Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פולקסווגן איוס ו207 CC??

לא שאני חלילה מזלזל ברכבים האלה אבל לא דמיינתי על לקנות רכבים כאלה.

אלה לא רכבים מהנים במיוחד,עם מראה לדעתי קצת מגושם ושונים לגמרי ממה שאני מחפש.

הם לא יכולים לתת לי רבע ממה שהלאון הנוכחית נותנת לי כרגע ואני מחפש רכב שייתן לי גם את זה.

אני לא בחור שמשתולל,אני שומר על הרכב שלי בצורה מאוד קפדנית וזה גם מתבטא בזה שאני לא משתולל איתה חוץ מללחוץ קצת על הגז(ולא אני לא מהיצורים שלוחצים כל היום מ0-100,ממש לא הקטע שלי).

מישהו יכול להסביר לי למה לא רואים ביד 2 מאזדות שנתון 2010 ומעלה? הפסיקו לייצר אותן בשנה הזאת?

אם כן זה לא מעיד על איזשהו חוסר עתידי בחלפים?

הייתם ממליצים לי למכור את הקופרה שלי ולחכות על הגדר עד שאני אמצא משהו שמתאים לי?

יש Z4 אחת ביד 2 הוא רוצה עליה 180 אלף.

לא בחירה טובה?

חוץ מזה גם כמו שאמרתי,אין כרגע שום רכב מעניין שמוכרים ביד 2.

כל הרכבים לא במצב שאני מחפש.

פורסם
פולקסווגן איוס ו207 CC??

הם לא יכולים לתת לי רבע ממה שהלאון הנוכחית נותנת לי כרגע ואני מחפש רכב שייתן לי גם את זה.

אני לא בחור שמשתולל,אני שומר על הרכב שלי בצורה מאוד קפדנית וזה גם מתבטא בזה שאני לא משתולל איתה חוץ מללחוץ קצת על הגז(ולא אני לא מהיצורים שלוחצים כל היום מ0-100,ממש לא הקטע שלי).

מישהו יכול להסביר לי למה לא רואים ביד 2 מאזדות שנתון 2010 ומעלה? הפסיקו לייצר אותן בשנה הזאת?

הייתם ממליצים לי למכור את הקופרה שלי ולחכות על הגדר עד שאני אמצא משהו שמתאים לי?

יש Z4 אחת ביד 2 הוא רוצה עליה 180 אלף.

לא בחירה טובה?

חוץ מזה גם כמו שאמרתי,אין כרגע שום רכב מעניין שמוכרים ביד 2.

כל הרכבים לא במצב שאני מחפש.

לא נהגתי על האיוס, אבל הביקורות טוענות שהיא מפתיעה לטובה מבחינת נהיגה ספורטיבית. ה 207CC באמת לא רלוונטית.

מיאטות יש גם 2011 לא בטוח לגבי 2012. כרגע מביאים אותה רק בהזמנה מיוחדת.

emotion of motion

פורסם

אם הייתי חושב על הכיוון של האיוז הייתי גם מכניס בקטגוריה רכבים כמו אודי a4 קבריולט, יש את השברולט הזאת שאני לא זוכר את שמה, קמרו יכול להיות?

מוסטנג גם כן.

לדעתי רכבים ( בלי לפגוע באף אחד) כמו קאמרו,מוסטנג - לאנשים שמחפשים רק פוזה, a4 קבריו,סולסטיס,207cc,איוס- רכבים של כוסיות מצפון תל אביב.

יצא לי לנסוע בשבת ועמדה לידי שברולט כזאת עם גג נפתח( לא בטוח לגבי הדגם אבל כנראה שזאת קמרו), בכל מקרה לא תכננתי ללחוץ איתו או כל דבר בסגנון, קיצר עמדנו ברמזור מתחילים לנסוע, באיזור ה40 קמ״ש הבן אדם התחיל ״ללחוץ״ בואו נגיד שהופתעתי ממש לרעה כמה שהרכב הזה עגלה, לא ניסיתי להראות לו שיש לי יותר גדול או משהו בסגנון עבר לי רק בראש כמה שהא פאתט.

אני מחפש רכב עם לוק ספורטיבי שאפשר להפיק קצת אבל ממש קצת

הנאה מהמנוע שלו.

זאת הסיבה שרכבים כמו s2000, z4 והשאר שציינתי מדברים אליי.

אפילו אודי tt לא רשמתי למרות שאם תהיה אחת

למכירה עם גג נפתח בתקציב שלי או אפילו קצת יותר אני מוכן לקחת בחשבון.

