Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנעול של רב בריח? אתה מתכוון לאלה שהיו מאוד נפוצים בשנות ה80-90? איפה אפשר לקנות כזה?

לנתק את הקוילים? אנא פרט...סקרנת אותי מאוד.

איפה אפשר למצוא אותם באוטו הזה ומה צריך כדי לנתק אותם.

אל דאגה, אני בן אדם מאוד טכני עם הבנה לא רעה בכלל ברכבים, עם הסבר קצר אצליח לבצע זאת.

תודה רבה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה שלא הצליחו פעם אחת, לא אומר שהם לא יחזרו לסיים את המלאכה.

הייתי נזהר מאוד עם מה שאני עושה, אי אפשר לדעת גם אם הזמינו את הרכב הזה.

+1

תנסה לחנות במקום קרוב לבית/ מתחת לבית אם אפשר, צמוד למשהו וכו'. נסה להקשות על הגנבים ככל האפשר. אני זוכר שרשור שנפתח לאחרונה והבחור שהיה במצבך שם מס' מערכות הגנה אקטיביות מאחר וגם לרכבו לא מגיע מקיף והוא גם עבר ניסיון גניבה כושל.. נסה לחפש את השרשור הזה..

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
מקיף..

בדיוק...

לי גם פרצו לרכב, שברו מנגנון חלון וצילינדר...

מקיף כיסה הכל...

הבעיה היא שחברות ביטוח ז*נות בני ז*נות... השנה העלו את ביטוח מקיף... נציגה בכלל מפגרת.. אמרה "מה אנחנו שילמנו עבור הנזק" ובמילים אחרות, עכשיו אתה תשלם...

לאחר איום והצעות מחברות אחרות, חזר אלי נציג בכיר, הוריד לי את הביטוח ליותר זול והחזיר את כל הסעיפים למקום.

בשביל מה יש ביטוח... בשביל שאתה תפרנס עוד מישהו שלא מגיע לו !!! חוצפה

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

העצה הכי פרקטית (כנראה) שתקבל:

דאג למקיף, קח מהרכב כל דבר ששייך לך, פרק ממנו כל דבר שאתה יכול למכור ושווה כסף, הרכב ברוב הסיכויים אכן מוזמן וזו שאלה של זמן עד שייגנב.

אני אישית נגד ביצוע פעולות שגורמות לחוסר נוחות בשימוש הרכב עבור בעליו- להתחיל לנתק קויילים? באותה מידה אפשר בגמר נסיעה להעמיד את הרכב על בוקים ולקחת את הגלגלים...זה עדיין לא ימנע מלהרים את הרכב על גרר ולהעלם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ניתן לזהות שמדובר ברכב דיזל?

האם יש מאחור על מכסה המנוע את האותיות "TDI" או משהו דומה? תוריד אותם ותשאיר בלי כלום, או שתשים במקומן "1.6".

פורסם

חפש באיזה רכב ישן של שכן בגיל גריטה או ביד 2 המנעול של רב בריח מרתיעים מלכתחילה בד"כ.

לגבי קויילים אני שם לב עכשיו שזה דיזל, ניתוק משאבת סולר, ברז מכני, מבטל חימום מצתי להט שזה הרפתקני אבל בלי זה אי אפשר להניע את האוטו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם הרכב מוזמן אז הרכב מוזמן,

לא יעזור לא רב בריח\מנעול הגה [הם יבואו פעם הבאה מצויידים ותוך פחות מ-3 דקות המכשול מוסר.]

אם תחנה בצורה קשה גם על זה הם מתגברים [לחבר שלי גנבו לאנדקרוזר שחנתה בחנייה מקורה בבית פרטי מאחורי שער וגדר, לפני הג'יפ חנה טרקטורון ולפני הטרקטורון חנתה פאסאט, הגנבים נכנסו לבית לקחו את המפתחות מהדלפק כשבעלי הבית בבית ! וגנבו את הטרקטורון והג'יפ.]

אז בהחלט לך על מקיף כי הסוף די ברור.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

תתקין ברז מכאני על צינור אספקת הדלק, ותמקם אותו במקום נסתר.

