Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק מילה במילה של כפיר,

לא היה איפה לשבת לכולם,

והדראגים (מה שחיכיתי לו מ8 בבוקר) התעכבו והתעכבו וכבר נסענו לים לשחות מרוב העיכוב...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

הגעתי ב9 וכבר העניינים זזו,

היו תחרויות דראג ברקע...

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

היום הראשון התאפיין בעיקר בבלאגן, במיוחד עם הקהל שניסה להכנס מכול מקום בלי כרטיסים ובסוף הצליח.

היום הזה גם ייזכר כיום שבו רכב ישראלי ירד לראשונה מ- 10 שניות לרבע מייל, היה בהחלט יום מהנה למרות הבלאגן והעיכובים, אני מקווה שמחר יחול שיפור והמארגנים יעשו קצת שיעורי בית במהלך הלילה.

2 תמונות שצילמתי:

c7zs7577gy8amoltguto.jpg

zhzq5jt3rui4b08cs6uc.jpg

פורסם

התמונה של הסילביה פשוט מעולה. יש גם תמונות שלי?

היום הזה, אגב, היה אחד המיותרים, המאכזבים, המדכאים והמחורבנים שהיו לי (ולשאר חבריי לדריפטים) מעולם. היה פשוט גועל נפש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היה נחמד

הדריפט היה הכי מעניין, חבל שהיה כל כך קצת ממנו.

משעה 2 כבר לא היה טעם להשאר עוד למרות שנשארנו עד 4... הייתה תחושה של חוסר ארגון, בעיקר בגלל עיכובים כאלה ואחרים ועל מנת לא לשעמם את הקהל היו מזנקים כמה קארטים או את האופנוען הזה אולג...

מתחם הvip אמנם קיבלו כיסאות וישבו כמו בני אדם ולא עמדו כמו כלבים, אך ממקום מושבם הם היו קרובים להזנקת הדראג אך כלל לא ראו את מסלול הדריפט.. שגם שימש לסופרמוטו, סופר ספורט, וקארטינג.

את מסלול הראלי בכלל אף אחד לא ראה, גם לא המתחרים עצמם...

מה שעצבן אותי בצורה מפחידה היה הקריין הזה.. עם כל הכבוד, שיעשו טובה ויעיפו אותו קיבינימט... טוב אתה לא מכיר דגמי רכבים וקורא לזי 350 כ370, מילא... אבל להתחיל לבלבל את המוח על שטויות בתחום שאתה לא מבין בו.. סתם מעצבן.

אשמח, לפחות למען מקצועיות האירוע, שידאגו בפעם הבאה להביא קריין שמתמצא בתחום לפחות..

מה שכן, ארגון החנייה היה מוצלח, המזון כרגיל יקר, והדריפטרים באמת שיחקו אותה, כל הכבוד, נתנו הופעה מדהימה!!

הסילביה היתה אחלה, אבל באמת כל הכבוד לרוני עם המיאטה הכחולה, לe30 הלבנה וולe36 השחורה שבלטו במקצועיותם.

היה מגניב לראות את און יעקובסון מפגין ביצועים...

Honda civic EJ6

פורסם

מצטער לאכזב - אבל בתור אחד שהיה שם היו כצופה ממתחם הוי איי פי ה"יוקרתי " היה מאוד מאכזב בעיקר מצד המנהלות שהיו מחורבנות. התיכנון הדפוק של הטריבונה במקרה שלי {הוי אי פי} שאפשרה צפיה מצויינת בזינוק של רכבי הדראג אבל לא אפשרה צפיה לכיוון קו הסיום בגלל הפודיום שהסתיר ועוד כמה עצמים בדרך...חוץ מקו הזינוק לדראג לא ממש היה ניתן לראות את שאר הקטגורויות כמו שצריך . נוסיף לזה את הכיבוד המחורבן כמות המתפלחים הלא קטנה , וכמות האנשים שמסתובבים לצד המסלול כאשר מתקיימים מקצי אופנועים וקארטינג ואתה מקבל אירוע מבולגן וחבל . לחיוב אציין את הנהגים שנראה שרמתם עולה מאירוע לאירוע וכמותם גדלה ואולי זה הדבר היחיד שמנחם מהיום הזה . לדעתי פשוט אירוע מפוספס.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הדריפטרים היו אמורים לעלות 3 פעמים לאורך היום. די בהתחלה התברר שהכל הולך להתארך מאוד ושעמידה בזמנים לא תהיה פה, אז הוחלט להעביר את המוקדמות של הדריפט מהיום למחר בבוקר, ולעשות רק שני אימונים. בפועל, התבצע אימון אחד (באיחור של 2.5 שעות) ואז פשוט... שכחו מאיתנו. הכניסו דראג, אופנועים, קארטינג לפחות פעמיים (אם לא יותר) - ואותנו דחו.

נהגתי היום 10 דקות וחיכיתי 10 שעות, כאשר 4 מתוכן היו לחינם כי לא עלינו שוב... פשוט מביש.

תוסיפו לזה את העובדה שכל המחסומים היו פרוצים ואנשים שלא צריכים להיות במתחם הפיטס הסתובבו שם באין מפריע, ותבינו שהארגון היה מחורבן ברמות אחרות...

תודה למי שנהנה מהביצועים (המעטים) שלנו. מקווה שמחר נראה יותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יום קשה עבר על כוחותיינו, קשה ומאוד מאכזב.

