Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... יש פה אנשי הייטק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רק נדמה לי או שכל מהנדס אלקטרוניקה שני עובד היום בצ'יפ דיזיין?

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האנס, אתה טועה, במילים עדינות.

לציון יש משקל חשוב בייחוד בעבודה ראשונה בין אם בכמות ההצעות ובין אם בגובהן, וגם לאחר מכן, כפי שנוכחתי לגלות לא מזמן.

להסיק מהמקרה הפרטי שלך לגבי הכלל זה לא חכם.

ולא לעניין לזכור ציון של תואר שלקח 4 שנים!? אתה אמיתי או מה?

אולי תואר במוסיקה זה מקצוע שהציון בו זניח, בחשמל זה לא כך.

האמת שלרגע אני תוהה אם אתה רציני או מטריל, ואם בכלל שווה להמשיך להגיב.

פורסם

אספ, לא הבנתי אותך. מה זה fc? הכוונה ל full chip? איזו סימולציה? אתה עושה וריפיקציה או תכנון.

לעניין הציון: 95 בטכניון זה מרשים ביותר - מעיד על יכולות וגם השקעה רבה בלימודים. אבל הקורולציה בין הצלחה בלימודים והצלחה בעבודה מוגבלת. כבר דחיתי מועמדים עם ציונים דומים כי חסרו להם יכולות ותכונות שאינן משתקפות בציונים.

:turn-l:
פורסם

אכן שבב מלא.

וכן, אני עושה כרגע עבודות וריפיקציה, סוף פרוייקט - זה מה שכל החבר'ה מסביב עושים.

כמובן שעל סמך ציון בלבד לא מקבלים אותך לעבודה, אחרת לא היתה עבודה למשאבי אנוש :-D

ובכל זאת, לשמוע שזה שווה כלום זה די צורם(ועוד כשברור לכל מי שקשור איכשהו לתחום שזה בפירוש לא נכון, ואני מקווה שתסכים איתי).

מלבד זה - קבל הודעה פרטית.

פורסם

ציונים גבוהים לא שווים כלום? הם קודם כל יסדרו לך ראיונות במקומות אטרקטיביים, וחוץ מזה ישפרו את סיכויי הקבלה. אבל עדיין צריך לעבור את הראיונות ולהרשים מבחינת יכולות ואישיות.

:turn-l:
פורסם

אני לא מדבר על השלב הראשוני, יענו, סוף הלימודים. ברור שציון טוב לא מזיק בשלב הכניסה,

ועצם העובדה ששרדת את הטכניון היא נקודת פתיחה מעולה.

- - - -

מה שאני מנסה נואשות להסביר הוא שאחרי מספר שנים בעולם האמיתי,

הציון שקיבלת אי שם בעבר הוא חסר משמעות לחלוטין.

הניסיון שלך הרבה יותר חשוב, ואם אתה בא עם ניסיון מוכח אף אחד לא יטרח אפילו לשאול אותך איפה למדת (עזוב ציון...).

ציון חשוב רק בשלב הראשון. וגם זה בעירבון מוגבל.

תגיד לי אתה, מה הקשר בין מה שאתה עושה עכשיו לבין מה שלמדת?

מבחינה מעשית, בעבודה. אתה פותר תרגילים בעבודה?

מאזן נוסחאות? מתעסק בהוכחות?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רשמת שזה שווה ל0 לפני שתי הודעות. אולי עוד 5 הודעות תשתכנע שאתה בכל זאת טועה.

עם זאת, אני לא מתכוון להתווכח איתך או לנסות לשכנע אותך .זה מה שאתה מאמין בו - שיהיה לך לבריאות.

אני יכול לומר לך שמהניסיון שלי (כאמור, שלחתי קורות חיים אחרי 3 שנות ניסיון וכל מקום ששקלתי אותו ביקש גיליון ציונים מלא) ושל חברים, אתה טועה ובגדול.

פורסם

סבבה, דבר איתי בעוד שנתיים. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...