Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם משקיעים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כגובה התשואה, גובה הסיכונים.

תשואה של 7% בחודש (זה 85% שנתי, כן?) יכולה לבוא רק מהשקעה שיום אחד אתה פותח את החדשות בשמונה ויונית לוי מדווחת לך ש"הלך הכסף".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אה. אני כיום גם בבנק הפועלים, אבל העמלות שם יחסית גבוהות ממה שהבנתי.

לכן אני מחפש בית השקעות מומלץ...

פורסם

תשואה של 7% בחודש (זה 85% שנתי, כן?) יכולה לבוא רק מהשקעה שיום אחד אתה פותח את החדשות בשמונה ויונית לוי מדווחת לך ש"הלך הכסף".

בגלל זה בדיוק אני לא שם יותר מ3%...

פורסם

פוס, סטופ כדור הארץ!

על איזה סכומים אתם מדברים?

ברווחים על הון של 8K ש"ח,רק פקודות הקניה והמכירה (ועוד לא דיברנו על המיסוי על הרווחים) לא ישאיר לכם כלום!

אני באמת לא בקיא בעניינים האלה, יש פה כמה בנקאים וכלכלנים שהרבה יותר מבינים ממני אבל אני חושב שממה שאני מבין, "תיק השקעות" של 8K ש"ח זה פרנסה לבנק, לא למשקיע.

אשמח לשמוע ממבינים יותר אם אני טועה.

פורסם
חוץ מאחוז קטן של מניות של טבע שאני מתעקש לא למכור בהפסד

נדמה לי שבספר הטעויות של המשקיע הקטן, זה סעיף 12 ג'.

הפסדתי - אז לא אמכור.

כשקנית טבע - היו לה פרמטרים מסויימים, שבעקבותיהם רכשת את המניה. בדקת איך הנתנונים היום?

(זו שאלה כללית - לא רק על טבע, אלא על המדיניות של 'זה ירד, אני אחכה שיעלה')

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פוס, סטופ כדור הארץ!

על איזה סכומים אתם מדברים?

ברווחים על הון של 8K ש"ח,רק פקודות הקניה והמכירה (ועוד לא דיברנו על המיסוי על הרווחים) לא ישאיר לכם כלום!

אני באמת לא בקיא בעניינים האלה, יש פה כמה בנקאים וכלכלנים שהרבה יותר מבינים ממני אבל אני חושב שממה שאני מבין, "תיק השקעות" של 8K ש"ח זה פרנסה לבנק, לא למשקיע.

אשמח לשמוע ממבינים יותר אם אני טועה.

התחיל מ8 אלף, לאורך השנים דאגתי להזרים רוב הזמן 3-5 אלף כל חודש ככה שהיום התיק על יותר מ200 אלף..

פורסם

אג"ח מדינה (ישראל) זה גם בסדר.

ממש לא, ברמות התשואה הנוכחיות האג"חים האלה יגרמו להפסד צורב למחזיק בהם ברגע שהריבית תעלה- והיא תעלה - ההפסד יהיה צורב במיוחד במח"מים הארוכים.

פורסם

עצם העובדה שהערת רק על זה ממש מחמיאה לי :oops: ...אני עוד אתחיל לחשוב שאני מבין משהוא בהשקעות! :lol:

פורסם

באורח החיים שהוא מפגין אני לא צופה לו עתיד...;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין מה לפרגן, עם ההדוניזם הזה של סקס, סמים, המבורגר ובירה אי אפשר להמשיך עוד הרבה זמן! :lol:

פורסם

בלשון המעטה זה לא מדוייק.

התנהגות הבורסה איננה לינארית וקצובה. כל איש מקצוע יעיד שהרווחים בבורסה מושגים בתקופות קצרות מאד של קפיצות ועליות תלולות ותקופות ממושכות יותר של דשדוש, ירידות וכדומה. החודש האחרון היה נפלא ללא מעט מניות, כולל בשוק האמריקאי. גם בארץ, וגם במניות יחסית כבדות. אין להסיק מכך כלום על ההתנהגות לאורך המשך השנה, כך שהתשואה העכשוית לא מסוכנת יותר מאשר בשנים האחרונות, זו יד המקרה.

החוכמה היא לתזמן את השוק אבל זה כנראה בלתי אפשרי, אז רק השקעה לאורך זמן ועם החלטה על יציאה בתנאים שקצבתם לעצמכם מראש (סטופ לוס). כמובן שמידע פנים - משהו שהוא לא חוקי בעליל - משפר את התובנות.

יוסי

• תוכן חדש...