Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן יש ברשותי פיג'ו 206 דגם xs.

האוטו מאחורה גבוה הרבה יותר מהקדימה, קראתי פה בפורום ובגוגל על אנשים שהמניכו שן מאחורה, אבל כולם עשו זאת אצל מוסכים וכאלה.

רציתי לשאול, במידה ויש לי את כל הכלים,ידע מכונאות רב,ואפשרות להכנס מתחת לרכב, אני יכול לעשות זאת לבד?

חיפשתי בגוגל וגם הסתכלתי היום על האוטו ולא מצאתי אם דרך/הסבר איפה מנמיכים בדיוק את הבולם..

אפשר לעשות זאת עם הבולמים המקוריים נכון?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
אולי במקום זה תבדוק למה קדימה נמוך מדי? במקום לפתור את הבעיה ברכב אתה יוצר בעיה חדשה ? !!!!

לא הבנת אותי נכון, הקדימה נמוך ביחס לאחורה, אני רואה את זה על הרבה 206 , אני חושב שזה ככה מהחברה (הוא לא עבר הנמכה מקדימה)

את האחורה אני רוצה להנמיך למטרת יופי בלבד.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

זה שאתה רואה את הבעיה אצל כולם לא אומר כלום חוצמ העובדה שהבולמים המקוריים עייפים ואנשים לא מחליפים אותם !

אני עדיין טוען שהבעיה שלך מקדימה .

אתה תחליט מה טוב בשבילך .

פורסם

השאלה שלי היא מהכוונה קדימה נמוך יותר מאחורה?

כל הפגוים והסיטרואנים בעלי האופציה להנמכת שן בנוים כך מהחברה, וזה מתוכנן!

הבעיה היא שכאשר הקדימה והאחורה יהיו באותו הגובה ברכבים האלה ההתנהגות המיטולוגית של הרכבים האלה תפגע מאד.

פורסם

אוקי, בדקתי את זה ההבדל בין הקדימה לאחורה לא גדול ולכן אם אני מנמיך מאחורה אני כנראה ייצטרך להנמיך גם מקדימה..

איך אני עושה זאת מאחורה, מה זאת אומרת הורדת שן? איפה היא נמצאת?

פורסם

יש פה הרבה ילדים שביצעו את הדבר הזה, מדהים, אבל אך תוכל לבדוק שזה באמת לא ירד יתר על המידה ולא יפגע בהתנהגות?

פורסם

הגב שלו יגיד לו.

החלק האחורי אמור להיות גבוה טיפה יותר מהקידמי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הגב שלו יגיד לו.

החלק האחורי אמור להיות גבוה טיפה יותר מהקידמי.

זה בדיוק זה, מי שיגזים יסה בתוצאות.

פורסם

חברים אל תשכחו שתמיד אפשר להחזיר חזרה את השן, זאת לא דרך ללא חזרה.

אני מאחורה הורדתי 2 שיניים ובתור אחד שעושה טיפולים והחלפות קפיצים לבד אני יכול להגיד לך שלא כדאי לך להסתבך עם זה.

ד"א גם לא כל מוסך מתעסק בזה, רק חבר'ה שיודעים את העבודה הזו.

206 XS

• תוכן חדש...