Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה אתם משקיעים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניות? פק"מ? מק"מ?

אני התחלתי להתעניין במניות, ואני תוהה איך בוחרים מניה. לא ברור לי מאיפה לי להתחיל. הרי יש כ"כ הרבה...

פורסם

בחרא, בכמויות אדירות של חרא!

אה... איפה משקיעים? ואני לתומי חשבתי איפה שוקעים! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמה מתוך הכסף אתה מוכן להפסיד? 5% במקסימום? 20%? את הכל?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם 3% זה המקסימום שאתה מוכן להפסיד, שמור את הכסף בפק"מ.

אג"ח מדינה (ישראל) זה גם בסדר.

אג"ח רשויות מקומיות (לא ידעתי שיש כזה דבר) ואג"ח מסחרי זה הימור שעבורי הוא הימור גבוהה מידי.

ומנסיוני הדל, לפזר, לפזר ועוד פעם, לפזר.

אל תיקח את הכסף ותקנה אג"ח / מניות של חברה ספציפית גם אם אומרים לך שחברת מוישה זוכמיר בחיים לא תיפול.

פורסם

3% מסך כל הכסף הנזיל שלי...כן? אולי אתה תחת רושם מוטעה שאני בן 20 או משהו כזה- אני לא, וגם הספקתי לחסוך קצת.

פורסם

אגב כרגע החלוקה היא 90% באג"ח ממשלתי, כ 5% בקרן נאמנות של אלטשולר, ועוד כ 3% במניות בבורסה הישראלית.

השאר בעו"ש כמובן.

פורסם

שוב, אם 3% זה מה שאתה מוכן להפסיד מהכסף הנזיל, שום אפיק חסכון שיש בו שמץ הימור לא מתאים לך.

קנה אג"ח ישראל או ששמור את הכסף מתחת לבלטה :wink:

מנסיון אישי, למרות כל מה ששמעת, אל תשים מתחת למזרון, זה יוצר גבשושיות וגורןם לכאבי גב.

פורסם

רוב הכסף שלי בתיק השקעות צובר ריביות, רק משהו כמו 10% מסך הממון שלי נמצא כרגע בעו"ש, שזה מספיק בשביל החשבונות והבזבוזים.

התיק השקעות עצמו מאוד סולידי, חוץ מאחוז קטן של מניות של טבע שאני מתעקש לא למכור בהפסד, הרוב ממה שנשאר זה קרנות נאמנות ואולי טיפה אג"ח אם אני זוכר נכון.

פורסם

אגב, ה3% הניבו תשואה של כ7%, על תקופה של כחודש. יום ראשון אני מתכוון לממש חלק.

בש"ח זה יוצא כמה מאות. נכון, לא סכום ענק שישדרג לי את החיים, אבל אני חושב לעצמי שאם כל חודש אצליח לגזור קופון שכזה, זה יצטבר לסכום נחמד בסוף השנה.

אז למה לא שווה..?

פורסם
מי בנה לך את תיק ההשקעות?

מאיזה סכום אפשר בכלל לפנות לבית השקעות?

אני בבנק הפועלים ככה שבאתי עם אבא שלי כשהתחלתי לעבוד והיועץ השקעות עזר לפתוח את התיק בהתאם להעדפות סיכון שלי.

בזמנו פתחנו את התיק עם 8 אלף, לא יודע מה המינימום הנידרש..

• תוכן חדש...