Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מזרן מסוג MEMORY FOAM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו מצאתי רק מקום אחד שמוכר את המזרנים האלה.

מישהו מכיר עוד מקומות באזור המרכז שמוכרים מזרנים כאלה?

אני לא מדבר על הפד ששמים על המזרן הרגיל, אלא על מזרן שכולו מהחומר הזה בלבד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא הייתי ממהר לקנות מזרן שלם מחומר כזה, יש בו לא פחות חסרונות מיתרונות והמחיר אמור להיות גבוה למדי. השילוב האופטימלי הוא בד"כ מזרן קפיצים סטנדרטי עם שכבה ויסקו-אלסטית שאותה ניתן לבחור בעוביים שונים בהתאם לרמת הרגישות שלך.

תעיף מבט באתר או בחנות ערוץ הקניות, יש להם מבחר גדול של מזרנים כאלה. מקום נוסף שכדאי לבדוק הוא חנות המפעל של "גומאוויר" בכפר סבא.

פורסם

אני יודע שקשה לקום ממנו, אתמול הגיע מחו"ל אחד כזה וניסיתי אותו אצל המשפחה, הוא היה די נוח ב-5 דקות ששכבתי עליו.

העובי שניסיתי הוא סביבות 10 ס"מ, שזה דק מאוד לטעמי.

מה ההבדל אם אני לוקח רק שכבה או מזרן מלא, הרי המגע שלי יהיה עם השכבה עצמה או שאני מפספס משהו עם החומר הזה?

ידוע לך מה החסרונות שלו? חוץ מהקיץ...

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש בחולון איפשהו מקום שמייצר למלא חברות מזרן מהסוג הזה

שכחתי את שמו

אברר בראשון

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ידוע לך מה החסרונות שלו? חוץ מהקיץ...

חוסר תמיכה בעיקר (כשאין לו "שלד" של מזרן קפיצים), וגם תוחלת חיים לא לגמרי ברורה.

החומר פותח במקור עבור נאס"א, אבל מן הסתם מה שמגיע למוצרי הצריכה אינו באותה איכות. מציע שתחפש קצת על הנושא בפורומים הרלוונטיים, אולי שם יוכלו לספר לך מנסיון אחרי כמה שנים המזרן מתחיל לאבד תמיכה, להתאושש לאט מדי ועוד.

• תוכן חדש...