Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מצטער שאני שואל שאלה כזאת טיפשית אבל אני מחפש כבר שעות באיביי ולא מוצא אז חשבתי אולי תוכלו לעזור לי.

רציתי לדעת איך קוראים לידית הפנימית של הדלת (לא זאת שפותחת את הדלת אלא זאת שתופסים בה בשביל לסגור את הדלת) אני מעלה תמונה בשביל להבהיר על מה אני מדבר.

תודה רבה לכל העוזרים :)

1354278152_461020319_2-Pictures-of--VW-Polo-Classic-2002-Magnificent-Car.jpg

פורסם

תנסה את השילובים.

indoor handle עם פרטי הרכב שלך

אם היית מציין את סוג הרכב אולי הייתי דג לך לינק..

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תודה רבה על התשובות! אני אסביר יותר בהרחבה:

קניתי לפני שבוע פולקסוואגן פולו שנת 2001 ידנית (75 כ"ס).

הכנסתי אותה למוסך רון לישור קו די מאסיבי שעלה לי 3500, בנוסף אני צריך להחליף מציגים כי הצמיגים הם מ2007. בהזדמנות זו אני אשאל אם מישהו יכול להמליץ לי על מקום שמוכר toyo t1r במחיר טוב :).

ולעניין, הידיות הפנימיות (אלה שדיברתי עליהן) שבורות גם בדלת הנהג וגם בדלת השניה (אולי זו מחלה כלשהי? :shock: ). אני אעלה תמונות בקרוה כדי להראות בדיוק את המצב.

רציתי ללכת לפירוקיה ולבדוק האם יש להם את החלק אך קודם רציתי לבדוק באיביי כמה יעלה כזה חדש.

אם שכחתי פרטים רלוונטים תשאלו.

תודה רבה אני מעריך מאוד את העזרה ;)

פורסם

זה נקרא Grab Handle. ישנם מספר פריטים שמרכיבים אותו, בתרשים שצירפתי מדובר בפריטים 7 עד 11.

laad.png

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
זה נקרא Grab Handle. ישנם מספר פריטים שמרכיבים אותו, בתרשים שצירפתי מדובר בפריטים 7 עד 11.

laad.png

וואו לא ציפיתי לתשובה כל כך מדויקת תודה רבה לך!!

לפי מה שאני מבין זה חלק שלא אמור להיות קשה מדי לפרק ולהרכיב, פשוט להוציא כמה ברגים?

ושוב תודה רבה ! :)

פורסם
בדרך כלל מדובר בכמה ברגים. צריך להזהר כששולפים את הדיפון, שלא ישבר איזה קליפס.

אין לי רכב כזה אבל מסתבר שגוגל יודע הכל:

http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/viewtopic.php?f=10&t=32888

תודה רבה עזרת לי מאוד!

אני עדיין לא מצליח למצוא באיביי את החלק הספציפי לרכב שלי בדיוק :(

הלכתי וצילמתי תמונות אז אני כבר אעלה אותן :p

אתה ממליץ לחפש בפירוקיות?

חיפשתי באיביי, איביי האנגלי, ואיביי הגרמני ולא מצאתי :(

תוך כדי שאני מעלה את התמונות נזכרתי בשליטה על החלונות (הרבה שאלות, רכב ראשון :oops: ).

יש משהו מוזר בשליטה על החלונות דרך הכפתורים של הנהג.

החלון של הנוסע שליד הנהג לא יורד כשמנסים להוריד אותו דרך מושב הנהג, אך הוא עולה כשמנסים להעלות אותו.. יש למישהו מושג מה הבעיה אולי? :shock:

תודה :)

20130323_081512.jpg

20130323_081554.jpg

20130323_081623.jpg

20130323_081433.jpg

20130323_081439.jpg

• תוכן חדש...