Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,השלט שקיים אצלי הוא עם הספרות 1,2,3,4 והלחצן באמצע..

החלפתי סוללה ,הלד דולק והכל הבעיה שהרכב לא מגיב לשום לחיצה.. יש דרך לסדר את העניין עם הליך מסויים? השלט השני עובד רגיל .

פורסם

החליפו לסוללה חדשה כן?

הלד דולק כל הזמן? או רק מתי שאתה לוחץ?

אם הלד דולק כל הזמן זה אומר שמשהו לוחץ שם על המגע מבפנים ולכן הוא לא מגיב.

תפתח את השלט ותבדוק שכל דבר יושב שם במקומו והכפתור אכן לוחץ על המגע.

פורסם

החלפתי לסוללה חדשה כן

הלד דולק רק כשלוחצים ...כל הכפתורים מגיבים עם דליקת לד.. האזעקה לא מגיבה לקודנית הזאת ,רק לקודנית השניה שקיימת שלא נגעתי בה..

קראתי בכל מיני פורומים שצריך לאפס את השלט מול המערכת וכל מיני סיבובי סוויצים ל 3 פעמים ואז לשים קוד פין(שאין לי אותו) בכפתור באמצע הדאש בורד אלא אם כן צריך תקוד הרגיל של הרכב ואז ללחוץ על 1+4 קידוד מעצבן... אני לא יודע אם זה זה רק שאני לא ידפוק גם את הקודנית השניה..

אין איזה מדריך לקודנית המעפנה הזאת?

פורסם

כן, זה נכון. אתה צריך לתכנת מחדש את השלט.

לצורך זה אתה חייב את הPIN CODE של המערכת. זה אמור להיות רשום לך על כרטיס קרטון (כמו כרטיס אשראי) שקיבלת עם המערכת. עם הקוד אתה מבצע את השלבים הבאים:

א. מנטרל אזעקה נכנס לאוטו סוגר דלת .

ב. פותח וסוגר 3 פעמים סוויץ' במשך 3 שניות (לסיים עם סוויץ' סגור).

ג. הלד של האזעקה נידלק קבוע . מזל טוב-האזעקה במצב תיכנות.

ד. פותח סוויץ' (הלד מהבהב) מכניס את הפין קוד , בסיפרה האחרונה הלד נכבה. סוגר סוויץ'

ה.פותח סוויץ' הלד נידלק קבוע.

ו. אז לוחץ בשלטים אחד וארבע קבוע למשך 10 שניות לערך עד שהלד בשלט נכבה.

ז. לוחץ על אחד הכפתורים בשלט- הלד בפאנל הרכב יגיב.

ח. סוגר סוויץ' פותח דלת. יצאת ממצב תכנות.

אם אבד לך הפין קוד אתה יכול בעדיו רק אצל מתקין מורשה של קוברה שיש לו ציוד להתחברות למערכת.

רק באזעקות שהותקנו אחרי 2008 , הפין קוד הוא הקוד שבשלט. אם כך גם אצלך:

א. דורך ומנטרל אזעקה , ומייד פותח מכסה מנוע ודלת נהג.

ב. פותח סוויץ' ,לוחץ בשלט הפעיל על הסיפרה אחת. הלד בפנל של הרכב נדלק.

ג. מכניס את הפין קוד לפנל עם המפסק של הפנל. בסיום התהליך הלד נותן 5 היבהובים ונכבה. מז"ט שוב- אתה במצב תכנות.

ד. מכניס איזה קוד שאתה רוצה בשלט שלא עובד.

ה. סוגר סוויץ' סוגר דלת ומכסה מנוע. יצאת ממצב תכנות.

נסה זאת- אם הרכב נכנס למצב תכנות לא צפויות לך בעיות (במידה ותקפיד על ההוראות).

*שחרור מאחריות: הכותב לא יבוא לעזור לך לדחוף את האוטו למתקין הקרוב במידה ומשהו מתחרבש בדרך :)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אוקיי מסתבר שעם הקוד שלי ניתן להניע את האוטו בלי הקודנית בכלל.. אלא מתוך הרכב שאני מקיש את הקוד ואז הנעילה של האזעקה עוברת... הקטע הוא שבניסיון לאתחל את השלט השני עשיתי משהו שאין לי עכשיו נעילה מרכזית עם השלט שעבד והפתיחה והסגירה של האוטו נעשת ע"י 1-2 בהתאמה וכשאני מזין את הקוד אין כלום כאילו ההגדרות השתנו ובסגירה של 1 של פעם עכשיו אין נעילה של חלונות וכל זה... קיצר הכל בגלל שלט מסריח...

יש PDF של כל החרטא הזה לקודנית המעפנה הזאת?

פורסם

טוב .

הצלחתי להחזיר את המצב לקדמותו עם השלט שעבד ,הנעילה מרכזית חזרה לעבוד עשיתי את כל ההליכים האפשרים נראה לי שיחקתי איתו עד שהצלחתי,לא תמיד זה עובד בכלל.(משתנה מהקוד הרגיל של הרכב ל 1-2)

השלט השני ניסיתי כפתורים 1-4 אבל זה פשוט לא יוצר קשר עם המערכת-איך אפשר לדעת אם הקוד שלי זה הPIN קוד?

ואגב למה צריך לפתוח מכסה מנוע?

תודה על העזרה

פורסם

אתה יכול לנחש לפי השנתון של הרכב. אם הוא חדש מ-2008 אז ככל הנראה הותקנה אזעקה מהדגם החדש בו הPIC הוא קוד השלט.

אם הוא ישן יותר, ככל הנראה יש לאזעקה קוד משלה.

הקטע של פתח דלת, סגור דלת, פתח מכסה מנוע, וכל שאר ההתעמלות, זה רצף פעולות מוזר בכוונה, שבטוח לא יבוצע בצורה מקרית, כדי להכניס את המערכת למצב תכנות רק כשמתכוונים לכך.

היא מזהה את זה (לפי הסוויצ'ים המותקנים על הפתחים) ומגיבה בהתאם.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על העזרה גבר ,הצלחתי לסדר את העניין והכל עובד פיקס,צריך באמת לעשות את השלבים מאוד בקפדנות...

בסוף להקיש עם הכפתור האמצעי את הקוד בשני השלטים ואז לעשות ריסט איפה שמחובר חוט המינוס

• תוכן חדש...