Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגעתי לים המלח אחרי ששכנעתי כמה שיותר חברים שיבואו ויתמכו בתחום הספורט המוטורי גם מבחינת קהל שזה לאא פחות חשוב, כמה מהם גם היו איתי באירוע באילת, שבו מאוד נהנינו והתרשמנו מרמת ההתרגנות והסדר ורמת הפעילות, והיה ציפיה שהפעם בים המלח יהיה אפילו יותר טוב! אך טעינו ובגדול, פשוט היה נוראי, ורק הצטערנו ששילמו כסף על הכרטיס ליומיים, דבר ראשון הטריבונה של הצופים עומדת במקום בלא קשור בכלל, ולא רואים ממנה כלום, מה שמכריח אותך לעמוד ליד הגדר ולהצטופף עם אנשים, אנשים ניצלו את הטריבונה בתור מקום שאפשר לשבת ולישון בו עם כובע על הפנים, דבר שני לא ראינו זמנים אחרי כל תחרות דראג, עוד דבר לשלם על נקניקיה בלחמניה + פחית 35 שקל זאת פשוט היה שוד לאור יום! (באילת זה עלה 15 שקל נקניקיה בלחמניה ולא זוכר כמה עלה השתיה) דבר שלישי האטרקציה היחידה שהיה לקהל בין ההפסקות זה האופנוע שעושה ווילי הלוך וחזור, די! נמאסת! לא למדת עוד תרגילים חוץ מווילי? יש לי חבר עם ג'ילרה ראנר היה נותן הופעה יותר יפה ממנו, האופנועין מאוד מיומן וכל הכבוד לו, אבל לא שמים נהג כזה לעשות אטרקציה למאות אנשים, בזמן הדראג ניגנו בכל הרמקולים של המתחם מוזיקה רועשת ויותר מזה מציקה, את מי מעניין מוזיקה דאנס שמפריעה לך לשמוע רכב 300-1000 כוח סוס מאיץ?! והכי גרועה היה שגילינו שהיה אפשר להתפלח חופשי לאירוע מסביב ומלא אנשים נכנסו ככה, מה שאומר שאנחנו הפראיירים סתם קנינו כרטיס כניסה, בקיצר אכזבה, רק חיכינו שכבר יגמר כמה שיותר מהר האירוע, לא התאפקנו פשוט הסתובבנו והלכנו הביתה.

אני רוצה להגיד לכל המשתתפים בכל התחרויות תודה רבה, מאוד מאוד נהניתי לצפות בכל התחומים שהשתתפו ביום הזה!

גם אני הבאתי 2 חברים שלא קשורים לתחום וממש שכנעתי אותם לבוא ולתמוך ובדיוק אותו סיפור,

חבר אחד שיש לו פריצת דיסק התחנן אליי שנלך כבר והשני גם התחיל לעשות פרצופים בגלל החום והשיעמום...

וגם התבאסנו לשלם כשראינו את כל המתפלחים נהנים מכניסה חינם!

כנראה שמחר יהיה יותר טוב, אני בכל מקרה לא יגיע.

אגב,

של מי הייתה הBMW הלבנה בדריפטים?

יש לה רעש מטמטם!! (בקטע מצויין)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי אתמול אמרתי לעצמי תודה שלא באתי לאילת. בהחלט מבאס, אין מקום עם צל לשבת (טריבונה ל-50 איש בלחץ), אין אירגון, לא ידוע מה בא אחרי מה, כרוז שאין לו מושג בכלום. בקיצור, באנו להשתזף וללכת. חבל.

בנוסף, כמו שכתבו לפניי, המון נכנסו ללא תשלום חופשי חודשי למתחם. אתם לא כאלו? סבבה, תביאו כיסאות וצילונים, ותשבו ממש ליד הכניסה בכיף או מאחורי הגדר, תארגנו אוכל מהבית והינה חסכתם את עלות הכניסה, ואתם רואים את כלל התחרויות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רשמים מהיום הראשון:

- האירועים התחילו מאוחר (רק בסביבות 9:30 התחילו לחמם מנועים), כנראה רצו לחכות שיהיה יותר קהל.

- מחירי הכרטיסים היו סבירים, במיוחד למי שקנה במכירה מוקדמת, רק חבל שהם ניסו להשלים הכנסה דרך מחירי האוכל הלא הגיוניים בעליל (שגם היה היה מגעיל אבל בזה אני מאשים את הלחמניות הכשרות לפסח).

- לא היה מספיק מקומות עם צל, היה נחמד אם הם היו מקיפים בצלנית את האזור של הדריפטים.

- את מסלול הראלי לא ממש ראו אלא אם כן ישבת בבמה המוגבהת של הVIP.