מנסיון- של 6 (!) נסיונות גניבה של קורדובה של השכן- 4 פעמים לא הצליחו בכלל, ופעמיים נתקעו כמה מאות מטרים מהבית. כמובן שהרכב לא ננעל בלילות ע"מ לצמצם נזקי פריצה.

החיסרון- אם אתה שוכח פעם אחת לפתוח את הברז ונסעת על ריק- זה קצת סיפור להניע שוב (להוציא אוויר, לדחוף סולר לצינורית עד להנעה).

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

ברז סולר רעיון מצויין,אם לא הצליחו פעם אחת לגנוב את הרכב זה לא כי הם גנבים לא מוצלחים,קל מאוד לגנוב את הרכבים האלו.

כנראה מישהו הפריע להם,בקיצור שים 1000 עיניים על הרכב כי הם יחזרו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודם כל, ובאמת שזה הכי חשוב מבחינתי, תודה לכולם על ההירתמות לעזור, על העצות ועל הנכונות! טוב לדעת שיש עם מי לדבר...

לגבי מניעת הגניבה, הרעיון של ברז סולר נשמע לי הכי טוב, אחי הגדול מכונאי שגם עבד בעבר בצ'מפיון, אז לא תהיה לי בעיה להתקין את זה. יש למישהו מושג כמה זה אמור לעלות הסיפור הזה? (רק החלקים, התקנה תיעשה על ידי אחי...)

מקיף נמצא בבדיקה. אחרי שדיברתי עם הוסכנת ביטוח שלי, היא אמרה שחברת הביטוח דורשת כספת לאוטו על מנת לבטח במקיף. יש למישהו מושג כמה זה עולה? איפה מתקינים כזה באזור חיפה והקריות?

לגבי הסימול TDI בגב הרכב, אכן יש אחד כזה, הוא יורד בעוד כמה דקות. הבעיה היא שאם האוטו מוזמן, אז הגנבים כבר יודעים בדיוק מה לחפש, אז לא בטוח שזה יעזור.

למזלי (או יותר נכון למזלם) הגנבים לא יכולים לדעת איפה אני גר כי זה בניין. אם וכאשר הם יגלו איפה אני גר ויחליטו להגיע על מנת לגנוב את המפתח, זה יהיה הבית האחרון שהם יגיעו אליו. מפה הם כבר לא יצאו. ותודה לשי דרומי...

כרגע הרכב חונה במקום קרוב יותר לכניסה לבניין, מואר יותר, על כביש ראשי, וצמוד לשני רכבים מקדימה ומאחורה. עוד משהו קטן שיקשה עליהם. מקווה שיעזור.

אולי הדבר הכי קשה בכל הסיפור הזה, זו ההרגשה של החוסר אונים. הם רוצים את האוטו, ואני צריך לעשות סלטות באויר כדי שזה לא יקרה. שאלוהים יעזור לכולנו.

שוב תודה לכולם, אם יש למישהו עוד רעיונות, עצות או תגובות, אשמח לשמוע.

משה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מקיף נמצא בבדיקה. אחרי שדיברתי עם הוסכנת ביטוח שלי, היא אמרה שחברת הביטוח דורשת כספת לאוטו על מנת לבטח במקיף. יש למישהו מושג כמה זה עולה? איפה מתקינים כזה באזור חיפה והקריות?

בסביבות ה 500 ש"ח, לא חסר מתקינים באזור.

אישית התקנתי בחיפה רדיו. חבר הפורום STIO התקין כספת ברכב שלו במקום בנשר והיה מרוצה, תחפש את התרד.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אולי זה קצת לא ריאלי מבחינתך, אבל בנוסף למקיף, הייתי אולי מנסה "לצנן" את העניין מעט. איך בדיוק?

אם יש לך אפשרות לשים את הרכב אצל חבר/בן משפחה שגר באזור אחר בארץ, אולי להחליף אתו רכב למספר שבועות.

אולי הגנבים יירדו מהעניין ולא יסמנו את הרכב כשיחזור.

אם כי אכן המקיף הוא הפתרון הטוב ביותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...