Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 90K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונתי לפולו 1.2 TSI

הפיאסטה זה דרעק? אולי החבר שלך נפל על רכב בעייתי ספציפית, כי אני שמעתי על הפיאסטה רק דברים טובים, למעט העצלנות של ה 1.4 האוטומטית.

פורסם
נכון, אבל לצערי לא שומרת על ערך מספיק טוב, לא הכי אמינה (נגיד בטווח של 5 שנים) ונראת לא משהו (אבל זה כבר פחות חשוב לי... זה לא ששאר הרכבים בקטגוריה נראים כמו אוסטין מרטין)

הפיאסטה כן עם הגריל החדש :roll: אחיזה על הפנים ? אנחנו מדברים על אותו רכב?

פורסם

פולו עם מנוע TSI זה רכב מצויין שהיה מתאים לי. הבעיה שהוא מגיע רק עם תיבה אוטומטית והרבה יותר מידי יקר בשבילי

לגבי הפיאסטה - 2012 אוטומט 1.4 בצבע שחור (לא ברור למה...) לחבר הייתה קיה ריו לפני הפיאסטה, והוא רגיל לנסוע די באגרסיביות. אחרי הנסיעה הראשונה שלו עם הפיאסטה הוא חזר לבן כי הוא כמעט איבד שליטה... ראה את החיים עוברים לו מול העיניים. וגם לי יצא לנסוע על הרכב שלו, והוא לא יציב בפניות בצורה מחרידה. אני לא יודע עם זה ההגה או המרכז מסה (לא נסעתי עליו מספיק כדי להגיד בודאות), אבל עובדתית הוא מרגיש שהוא רגע לפני התהפכות או איבוד אחיזה מוחלט במהירויות שבקושי מפעילות G כלשהו על הגוף.

עכשו הרכב אחרי 30 ומשהו אלף ק"מ, והמנוע עושה רעשים יותר מהלנסר שלי- שעברה 162K ק"מ. ובאמת שאני לא מגזים.

מזל שזה רכב ליסינג מהעבודה :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תוסיף קצת לתקציב ותיקח פולו 1.2 TSI. פשוט מכונית ברמה גבוהה, חזקה, איכות חומרים מצויינת ועם מיקוח קצר אתה מקבל תוספות מתנה. בנסיעה רגועה בעיר אתה תעשה איתה 16 ק"מ לליטר, נתון שנבדק.

אם אתה רוצה לחסוך 10,000 שקל ולקבל אותו מנוע אז יש לך את האיביזה. אין מה לעשות, הפולו איכותית בהרבה.

פורסם

זה אגב דוגמה לטמטום של היבואן, מה הבעיה להביא את הפולו TSI עם גיר ידני? למה סקודה יטי וסיאט איביזה כן ופולו לא?

אה, בעצם עניתי לעצמי את השאלה...כדי שיוכל לדחוף את הפולו יאנג עם מנוע מיושן...במחיר בו היתה צריכה לעלות פולו TSI ידנית.

פורסם

תאכלס אני ממש לא אוהב את צ'מפיון. יש מבחר אדיר של VW עם מליון מנועים ותיבות שונות, אלף גירסאות של דיזל, ולארץ הם מביאים 3. במיקרה הטוב שבא להם לגוון.

פורסם
נכון, אבל לצערי לא שומרת על ערך מספיק טוב, לא הכי אמינה (נגיד בטווח של 5 שנים) ונראת לא משהו (אבל זה כבר פחות חשוב לי... זה לא ששאר הרכבים בקטגוריה נראים כמו אוסטין מרטין)

ראית אותה לאחר מתיחת הפנים?

פורסם

מניסיון של 3 חודשים, מצטרף להמלצתו של גיא משברולט.