- כל הארועים שנועדו למשוך את הזמן כמו הקארטינג והאופנועים לא עשו את העבודה, עם כל הכבוד לא בשביל זה הגענו עד ים המלח בשביל זה.

למרות כל זה ברגע שהתחילו התחרויות של הדראג והדריפט כל התלונות נשכחו ונהנינו מכל רגע.

אם זה יתקיים גם שנה הבאה אני יהיה שם.

תמונות בהמשך...

פורסם
דבר שלישי האטרקציה היחידה שהיה לקהל בין ההפסקות זה האופנוע שעושה ווילי הלוך וחזור, די! נמאסת! לא למדת עוד תרגילים חוץ מווילי? יש לי חבר עם ג'ילרה ראנר היה נותן הופעה יותר יפה ממנו, האופנועין מאוד מיומן וכל הכבוד לו, אבל לא שמים נהג כזה לעשות אטרקציה למאות אנשים,

:-) :-) :-) :-) :-)

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לוגיסטיקה, לוגיסטיקה ולוגיסטיקה, אירוע ראשון מהסוג שאני פוקד בארץ הקודש, וככה נראה היום שלי

קמים ב5 וחצי, ההרגשה המדהימה הזאת של טיול ארוך עם הרכב, בדיקת אוויר בצמיגים כיול הWaze ונוסעים לפגוש את החבר׳ה.

כבישים ריקים, עליות לירושלים, אחרי עוקב חבר על אופנוע ואנחנו נתקלים בשיירה עמוסה מכל טוב

M3, 500 Abarth, BRZ, AMG, Golf GTI

כביש הערבה עבר שיפוץ מאז הפעם האחרונה שיצא לי לנסוע עלי והיה בהחלט חוויה חיובית, גורם לך לתהות למה לא יוצא לך לראות נופים כאלו כל יום.

וכאן מגיעים לאירוע, הגענו מוקדם וכיוונו אותנו לחניה הרחוקה, דרך לא סימפטית במיוחד לשירוקו עם חתך נמוך, אבל ניחא.

חונים ואוספים את כרטיס הVIP הנכסף (יקר משהו, אבל חיים רק פעם אחת לא?), הנוף במקום לא פחות ממדהים! המדבר, ים המלח וממלכת ירדן ממול.

השעה קצת אחרי 8 ולפי התכנית מרוצי הדראג כבר בעיצומם, נראה קצת מבולבל, פורש נגד מיצובישי קולט? והולי שיט מה קרה כאן?

סיבוב קצר במתחם מראה שיש את כל אבני הבסיס, דוכנים, אוכל במחיר מופרז ושירותים כימיים ומנחה לא כריזמטי במיוחד עם מוזיקה גרועה ממערכת כריזה נוראית.

אזור הVIP היה כישלון אחד גדול, לא היו מקומות ישיבה פנויים במהלך היום, כוס מים הייתה בקשה הזויה ואם תכננת אשכרה לצפות במירוצים?

במהלך הדראג תזכה לראות רק את ההזנקה

מירוץ אופנועים, קרטינג, דריפטים? זה מתרחש בצד בכלל, זה לא בשבילך

אגב הראלי, התרחש על אספלט בלבד.

היו רגעים מאוד מהנים אבל הם נקברו תחת הרבה אכזבות לוגיסטיות.

רוני - הייתה לי הרגשה שהמיאטה הכחולה נראית מוכרת, הופעה מרשימה ביותר, ה370z אוחזת אולי טוב מדי.

הBMW הלבנה כיכבה בענן עשן אורגזמי

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

לא אחזור על הדברים שנכתבו. אומר רק שני דברים:

1. חבל שלא קראתי את השרשור הזה אמש, ככה לפחות היו נחסכים ממני הנסיעה ודמי הכניסה.
  2. גם באירוע הזה וגם באירוע באילת מלפני כחודש, התחושה האישית שלי היא שהמארגנים פשוט מזלזלים בקהל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אנחנו התמקמנו טוב בדיוק באמצע ה״מסלול״, היה אחלה זווית וראינו הכל, למזלי אני מאלו שצפו את בעית החום והלוגיסטיקה כמו בכל שאר האירועים ובאתי עם שמשיה וכסאות מהבית כמו גם צידנית מלאה כל טוב.. מה אני יגיד לכם לא נעים לראות את האנשים נשרפים בשמש מתים מחום אחרי שעה של אירוע.

לגבי המשתתפים היה סהכ נחמד, אחרי חצי יום זה די מיצה את עצמו והתחיל לחזור כמו לולאה שבורה..