אין ספק שלי ולכל הדריפטרים היה יום מחורבן כאשר נהגנו רק דקות ספורות והמתנו הרבה זמן. המון מסקנות ניתן להסיק מהיום הזה שאני מקווה שייושמו לאירועים הקרובים.

מסתבר שהיחידים שנפגעו היום היו הדריפטרים ומחר הכל צפוי להתהפך- כמעט שלוש שעות יוקצבו לדריפטרים לקיים אימון, מוקדמות, תחרות ומיאטה קאפ.

אין לי ספק שכל אחד מאיתנו שחזר הבייתה היום מאוכזב ושבור - יחזור מחר עייף עם חיוך על הפרצוף.

בואו נסיים את האירוע ואז נסיק מסקנות...

פורסם

אין ספק שהארגון כשל, חוסר הגדרות או סדרנים איפשר להמון קהל להיכנס לאזור הפיטס (שאמור להיות סטרילי) ולהסתובב בין המכוניות. בנוסף האיחור של הזמנים היה מטורף בגלל תקלות במחשבים וברמזור של הדראג, חבל, מקווה שמחר (שישי) יהיה טוב יותר. הפוטנציאל של האירוע עצום, הקהל בא בהמוניו בניגוד לאילת ויש אינספור משתתפים.

רוני, לבקשתך:

ly9tz9o796jvncud51kd.jpg

פורסם

הגעתי לים המלח אחרי ששכנעתי כמה שיותר חברים שיבואו ויתמכו בתחום הספורט המוטורי גם מבחינת קהל שזה לאא פחות חשוב, כמה מהם גם היו איתי באירוע באילת, שבו מאוד נהנינו והתרשמנו מרמת ההתרגנות והסדר ורמת הפעילות, והיה ציפיה שהפעם בים המלח יהיה אפילו יותר טוב! אך טעינו ובגדול, פשוט היה נוראי, ורק הצטערנו ששילמו כסף על הכרטיס ליומיים, דבר ראשון הטריבונה של הצופים עומדת במקום בלא קשור בכלל, ולא רואים ממנה כלום, מה שמכריח אותך לעמוד ליד הגדר ולהצטופף עם אנשים, אנשים ניצלו את הטריבונה בתור מקום שאפשר לשבת ולישון בו עם כובע על הפנים, דבר שני לא ראינו זמנים אחרי כל תחרות דראג, עוד דבר לשלם על נקניקיה בלחמניה + פחית 35 שקל זאת פשוט היה שוד לאור יום! (באילת זה עלה 15 שקל נקניקיה בלחמניה ולא זוכר כמה עלה השתיה) דבר שלישי האטרקציה היחידה שהיה לקהל בין ההפסקות זה האופנוע שעושה ווילי הלוך וחזור, די! נמאסת! לא למדת עוד תרגילים חוץ מווילי? יש לי חבר עם ג'ילרה ראנר היה נותן הופעה יותר יפה ממנו, האופנועין מאוד מיומן וכל הכבוד לו, אבל לא שמים נהג כזה לעשות אטרקציה למאות אנשים, בזמן הדראג ניגנו בכל הרמקולים של המתחם מוזיקה רועשת ויותר מזה מציקה, את מי מעניין מוזיקה דאנס שמפריעה לך לשמוע רכב 300-1000 כוח סוס מאיץ?! והכי גרועה היה שגילינו שהיה אפשר להתפלח חופשי לאירוע מסביב ומלא אנשים נכנסו ככה, מה שאומר שאנחנו הפראיירים סתם קנינו כרטיס כניסה, בקיצר אכזבה, רק חיכינו שכבר יגמר כמה שיותר מהר האירוע, לא התאפקנו פשוט הסתובבנו והלכנו הביתה.

אני רוצה להגיד לכל המשתתפים בכל התחרויות תודה רבה, מאוד מאוד נהניתי לצפות בכל התחומים שהשתתפו ביום הזה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתחיל משאפו למתחרים מכל התחומים שהגיעו והראו רצינות ומקצועיות ! הוכחתם שאפשר לקיים תרבות מוטורית בארץ בצורה בוגרת ואחראית. לצערי הם היחידים שראויים לאיזה שהיא מחמאה, הארגון והישום שלו היה מתחת לכל ביקרות.

נתחיל מהחניה הלא ממש מסודרת, אני לא יודע מה אתכם אבל ממש לא אהבתי לנהוג איזה ק"מ או 2 בשביל שסלל איזה טנק, לא ידעתי ממה לדאוג יותר מלפוצץ צמיג או לפרק איזה חתיכה מהצרפתיה שלי, לפחות ביציאה זה היה קצר יותר.

כולם מתלוננים על האנשים שפרצו מכל מקום, בצדק, ולצערי הסדרנים הרבים שהיו לא ממש התלהבו לבצע את עבודתם ולא טרחו למנוע מהם להיכנס ולא עזרו להם לצאת.

על חוסר המקום הזוויות צפיה המחורבנות והעיכובים הרבים כתבו פה אז לא אוסיף, לא לזה מצפים כשרוכשים כרטיס ומפנים יום שלם לאירוע כזה, חבל ונקווה שהאירוע הבא יהיה מסודר יותר.

אסיים בטעם מתוק שלפחות המתחרים הראו שהם באו מוכנים ונראה שגם דאגו להם "לרחבת טיפולים" נחמדה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...