Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הייתי באוטוסטור ביום שישי האחרון ושאלתי האם יש הנחה לחברי "קארס פורום", התשובה הייתה שלא.

נעשה בירור בעניין, נאמר לנו שכנראה ביקשת הנחה למוצרים נוספים שאינם CG.

בכל מקרה, הקופון יכנס לתוקף בימים הקרובים ונעדכן אתכם כאן.

פורסם

נכון לעכשיו מפיצי auto finesse הם אוטוסטור בחולון ו carmaster detailing באשקלון.

ב steam me רמת אביב ניתן לבצע הזמנה מראש למוצרים של auto finesse .

שלומי.

פורסם

האם אתם מייבאים את dodo born to be mild גם ב-250 מ"ל?

הייתי שמח להתנסות במוצר וקראתי ביקורות מעולות לגביו, לשלם 115 ש"ח לבקבוק הגדול של החצי ליטר, בתור התנסות מעט יקר לי.

"יאללה בירי".

פורסם
האם Auto Finesse Iron Out לא יכול בשום מצב לפגוע בצבע הרכב?

והאם הוא ניתן לדילול?

לפחות לפי מה שכתוב באוטוסטטר, התרסיס בטוח לכל הרכב כולל חלונות, פלסטיקה ושכבת הלכה וניתן ליישום ישירות עליהם.

לפי אתרים בחו'ל הוא גם נייטראלי מבחינת ph שזה עוד יתרון.

לגבי הדילול זו שאלה טובה.... מחכה גם כן לתגובה.

בנוסף, היה סיקור פה לגבי הגעתו של איירון x המדובר של carpro, בעל תכונות דומות מאוד לחומר הנ"ל, יהיה מסקרן לראות את הבדלי המחירים ביניהם.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
האם אתם מייבאים את dodo born to be mild גם ב-250 מ"ל?

הייתי שמח להתנסות במוצר וקראתי ביקורות מעולות לגביו, לשלם 115 ש"ח לבקבוק הגדול של החצי ליטר, בתור התנסות מעט יקר לי.

אז אני מבין שהתשובה היא לא.

"יאללה בירי".

פורסם

הודעה חשובה.

בקרוב יפתח "Vix Detailing Showroom"-מרכז יעוץ והדרכה מבית "VIX Detailing".

המקום יספק שירות לדיטיילרים ,סיטונאים וללקוחות פרטיים .

נעשה הדגמות והמקום יכיל את כל קו המוצרים שלנו. פרטים נוספים בקרוב.

2.jpg

פורסם

ביום שישי האחרון התארחנו -"vix detailing" במשותף עם הסטודיו של יעקב אלטר במפגש מועדון "אלפא רומיאו" בהרצליה. היה אחר צהריים של מכוניות יפהפיות אנשים נחמדים וכמובן הדגמת יכולות דיטיילינג שהפכו מכוניות יפות למכוניות מדהימות! הדגמנו חידוש פלסטיקה, ניקוי וחידוש פנים הרכב, שטיפה נכונה ואיך עושים פוליש .

באלבום הזה ניתן לראות חידוש מתכות בפנים הרכב ומחוצה לו באמצעות ה metal shine מבית chemical guys.

שלומי.

Chemical guys!.jpg

בחינת הפגוש1.jpg

פגוש לפני.jpg

פגוש אחרי 50-50.jpg

פגוש אחרי 2.jpg

קונסולה מרכזית בזמן עבודה.jpg

קונסולה מרכזית אחרי.jpg

קונסולה מרכזית.jpg

• תוכן חדש...