Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה התחילו להופיע רעשים מוזרים של טיקטוק מאיזור המנוע וזה ממש מוזר שומעים את זה גם כשאני בתוך האוטו זה הופיע לי אחרי טיפול קטן שעשיתי להאנד ברייקס ולבלמים אני לא יודע אם זה קשור מה זה יכול להיות?

תודה רבה מראש לעוזרים :)

פורסם

עולים ויורדים לפי סל"ד? רק כשהאוטו נוסע או גם בעמידה? בכל מצב גיר (PNRD)?

יש שמן מנוע ברמה נאותה?

כמה שיותר פרטים יותר טוב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תומר שלום רב !

ראשית נתחיל עם הטיפול בבלם היד.

את השרשור שפתחת בנושא אני מכיר, האם אתה מוכן לפרט כיצד טיפלת בכך, האם שמעת בעצתו של אורן משרותי רכב , וטיפלת בנושא לפי הסברו המחכים?!

ועכשו לשאלתך, על פניו אין קשר בין הטיפול בבלם היד למרות שברכבך הוא מלפנים, ולא מאחור, אך משום "שאיני מאמין בצרוף מקרים רק בהצטרפות מקרים", ומכיוון שרעש לא לא ניתן לשמוע ולאבחן דרך מסך המחשב, המלצתי חזור למוסך שטיפל לאחרונה בבלם היד, בקשו להעלות את הרכב לליפט, השמע לו תחילה את הרעש המדובר, ותן לו לאבחן זאת.

וזאת מבלי לפסול את אבחנתם של , נהג מתחיל , ואיציק נ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יש שמן מלא ושומעים את הטקטוקים בכל מצב מין רעש מוזר ולא קשור.

ולגבי הבלם בינתיים נשארתי איתו בלי השיפוץ לקליפרים מפני שבינתיים חיזקו את בלם היד וכרגע זה עובד בסדר.

פורסם

כדאי באמת שתחזור למוסך,שיבדוק את הרעשים,

וכמה שיותר מהר יותר טוב,שאם באמת יש בעיה שלא יהיה נזק יותר גדול שכמובן

כרוך בהוצאה יותר גדולה.

• תוכן חדש...