הייתי מעדיף לראות הרבה יותר תחרויות דראג בהרבה פחות מרווחי זמן ואם אפשר במרכז בגלל זכינו, לי אישית אגב אין בעיה לשלם ואני לא מתבאס מזה.. אני כן מתבאס מהישראלי המגעיל שלא מסוגל לפרגן ולהשתתף בהוצאות של המארגנים.

פורסם

לי ולחברים שהיו איתי היה מאוד כיף למרות הכל! ליום הראשון הגענו בשעה עשר למתחם ה"VIP" מספר הכיסאות לא היה קרוב אפילו למספר האנשים.

אחרי מסע צייד של שעתיים צדנו שלושה כסאות. הצל שהיה שם היה שווה הכל.

ליום השני הגענו ברבע לשמונה הסתדרנו לנו על שולחן וכיסא והיום הזה היה ממש מוצלח! ראינו את השיפור של ההפקה בין הימים הכל יותר זרם.

צריך לזכור שזה האירוע הראשון בארץ אז מפה רק אפשר לעלות.

תודה רבה לכל המשתתפים שעוזרים לספורט הזה להתפתח בארצנו.

http://www.youtube.com/watch?v=1Z3OEFm2Wgk&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

המירוצים למיניהם היו מעניינים, מותחים ומהנים ביותר.

כל השאר היה מעצבן.

מחירי המזון והשתייה היו מעצבנים, הקהל הרנדומלי בלי שום קשר או מושג בתחום שהביא את כל הילדים הקטנים שלו (כנראה היו בחופשה בים המלח ושמעו על הפנינג במנחת מצדה שמידי פעם יש מירוץ כדי לא לשעמם אף אחד, למרות שלדעתי המטרה הייתה הפוכה).

האי-וודאות התמידית לגבי הלוח זמנים שהשתנה (לפחות ביום השני למירוצים) בלי הרף ובלי הודעה.

אבל כל אלו דברים נורמליים לאירועים כאלו בישראל.

נהנתי מאוד באירוע, כל הכבוד למארגנים שדאגו שיהיו מירוצים נהדרים ומרתקים.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

אה, שכחתי לציין שלפחות זכיתי להנות מאותה E30 בדריפטים. בהחלט רכב משגע! :-):mm_yeah:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
צריך לזכור שזה האירוע הראשון בארץ אז מפה רק אפשר לעלות.

כמה אירועים נצטרך לשמוע את הסיסמא הזו? למה המפיקים בתחום הזה מתנהגים כאחרון מוסכי המדרכה ושמים קצוץ על שביעות רצון הלקוחות שלהם? למה החפיפניקיות הזו בתחום שהוא כל כך מפותח בעולם? מה הבעיה לקחת יועץ מחו"ל, שעשה כמה דברים כאלה בחייו, ולתת לו לכתוב פרוטוקול אירוע?

העיקר יש שבע מאות אלף אגודות ספורט מוטורי בארץ...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כמו שכולם אומרים פה האירוע היה כישלון בתחום האירגוני, ואני ושני חברי התרוצצנו כדי להבין מה בכלל הולך עם לוח הזמנים, שהקשר שלו למציות היה מקרי, ובנוסף חוסר במקומות צפייה נורמאלים ומוצלים.

אבל בכל מקרה נהננו (במיוד להתעורר לרעש המנועים) ואני מקווה שפעמים הבאות ההיה יותר מאורגן ושאנשים לא יכנסו למקומות שהם לא צריכים (במיוחד אלו שעלו מידי פעם על המסלול ברכבים וברגל).

בכל מקרה המלצה שלי ושל האנשים מהקהל היא להקים טריבונות שמשקיפות על כמה שיותר שטח ולאבטח את האזור כמה שיותר.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

אתם צודקים חברים אבל היו באירוע המון בלת''מים,כמות נכבדת של הקהל שיצרה בלאגן,היינו ממש צריכים להתעסק בגנון כדי לשמור על ביטחון האנשים והמתחרים,הקהל שהתרוצץ קרוב לרכבים המוזנקים בדראג ואף התחילו לטייל בצדדי המסלול כל אלה ועוד מנעו ועיכבו את "זרימת" התחרויות והלו''ז,לטובה אפשר לציין את כמות המתחרים בדראג - 48 רכבים!.

הדריפטים שנתנו מופע מצויין !

החום ששרר במקום לא היטיב עם אף אחד ולקראת חלוקת הגביעים כמעט לא נותר קהל בכלל.

אפשר היה לראות שדרוג מאסיבי מאירוע הפיילוט הראשון שהתקיים בשדה תימן ועד היום,אני מקווה שבמרוץ הבא ימשיך ויחול שיפור נוסף "תרתי משמע" !

8)

• תוכן חדש...