Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדרך חזרה מבית חברתי נתקלתי במחזה הלא נעים של 8 מכוניות (חלקן מלוקקות) שנשרטו בשריטות עמוקות ללא שום סיבה נראית לעין, ברחוב בשכונה שקטה ונחמדה בחולון. איני הבעלים של אף אחת מן המכוניות, אך עדיין כאב לי לראות את זה. הרכבים עמדו ברצף וכנראה נקרו בדרכו (או בדרכם) של נער משועמם שלדעתי מגיע לו לשלם את כל הנזק לבעלי הרכב ולראות גם סורגים מבפנים.

יש לציין שהרצף נקטע על ידי כמה מכוניות ככה שכנראה הנזק נגרם לעוד מכוניות שבעליהן כבר ראו את הנזק ויצאו מהחנייה (או שפשוט החנייה הייתה ריקה ובאו להחנות בחנייה הריקה לאחר מכן).

בין הרכבים שנשרטו:

סוזוקי איגניס צהובה עם חריטה מגעילה על מכסה המנוע

2 מאזדה 3 עם חריטות מגעילות על מכסה המנוע

קיה ריו עם שריטות על דלת הבגאז'

רנו מגאן ישנה עם שריטה על מכסה המנוע

הונדה סיוויק מלוקקת ויפה (שהאמת, רק מרב שהרכב הזה היה מלוקק, זה היה הרכב הראשון ששמתי לב לכל נתיב ההרס הזה) שספגה נזק של חריטה עמוקה מאד

טויוטה יאריס לבנה

ומאזדה לאנטיס שספגה נזק מינימלי עם שריטה על הבגאז'.

לעיניכם הרואות.

(נ.ב, הפלאש מסתיר את העובדה שהשריטות היו עמוקות. לא מדובר בסתם ציור של טוש, במקרה של המגאן והמאזדות, למשל, החריטות לא היו עמוקות אבל למשל בהונדה היה ממש אפשר להרגיש את החריטה, והיא הייתה עמוקה)

2013-03-18-1913 (Copy).jpg

2013-03-18-1914 (Copy).jpg

2013-03-18-1915 (Copy).jpg

2013-03-18-1917 (Copy).jpg

2013-03-18-1918 (Copy).jpg

2013-03-18-1919 (Copy).jpg

2013-03-18-1921 (Copy).jpg

2013-03-18-1922 (Copy).jpg

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי תספר לנו איפה זה היה, כדי שניזהר לא להחנות שם :roll:

+1

כואב לראות כזה דבר..

אתה בטוח שזה שריטות? לי זה נראה כמו קשקושים בצבעי פנדה (ומקווה שכך בשביל בעלי הרכבים)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

שריטות שריטות. כשראיתי את האיגניס חשבתי אולי זה באמת פנדה אבל כשנגעתי בשריטה על ההונדה הבנתי שזה היה איזשהו סוג של אבן או משהו כזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ילדים מגעילים חסרי חינוך. אין הסבר אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה מעצבן:evil:

עם איזה כלי לדעתכם עשו את זה?

מקווה שמי שעשה את זה יקבל עונש שהוא יצטער כל החיים שלו, סורגים לא מספיק.

פורסם

מה בן אדם יכול לעשות בכדי להימנע ממצב שכזה?

אני שואל מסקרנות.

אפשר להתקין מצלמה, אם יש איפה להתקין.

האם ישנה אזעקה שברגע שיש נגיעה ברכב (שריטה) אז האזעקה מופעלת ובעל הרכב מקבל התראה על כך?

אם רק היו לבעלי הרכבים האלה תיעודים של אותו אחד שעשה את המעשה הזה. היה אפשר לעשות משהו.

או שאני סתם תמים, ולא באמת היו עושים לו משהו.

אני משער לעצמי שמי שאין לו חניה פרטית ורוכש רכב חדש כמה לחץ ודאגות יש לאותו אחד. במיוחד אם זה רכב חדש

שהושקע בו כסף רב. וכמובן שהוא חדש, נוצץ, יפה. מושך פרחחים לעשות מעשים כאלה.

לכסות את הרכב עם כיסוי נראה לי עוד יותר ימשוך סקרנים לדעת מה מסתתר מאחורי הכיסוי.

כמה חבל שזה המצב. ממש חבל ומדכא רק לחשוב על זה. באמת באמת.

פורסם

התחיל כבר חופש פסח? למרות שלא בהכרח מדובר בילדים.

אני פשוט בהלם מהתמונות :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה בן אדם יכול לעשות בכדי להימנע ממצב שכזה?

אני שואל מסקרנות.

אפשר להתקין מצלמה, אם יש איפה להתקין.

האם ישנה אזעקה שברגע שיש נגיעה ברכב (שריטה) אז האזעקה מופעלת ובעל הרכב מקבל התראה על כך?

אם רק היו לבעלי הרכבים האלה תיעודים של אותו אחד שעשה את המעשה הזה. היה אפשר לעשות משהו.

או שאני סתם תמים, ולא באמת היו עושים לו משהו.

אני משער לעצמי שמי שאין לו חניה פרטית ורוכש רכב חדש כמה לחץ ודאגות יש לאותו אחד. במיוחד אם זה רכב חדש

שהושקע בו כסף רב. וכמובן שהוא חדש, נוצץ, יפה. מושך פרחחים לעשות מעשים כאלה.

לכסות את הרכב עם כיסוי נראה לי עוד יותר ימשוך סקרנים לדעת מה מסתתר מאחורי הכיסוי.

כמה חבל שזה המצב. ממש חבל ומדכא רק לחשוב על זה. באמת באמת.

כן יש.. אזעקת ביפר של רב בריח,אפשר לשחק עם הרגישות שלה,בכך שאם חתול שורט לך את האוטו אתה מקבל התראה..

פורסם

מקומם!!!

היחס של הישראלים לרכבים פשוט מזעזע בטח ובטח כשהם עולים כל כך הרבה!

כמה פעמים נתקלתי באנשים שפותחים את הדלת בחניה על אוטו אחר ואחרי שמעירים להם התשובה המתקבלת ״ מה קרה?! סה״כ פח, יש ביטוח״.

זאת הסיבה שאני בחיים אבל החיים לא אקנה רכב חדש בארץ. לשלם עליו ממיטב כספי כמה שנים ובסוף תקופת התשלום הרכב דפוק ושרוט מכל הכיוונים.

פורסם

מה לעזאזל גורם לנער\ילד\חיה לעשות דבר כזה.

שהייתי נער והסתובבתי לא מעט בחוץ גם בשעות הזויות, מעולם לא עלה בדעתי לעשות דבר כזה.

גועל נפש.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

הזלתי דמעה. (לא בציניות, באמת!)

בתור חובב רכב פשוט קשה לראות תמונות כאלו.

למי ששאל איך נמנעים - אין דרך. אם ירצו - ישרטו. שום דבר לא יעזור.

יש סדנאות שמשווקות ציפוי נגד שריטות, מין "מגן מסך" כזה לכל הרכב. אבל זה עולה ים כסף.. הרבה יותר קל לחיות עם השריטות וביום מן הימים לעשות פלסטי-דיפ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...