Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף את הרמקולים בגולף שלי למשהוא קצת יותר נורמלי, המצב עכשיו ממש נורא.

אני מאוד לחוץ בתקציב אז אני מחפש משהוא מאוד זול.

כדי שתיהיה נקודת השוואה למה אני מצפה, יש לנו במשפחה מאזדה 3 2008, לדעתי המערכת שם מצויינת ואני מחפש משהוא כמה שיותר קרוב לסאונד שלה.

חשבתי לקנות רמקולים שפורקו ממאזדה 3, זה גם מאוד יתאים לתקציב הצפוף שלי, העניין הוא שהם 5X7, והגודל בגולף הוא 6.5"

מישהוא יודע להגיד האם יהיה ניתן להרכיב את הרמקולים האלו בדלתות הקדמיות? אם כן זה יהיה מושלם.

זו השאלה המרכזית שלי, במידה והתשובה היא לא אז נעבור לאופציות אחרות.

תודה רבה!

פורסם

תודה על התגובה וגם על ההצעה בפרטי,

לצערי אם זו התקנה מסובכת זה לא יעזור לי, להתקין משהוא פשוט אני יכול בלי בעיה אבל אין לי נסיון כדי להתקין משהוא מסובך.

מעניין שכולם די יורדים על הרמקולים האלו ולדעתי יש להם סאונד ממש סבבה.

בכללי אני מעדיף ללכת על משהוא בטוח, משהוא ששמעתי בעבר מאשר להמר על רמקולים שלא שמעתי מעולם, בגלל זה ההתעניינות ברמקולים של המאזדה.

פשוט פעם אבא שלי לקח את האוטו שלו לאיזה מתקין שהתקין לו ב450 שקל קומפוננט של JBL(לאחר בדיקה שלי מסתבר שהם סדרה זולה וגרועה GT משהוא), המתקין אמר שהם טובים ובלה בלה.

בסוף אלו רמקולים נוראיים, הרבה יותר גרועים מלמשל של המאזדה, ממש 450 שקל לפח.

אז אני רוצה להימנע מלהמר על דברים שלא שמעתי, כי ככה הסיכוי שאתכזב גדול.

בעיקרון התקציב שלי לרמקולים הוא 550 גג, פתוח ליד שניה, מעדיף כמה שפחות.

אני לא מתכוון לשים מגבר או משהוא כזה, ואני יחליף את הHU למשהוא פשוט בקרוב של אחת מהחברות sony,jvc,panasonic,philips,kenwood

אני מניח שמה שמתאים לי זו קומפוננט או רמקול 2-way בגודל 6.5"

סאונד שאני מחפש זה:

באס איכותי, מעדיף איכות על כמות, שהיה יותר לכיוון המדוייק מאשר מפוצץ ומרוח, כמובן שזה מקור הבאס היחיד אז חשוב שכן יתנו קצת.

מיד ניטרלי

טרבל גבוה ונקי אבל דגש גדול שלא יהיה צורח, נתקלתי במלא מערכות לרכב שהטרבל ממש לא נעים.

פורסם

תודה על התגובה.

תראה חפרתי די הרבה, ראיתי שיש המלצה חמה על דוטק אוביישן, אם אשיג כאלו יד"ש ב500 זה יהיה מצויין נכון?

פורסם

הסטים של מורל נותנים באס לא רע. כרגע ברכב יש לי הדוטק, והוא נותן באס.

עם זאת, בשביל באס בדלתות אתה תיהיה חייב (!) בידוד בדלת, אחרת עדיין יהיה באס, אבל לא נקי וכנראה מלווה בהרבה רעשים.

• תוכן חדש...