בכל מקרה כל אחר מהרכבים שציינתי לא קיים כרגע ביד 2 אז ככל הנראה בקרוב אני אמכור את הקופרה שלי ואשב על הגדר ואחכה שייפול משהו.

אגב מי שמעוניין הרכב שנתון 2009, עבר 34000 ק״מ, לא נוסע הרבה, עבר לא מזמן טיפול 30 אלף.

תוספות: צמיגים טויו t1r,מערכת מולטימדיה של jvc פאנל נשלף, צבע שחור חציל.

מקורית לחלוטין.

טסט 1/2014

יהיה אקטואלי רק ב1 למאי.

ללא תיקוני צבע.

פורסם
פולקסווגן איוס ו207 CC??

זה בסדר לזלזל, לא מדובר ביצירות מופת...

בנוגע למיאטות בלוחות - הפסיקו למכור את הרכב ב-2011. אני מניח שמרבית המכוניות שנקנו במודלים 2010-2011 (ולא היו הרבה כאלה) פשוט לא מוצעות כרגע למכירה.

חוסר בחלפים? לא הייתי דואג. מה גם שהרכב מאוד אמין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה שאתה בעצם אומר, למצוא היום מיאטה שנתון 10׳ 11׳ זה בעצם מחזה נדיר ואם אני אמצא אחת עם גג קשיח ריפודי עור וכו׳ אז פשוט לקפוץ על המציאה?

במצב כזה לפי איך שכולם פה מתארים את המיאטות בתור רכב סופר אמין וכו׳ אני מניח שהמוכרים גם יתמחרו אותה מעל המחירון?

ידוע לי שבמכירת רכב או בעצם כל חפץ שבידי יש רצוי ויש מצוי, אני יכול לדרוש גם מליון שקל על עיפרון, מי שימצא לנכון לשלם הבעיה היא שלו.

אבל אם מישהו יכול לתת לי קצת פרופרציות לגבי הרכב הזה.

נניח מצאתי מיאטה שנתון 10׳ יד ראשונה 40 אלף קמ, בדיוק מה שאני מחפש..

מוכרים אותם בדרך כלל מתחת למחירון/ מחירון/ מעל המחירון?

אני שואל לידע כללי.

בזמנו הייתה לי לאון 4 וקניתי אותה מעל המחירון וגם מכרתי אותה מעל המחירון כי ככה הם פשוט נמכרות, מחירון לוי יצחק לא ריאלי כלפי הרכב ההוא אז מה שאני שואל אל המצב הוא גם אצל המיאטה...?

פורסם

מכיוון שאני בדיוק מוכר מיאטה אני יכול להגיד לך שאפילו מכונית כל כך סחירה לא קל למכור מעל המחירון. בטח שלא במודלים החדשים יותר. המחירון של המיאטה גבוה יחסית, אז רוב הסיכויים שתוכל למצוא אחת במחיר מעט נמוך מהמחירון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל נמצא אחת ואז נחשוב על המחירים.

אגב למה אתה מוכר את שלך?

איזה שנתון היא?

בדקתי ביד 2 לא מיאטות, לא s2000, יש רק אחת אדומה יד חמישית.

פורסם

שלי חצי מהתקציב שלך, 2006. מוכר בגלל מעבר לחו"ל. מוזר שאין הרבה מיאטות ביד2, בתקופה האחרונה דווקא היו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, עדיין המערכת של BOSE עדיפה על החרטא שתקבל לדוגמא באופל אינסיגניה חדשה מהסוכנות (רכב בערך באותו סכום, רק 5 שנים חדש יותר). בנוסף מדובר במערכת שיודעת לשנות את הכיול של הסאונד כאשר הגג פתוח/סגור.

אני חושב שיחסית למערכת מובנית ברכב עד 200K ש"ח (כאשר היה חדש) משנתון 2006 מדובר במערכת סבירה+,

נכון, זה לא הרמן קרדון אבל עדיין יותר מהממוצע שיש כיום בשוק (עבר כבר מעל לחצי עשור).

לגבי ה-S2K, אני חושב שהיא הרבה יותר מכוונת לנהיגה ספורטיבית במצב סטוק מאשר המיאטה. נכון שלמיאטה יש הגה מעט יותר טוב והתנהגות מעט יותר "טייל הפי" אבל מצד שני על המסלול אני מאמין שההונדה תעשה זמנים עדיפים.

אני רק אציין שיש לי מיאטה כי אני מעדיף אותה על פני ההונדה אבל עדיין אני לא מסתנוור מהעובדה הזו.

