקה זה עושה נפלאות למנוע...

חפש קצת בפורום -הנושא נידון לעייפה ,אם אני זוכר נכון אז גם ספציפית לגבי סיויק.

פורסם
מה הכוונה לדוד חוקי ? ... רימוס .....

ההונדה שלך היא רכב בעל פוטנציאל טוב לשיפורים , הייתי ממליץ לך על אחד החברות הרציניות כמו Apexi, HKS , Walker ... המערכות של החברות הנ"ל עולות בארה"ב באיזור ה500 - 800 $ תעשה חשבון !

שיפור ST. 1 כדי שיהיה יעיל מצריך גם פתיחת צד היניקה הייתי ממליץ על מערכת יניקה קרה של K&N או AEM .

חשוב לא לשכוח לאפס מחשב רכב לאחר ההתקנות של 2 אלה .

שיפור לרכב נעשב בד"כ לצורך מטרה מסויימת רצוי לקבוע יעד שאליו רוצים להגיע לבצע בדיקה אם כלכלית זה שווה ואפשרי ורק אז להיכנס לזה .

בברכת שנה טוב לכל עם ישראל !

לדוד פתוח אתה קורא שיפור ???

נו מילא ..חצי כ"ס ,אכן שיפור שכדאי להשקיע הרבה מאוד כסף !!

פילתר אויר פתוח עם ציפ אני מבין איך שהוא ..

JDM :twisted:

פורסם

כל שיפורי המנוע מתבססים על עיקרון אחד ויחיד !!!

לשרוף יותר דלק וקבל יותר כח (בנפ"ח נתון?!) לצורך זה אנו צריכים יותר אוויר (14.7 :1 )

אם תפתח צד היניקה (פילטר פתוח) ללא פתיחת צד הפליטה זה לא יוסיף הרבה לגבי צי'פ זה לילדים עם כסף מיותר !!! עדיף לחסוך קצת ולקנות מחשב ניהול חדש שניתן לכיול - יקר קצת אבל נותן אחלה תוצאות .

• תוכן חדש...