Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אז כבר כמה פעמים כתבתי את הנושא הזה פה אבל כל הזמן יש לי דברים חדשים

יש לי רעידות במהירות גבוהה, ההגה רועד ואיתו גם צד שמאל של הרכב, עכשיו מה גיליתי?

1. זה קורה במהירות גבוהה, מעל 80 קמ"ש אבל יכול להיות גם 60.

2. זה קורה אך ורק שההגה ישר! יעני אם הכביש נוטה ימינה או שמאלה, ואני מזיז את ההגה כדי לנסוע, הרעידות מפסיקות. זה רק קורה שההגה מתיישר.

עכשיו, ממש שבועיים אחרי שקניתי את הרכב, נפלתי לתוך בור וכתוצאה מכך התעקם לי הג'אנט וקרע את הצמיג, החלפתי את הצמיג ובפנצ'ריה אמרו לי שעדיף להעביר את הצמיג החדש (השמאלי הקדמי) אחורה ואת האחורי קדימה.

עכשיו, הבעיה הזאת היא כמו מחלה שלא רוצה לעבור. מלא בעיות אחרות תיקנתי, ואת זאת לא.

אבא שלי הלך לפאנצ'ריה בשביל לנסות את אופציית איזון הגלגלים, אבל הוא אמר לו שזה לא שווה את זה, כי 2 הגלגלים הקדמיים לא זהים ואיזון גלגלים לא יביא לו כלום, אז לבוא ביום ראשון-שני והוא יתן לנו צמיג משומש אבל טוב יותר ב100 שקל + איזון גלגלים.

לא נראלי שזאת הבעיה.

הייתי במסוך גם, הוא העלה לי את האוטו והתחיל להזיז את הגלגלים ואז אמר שיש לי חופש בהגה. אבל הוא נראה מאוד סקפטי בקשר לזה. אני לא רוצה סתם לזרוק בסביבות ה500 שקל בשביל לגלות שהרעידות לא נגמרו.

התחלתי לחשוד שוב ושוב שמדובר בכיוון פרונט. מה עושים? פיאסטה 97

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

סדר גם את הצמיגים שיהיו תקינים ומתאימים לרכב וגם את החופש בהגה כי שני הדברים האלו גורמים לרעידות בהגה

פורסם

ג'נט עקום בהחלט יכול לגרום לזה. מאוד לא מומלץ לשים על סרן אחד צמיגים לא זהים, במיוחד על סרן הקדמי (בהנחה שיש לך רכב הנעה קדמית אז במיוחד).

צריך להחליף ג'נט באחד תקין ולוודא שעל כל סרן צמיגים זהים והגלגלים מאוזנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, אבל את הג'אנט תיקנו לי אז כשהתעקם. אבל כמו כל דבר שמתקנים, יכול להיות שפשוט לא תיקנו והא עדיין נשאר עקום.

אבל מה זה משנה אם הגלגלים לא מאותה חברה? זה אותו חיתוך וגודל בדיוק, חוץ מהחריצים ששונים.

אני לא מאמין בכלל שהבדל מינורי כזה יכול לגרום לרעידות.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

חובה לוודא שכל זוג צמיגים על אותו סרן (קדמיים או אחוריים) יהיו זהים מבחינת התוצרת, הדגם ומראה הסוליה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כן, אבל את הג'אנט תיקנו לי אז כשהתעקם. אבל כמו כל דבר שמתקנים, יכול להיות שפשוט לא תיקנו והא עדיין נשאר עקום.

אבל מה זה משנה אם הגלגלים לא מאותה חברה? זה אותו חיתוך וגודל בדיוק, חוץ מהחריצים ששונים.

אני לא מאמין בכלל שהבדל מינורי כזה יכול לגרום לרעידות.

אל תאמין ואל תנחש חחליף צמיגים ואם יש גנטים שעברו פגיעה רצינית אז גם אותם אלא אם כן אתה לא ממש רוצה לתקן את התקלה או חושב שהיא תעבור כמו עונת השנה

• תוכן חדש...