Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שזה תלוי בהרבה דברים, כמו: עבר תעבורתי, אם השופט רב באותו בוקר עם אישתו, בנסיבות המקרה, בעו"ד ועוד

אני מניח שזה לא נע בין קנס של 10 שקלים לבין מאסר עולם, לכן אני שואל באופן כללי ביותר - מהו טווח הענישה במקרה כזה?

הכוונה לא ל 1000 ש"ח + 10 נק', אלא כאשר בית משפט דן בתיק.

פורסם

מה נסיבות המקרה?

מה נרשם בדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפי ידיעתי חומרת המעבר באדום נגזרת מכמה פרמטרים

1. כמה זמן רמזור אדום ( 3 שניות או 6 שניות או יותר)

2. מה קרה בצומת (פגעת ברכב אחר או לא , או שנגרמה תאונה אחרת ).

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה!

ברשותך, בוא ניקח שני תרחישי קיצון:

א. הנהג עבר באותה שניה שהרמזור התחלף לאדום, לנהג יש עבר תעבורתי נקי לחלוטין. דבר לא קרה.

ב. הנהג נכנס לצומת לאחר שהרמזור היה כבר אדום במשך 20 שניות, לנהג יש עבר תעבורתי בעבירות שונות ורבות, הנהג פגע בעקבות זאת בהולך רגל.

מה צפוי לכל אחד מהם בהערכה גסה מאוד?

פורסם

למיטב ידיעתי עד 3 שניות רמזור אדום זאת ברירת קנס ונקודות ללא משפט

מעבר לזה ותאונה עם נפגעים ללא מוות ועבר תעבורתי זה מאסר\עבודות שירות + שלילה + דוח.

בשלב זה ,תוצאות קשה להעריך כי היכולת לצמצם את העונש תלויה מאד בעורך דין ,תובע ,נזק,דוח הארוע של המשטרה והנסיבות הספציפיות של המקרה \ נהג .

לו הייתי צריך להתנבא (וידוע למי ניתנת הנבואה)

הייתי אומר סדר גודל של 2000-3000 שח קנס , 6 חודשים עד 12 חודשים עבודת שירות ושלילה 3-5 שנים.

פורסם
למיטב ידיעתי עד 3 שניות רמזור אדום זאת ברירת קנס ונקודות ללא משפט

מעבר לזה ותאונה עם נפגעים ללא מוות ועבר תעבורתי זה מאסר\עבודות שירות + שלילה + דוח.

איך שוטר מודד את הזמן?

זו תקנה חדשה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הרבה תלוי בקישורים ( או היעדר קישורים) של עו"ד.

במידה ויש פגיעה פיזית בהולך רגל , אוטומטית רשיונו של הפוגע נשלל ל60 יום, ובמשפט סעיף האישום העיקרי לא יהיה מעבר ברמזור אדום. לכן הדוגמה לא בדיוק קשורה לשאלתך המקורית.

ישנם כמה סעיפים הקשורים לרמזור אדום, חלקם לא גורר הזמנה לדין, חלקם כן.

אין חשיבות למספר שניות של אור אדום, זה קשור יותר לנסיבות (רגילות או מחמירות).

אני מצרף חוברת נוסחי אישום של מ"י, תגלגל לעמוד 24, יש שם את כל הסעיפים.

http://www.oryarok.org.il/webfiles/fck/file/hana_2011.pdf

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
איך שוטר מודד את הזמן?

זו תקנה חדשה?

ל'

למיטב הבנתי

שוטר כאשר אין תאונה יתן ברירת קנס אלא אם יש לו יכולת לתת אינדיקציה לגבי הזמן שעבר כמו למשל שרכבים שיש להם ירוק חצו את הצומת אך לרוב יתן את הקנס ללא זימון .

מצלמת רמזור מתעדת גם הזמן שהרמזור באדום ואז יתקבל זימון .

לא תקנה חדשה למיטב ידיעתי .

שוב אני חולק את הידע הידוע לי משיח ושיג עם מספר שוטרי תנועה שבמקרה עלה הנושא לדיון.

פורסם

maphisto,

אני לא יודע עם מי דיברת, אבל העניין בכלליות הוא כזה:

אם לא היה מצב של הפרעה או סיכון לעוברי דרך, הימצאות רכב אחר בצומת או הרשעה בעבירת אור אדום ב 3 השנים הקודמות,

יירשם סעיף של ברירת קנס.

במקרים בהם יש אחד הנסיבות המחמירות , יירשם סעיף עם הזמנה לדין, והסעיף בהתאם לנסיבות (תציץ בלינק עמוד 24)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
maphisto,

אני לא יודע עם מי דיברת, אבל העניין בכלליות הוא כזה:

אם לא היה מצב של הפרעה או סיכון לעוברי דרך, הימצאות רכב אחר בצומת או הרשעה בעבירת אור אדום ב 3 השנים הקודמות,

יירשם סעיף של ברירת קנס.

במקרים בהם יש אחד הנסיבות המחמירות , יירשם סעיף עם הזמנה לדין, והסעיף בהתאם לנסיבות (תציץ בלינק עמוד 24)

כתבתי את התגובה לפני שראיתי את המסמך שהעלת .

לכן אני בטוח שהתקנה שונתה מאז שאני קיבלתי את המידע שלי .

OFF TOPIC

לדעתי מטופש שהעונש הוא לפי הנזק .

כלומר עברת באדום ולא קרה כלום , קח קנס

פגעת \ הפרעת למישהו אז תקבל עונש.

לדעתי הזמן שהיה אדום ברמזור הרבה יותר טוב כי הוא מעניש גם על עברה ללא נזק.

פורסם
למיטב הבנתי

שוטר כאשר אין תאונה יתן ברירת קנס אלא אם יש לו יכולת לתת אינדיקציה לגבי הזמן שעבר כמו למשל שרכבים שיש להם ירוק חצו את הצומת אך לרוב יתן את הקנס ללא זימון .

מצלמת רמזור מתעדת גם הזמן שהרמזור באדום ואז יתקבל זימון .

לא תקנה חדשה למיטב ידיעתי .

שוב אני חולק את הידע הידוע לי משיח ושיג עם מספר שוטרי תנועה שבמקרה עלה הנושא לדיון.

אאל"ט המצלמות החדשות יכולות למדוד כמה זמן הופיע מופע האור האדום ברמזור.

אני מכירה את הסעיפים של מעבר באור אדום כאשר אין סיכון והנהג על פי חוק יכל לקבל 10 נקודות ו 1000 ש"ח קנס.

וסעיף נוסף הוא מעבר באור אדום כאשר יש סיכון לעוברי דרך, זאת אומרת כאשר היה בכיוון הרכב שנסע באדום רכב נוסף ולא התרחשה תאונה. (אם יש תאונה אין דוח וזה עובר לטיפול של בוחנים וזימון לבית משפט).

ל'

פורסם

מעבר צומת באור אדום גורר אחריו קנס של 1,000 ש"ח ו-10 נקודות ללא תלות במספר השניות שבהם הרמזור האדום דולק.

הזמנה לדין תירשם אך ורק במקרה של תאונה (וגם אז מדובר בכתב אישום שיוגש ע"י התביעה המשטרתית) או ע"י שוטר שהיה במקום וראה שיש נסיבות מחמירות כמו הפרעה לעובר דרך או הימצאות של רכב אחר בצומת.

חבל שיש כאן אנשים שרושמים דברים מוטעים מיסודם ומטעים אחרים.

• תוכן חדש...