ויפר, המיאטות נמכרו הכי חזק בשנים 2006-2008, לאחר מכן הייתה ירידה מתונה במכירות משנה לשנה עד שהפסיקו את הייבוא ב-2011.

אני חושב שהשילוב של רכב יחסית חדש + מעט יחידות נמכרו גורמות לכך שהלוחות ריקים.

אל תשכח שעכשיו אנחנו בפתחו של האביב וזו התקופה הכי טובה לרכוש רכב כזה.

לגבי המחיר, זה מאוד תלוי במוכר ובקונה. מיאטות שמורות נמכרות באיזור המחירון.

רוב המיאטות שנמכרות בסכומים נמכבדים מתחת למחירון בד"כ יש סיבה (תאונה, תקלה או סתם בעלים שלחוץ למכור).

אני ממליץ לך לא להתפשר על רכבים שחוטים ולא להתעלף מכל אחד שטוען שהרכב שלו "שמור ומלוקק".

מהניסיון שלי מיאטה שמורה תחזיר לך באמינות מדהימה, גם אחרי 7 שנים על הכביש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נהגתי ב-Z4 3.0I, לדעתי זה מה שאתה מחפש. תקבל את הפוזה, מנוע חזק שנשמע מצויין(230 כ"ס כמדומני) והרבה כיף שמנתקים בקרות. הדבר היחיד שלא אהבתי ברכב - גיר אוטומטי - שאומנם פועל חלק אבל מסרס את המנוע.

פורסם

אכן 230 כ"ס וכ-30 קג"מ. השאלה אם יש כאלו למכירה ביד2, ואני בספק (לא חיפשתי).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכולם על התגובות,לפי איך שכיוונתם אותי הבנתי מה אני אחפש:

Z4 2008-2009 במידה וייכנס לתקציב,אולי נמתח בעוד עשיריה אם נמצא משהו ששווה את זה.

אחרי זה S2000 אבל כמובן שאין בכלל רכבים כאלה בלוח,יש רק אחת יד 5,לא מתקרב.

אחרי זה מאזדה MX2 2010-2011,לך תמצא...

מוזר לי השוק הישראלי,דווקא מיאטות שלטענתכם זולות מאוד לאחזקה לא נמכרו טוב במדינת הפוזה שלנו בשנתונים 10'-11'.

בנוגע למערכת שדיברתם עליה,לא ממש מדבר אליי המערכת שאני אקבל ברכב הבא מכיוון שקניתי לפני חודש וחצי מערכת מעולה(קומפוננט,מגברים וסאב ורמקולים אחוריים שלא הותקנו על הסיאט) שתחכה לרכב הבא שלי.

רכב שחוט אני ממש לא אקנה, למזלי גם כשאני אמכור את הקופרה יש לי על מה לנסוע (רנו קנגו :?) אז אני מקסימום אחכה על הגדר עד שאני אמצא את מה שאני מחפש,אני לא מהמתפשרים.

בזמנו כשהייתי ילד טיפש בן 17 בערך רציתי לאון 4,קניתי ישר את הראשונה שמצאתי ללא שום התמקחות ועשיתי בדיקה במכון אבל יחסית חאפר אפשר לומר,לא היה לי שום ידע בנושא,בגלל חוסר ההבנה שלי וההתפשרות והרושם של הק"מ הנמוך שראיתי אמרתי הנה זה הרכב!

בסופו של דבר הוצאתי עליה כל כך הרבה כסף בתיקונים שהבחור שקנה ממני אותה קיבל אשכרה רכב חדש,אז למזלי את הנסיון המר שלי כבר עברתי וכשקניתי את הקופרה הנוכחית תאמינו לי שעשיתי את כל שיעורי הבית ועד שכל מקום שבדקתי לא אמר לי שמע קיבלת פה רכב חדש לא העזתי לקנות אותה.

בכלל באופן כללי אני ממליץ לכולם, מי שקונה רכב תעשו לו אפילו 3 בדיקות ב3 מקומות שונים שאתם סומכים עליהם כי ה1500-2000 שקל שתוציאו על בדיקה (כמובן יש גבול כי לא תעשו את זה לכל רכב) יחסכו לכם הרבה כסף בעתיד על רכב שתיפלו איתו.

בכל מקרה ככה יהיה גם הרכב גם עם הרכב הבא אבל תודה על העצה.

מישהו יכול לדבר איתי במספרים לגבי עלויות האחזקה ברכבים האלה?

זתומרת ההבדלים בין המאזדה לבימר והS2000?

• תוכן חדש...