הסוניק מהווה תמורה ראוייה ביותר, ובמחיר בו היא מוצעת כעת היא אחת העיסקאות היותר טובות כרגע בשוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, לבחור חשובה ירידת הערך. אמנם אנחנו יודעים למי ניתנה הנבואה, אבל הסמל של שברולט לא מוחק את המוניטין של דייהו. אני מכיר מישהו שהתיאש לאחרונה מלמכור קרוז בת שנה. אפס ביקוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חן, לבחור חשובה ירידת הערך. אמנם אנחנו יודעים למי ניתנה הנבואה, אבל הסמל של שברולט לא מוחק את המוניטין של דייהו. אני מכיר מישהו שהתיאש לאחרונה מלמכור קרוז בת שנה. אפס ביקוש.

שברולט רכשה לפני מספר שנים את מפעלי דייהו בדרום קוריאה. זאת מתוך ראייה גלובלית והבנה שבכלכלה של היום, מותג רכב אינו יכול להרשות לעצמו לייצר רכב המתאים עבור איזור ספציפי או מדינה ספציפית בלבד.

למרות רכישת פסי הייצור בקוריאה, ייצורם של רבים מהדגמים נשאר בארה"ב (שברולט קרוז טורבו לדוגמא).

יצרנים רבים אשר לא ראו קדימה ולא ניתחו את המגמות העולמיות בתחום נקלעו בשנים האחרונות לבעיות רבות.

בהקשר זה, אני מזמין אותך להתעניין במצבן של כמה מהיצרניות האירופאיות.

הודות למהלך זה, הלקוח הישראלי, כמו לקוחות שברולט בכל העולם, נהנים ממכוניות בעלות פלטפורמה עולמית אשר משווקות גדולה בהצלחה בכל העולם (שברולט קרוז, שברולט אורלנדו וכ'). רק השבוע נוכחנו כי שברולט מכרה ברבעון ה-3 של 2012 יותר מכוניות ברוסיה (אחד השווקים הצומחים בעולם) מאשר כל יצרנית רכב עולמית אחרת.

נתונים דומים ניתן למצוא גם בשווקים הצומחים בברזיל, אסיה וכ'.

הקשר היחיד כיום בין דייהו לבין שברולט הוא פסי הייצור אותם קנתה שברולט מיצרן הרכב הדרום קוריאני.

הפלטפורמות (מנוע, שלדה, טכנולוגיה וכ'), העיצוב ובקרת האיכות היא מבית שברולט ושברולט בלבד.

ככלל, כל יצרן רכב גדול מייצר את רכביו גם במפעלים הנמצאים במדינות אחרות. (נסו לנחש היכן פיג'ו מיוצרת? או סיאט?)

רכבי שברולט מציעים לצרכן עיצוב מושך, שימושיות בולטת, טכנולוגיה מתקדמת, ביצועים מרשימים, חדשנות, אמינות ותמורה לכסף יותר מכל יצרן עולמי.

פורסם

שמע, במדינה מתוקנת, שבה רכב עולה 50K ש"ח במקום 120K, כנראה שהייתי חושב ברצינות על שברולט או אפילו על רכב צרפתי כלשהו כי בתאכלס אני מאד אשמח אם יהייה לי מכון מסז'ים בתור מושב ומליון גאדג'טים שונים בדשבורד.

אבל אנחנו לא, ולצערי האמינות וירידת הערך של שברולט עדין לא כמו של טויוטה או סוזוקי. בנוסף לרכבים הקטנים של שברולט (לא מאליבו והגדולות יותר) נהיתה סטיגמה של רכב ליסינג והביקוש שלהם כיד שניה די נמוך.

בשלב הזה אין לי כסף מיותר לבזבז על מותרות ברכב (מעדיף טיול בחו"ל במקום) ואני רוצה להשקיע ברכב שישרת אותי עם מינימום בעיות עד המכירה (כולל המכירה) ושאני לא אתבאס ממנו.

בנוסף ראיתי את הסוניק החדשה ועדין נראת לי קצת עגולה (גבוהה) מידי.

• תוכן חדש...