Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עושה תחקיר לתוכנית טלוויזיה על רכבים ויש פינה שמדברת על הקשר למדינה. מאחר ואני בור בנושא רציתי לשאול האם יש משהו שמדינת ישראל מתגאה בו בכל מה שקושר בכלי רכב (חוץ מהסוסיתא כמובן...) ? איזשהו חלק של רכב שמיוצר כאן? טכנולוגיה שפותחה כאן, משהו כזה תודה מראש

פורסם

אם אתה מחפש גאווה ישראלית בתחום הרכב אתה אולי תמצא אותה בתעשיות הבטחוניות, שמייצרות מספר רכבים (שרובם לא משווקים לצבא הישראלי אלא ללקוחות בחו"ל)...

מעבר לכך - אתה תמיד יכול לציין שמדינת ישראל המציאה תרבות נהיגה שאין שניה לה בעולם הרכב... ולא בצד המחמיא של הדבר.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

מדינת ישראל היא מובילה עולמית בתחום המגנזיום לכלי רכב (לא ג'נטים, אלא הגאים וחלקי מרכב שלא נושאים עומס). לג'נרל מוטורס יש מרכז פיתוח ברעננה ולפורד יש כאן ציידי טכנולוגיה. בנוסף, יש עוד לא מעט חברות ישראליות בתחום הרכב כגון מפעל קיבוץ סאסא שהוא מוביל עולמי בפיתוח מיגון לכלי רכב. יש גם ייצור מלא של כלי רכב עבור שימושים צבאיים בלבד (שלא נמכרים בישראל).

פורסם

מחירי דלק! הממשלה מאוד מתגאה שהיא עושקת את האזרחים בענק.

וברצינות - כמו שנאמר, בעיקר בתעשיה הביטחונית. זכור לי על איזה רכב שהגיע לחדשות ולעיתונות שפותח בקיבוץ סאסא, משהו רציני ביותר לפי הרעש שעשו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש את מפעל התכוף באזה"ת ציפורי. הייתי שם בסיור מהצבא - משהו לא נורמלי. רכבים מטורפים שהם בונים על שלדות קיימות של אינטר ועוד דברים שהם בונים בעצמם. משהו אדיר!

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...