Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוני - הייתה לי הרגשה שהמיאטה הכחולה נראית מוכרת, הופעה מרשימה ביותר, ה370z אוחזת אולי טוב מדי.

הBMW הלבנה כיכבה בענן עשן אורגזמי

תודה. הלך לי לא רע בכלל באימונים ובמוקדמות, אבל במרוץ פישלתי. מזל (וחבל...) שכבר לא היה קהל לצפות...

לא אחזור על הדברים שנכתבו. אומר רק שני דברים:

1. חבל שלא קראתי את השרשור הזה אמש, ככה לפחות היו נחסכים ממני הנסיעה ודמי הכניסה.
  2. גם באירוע הזה וגם באירוע באילת מלפני כחודש, התחושה האישית שלי היא שהמארגנים פשוט מזלזלים בקהל.

תאמין לי, לא רק בקהל הם מזלזלים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לצערי הרב אני מבין שגם בקהל זלזלו...

הזלזול במתחרים היה יוצא דופן במיוחד לאחר המירוץ באילת כשכולנו גילינו זלזול מה הוא, והגענו בציפיות גבוהות כלפי המארגנים...יצא לנו להבין שבאילת בעצם היה דבש :x

אנשים השקיעו אלפים והיו כאלה שהשקיעו הרבה יותר כדי להגיע ולהשתתף במירוץ הזה...שלא לדבר על שעות ההכנה וחוסר שעות השינה.

הבטיחו הרבה...נתנו הרבה פחות.

כמו שאמרנו בפעם שעברה...נקווה שבפעם הבאה יהיה יותר טוב :twisted: גם לקהל וגם למתחרים.

פורסם

בחיי שאני לא בטוח שלעם ישראל מגיע ספורט חוקי ומסודר.

לו"ז היה לא קשור לכלום עם אין סוף שינויים, חוסר מידע מה יהיה עוד חצי שעה, ביטולים וכו'.

פיטס היה נראה כמו בית זונות עם מיליון אנשים לא קשורים שמסתובבים בפנים ומפריעים למתחרים.

מתחרים שלא מתעוררים בזמן ולא מגיעים לקו הזינוק.

צלמים ועיתונאים שקופצים אל המסלול ומפחידים את המתחרים.

חברת הפקה מקצועית שמפעם לפעם לא מגלה שיפור משמעותי.

משתדלים מאוד לראות את הצד החיובי בהכל, יש אשים שרוצים להתחרות ומשקיעים בזה הרבה (ורובם ממש לא עשירים), קהל שמת לראות את זה.

אל הכל לא מתחבר למשהו אחד טוב מוסדר ומתוקתק וגם קהל וגם מתחרים יוצאים מעוצבנים ומאוכזבים.

אני אומר - עזבו אותנו לנפשינו.

תנו לנו לעשות את זה בדרך שלנו.

שנים עשינו את זה כך בצורה מחתרתית.

בלי נפגעים וכולם היו מרוצים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

למרות הביקורות הפושרות לאחר היום הראשון, הגעתי ליום השני.

שימו בצד את כל הביקורת (המוצדקת!) על הארגון.

כמה מילים על הקהל: הקהל היה מגוון. די הרבה משפחות עם ילדים.

שמחתי לראות אבות מסבירים מה זה ״דריפט״, מה זה ״קארטניג״ וכו׳.

ספורט מוטורי הופך לגיטימי.

היום שבו ״דראג״ מעלה אסוציאציה של גומי שרוף וריח דלק במקום קוקסינל במועדון אפוף עשן סיגרות ואלכוהול זול מתקרב.

רמת ההפקה חייבת להשתפר, אם רוצים למשוך קהל מגוון. שימו את הציונות בצד - מדובר על אינטרס מסחרי של המארגנים.

בכדי למשוך קהל לאורך זמן, צריך תנאי צפיה הולמים, לוח זמנים ברור, מזון ושתיה במחירים הוגנים וקריינות מקצועית שתעזור לקהל הרחב להתחבר לנעשה על המסלול.

(נ.ב.: גולף GTI דור 6 זה אחלה רכב GT. מקום שנעים לשהות בו למשך כמה שעות נהיגה. כפרטנרית למסלול הייתי מעדיף את ה 106)

106GTI - Deus ex machina

פורסם

ולמרות הכל, אני רוצה להודות קבל עם ופורום לכל המתנדבים הנפלאים שהשקיעו מזמנם ומכיסם והגיעו לעזור ולעודד: למרשלים, אנשי סיוע, שופטים וסתם אנשים טובים שבאו לתמוך וליהנות. כן גנאדי, אפילו אתה :lol:

ומי שצילם תמונות טובות של המיאטה הכחולה שלי (בקרוב כבר לא שלי...) - אשמח לקבל!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פעם ראשונה שיוצא לי לבקר בארוע מסוג זה כך שאין לי פרספקטיבה להשוואה מול ארועים קודמים.

ההגעה למקום כולל חניה היתה טובה, למרות שהגעתי בשעה מאוחרת (13:00) מצאתי מקום חניה קרוב מאוד לכניסה הצפונית.

רכשתי שני כרטיסים לי ולבתי במכירה מוקדמת כי חשבתי שלא ישארו כרטיסים ביום התחרות:lol: .

בפועל הקופות הצפוניות היו נטושות וקהל חיצוני השתלט על העמדות לטובת צפייה טובה על המירוצים ממקום מוצל ונוח.

המשכתי לכיוון שער הכניסה מבלי שהשומר אפילו התייחס אליי ומייד מצאתי את עצמי בשטחי מתחם הארוע, חושב לעצמי כמה מהצופים נכנסו מבלי לשלם..

לא שהייתי נוהג אחרת בדיעבד, אני אישית לא מאמין בדרך הזאת ויותר מכך, אני חושב שצריך לעודד את הספורט המוטורי בארץ אחרת בקצב הזה הספורט הזה ייגמר מהר לפני שנבין מה קרה פה.

למארגנים יש עוד הרבה מה ללמוד ולתקן ולהסיק מסקנות חד משמעיות לגבי ארועים כאלו בעתיד. אני יודע שהתחום עדיין בחיתוליו אך עכשיו זה הזמן לעצב ולתכננן ולתת תמיכה מלאה לתחום שאנחנו כל כך אוהבים..

שאר הארוע מהשעתיים וחצי שהייתי נוכח התנהל בצורה מאוד לא ברורה וממש לא לפי לוח הזמנים, כך שאני מתאר לעצמי שכל הארוע התנהל בצורה דומה.

אני אישית עוד הצלחתי ליהנות משני תחומים שאני מאוד אוהב, הסופרבייק ומירוצי הדראג כמובן כשלאחרון הקהל היה צמא במיוחד.

היה ניתן לראות בבירור את הקהל נוהר לגדרות כשמקצי הדראג החלו.. לדעתי צריך להתמקד ולערוך בעתיד יותר מרוצי דראג מבלי לערב תחומים אחרים.

הנה תרומתי לאחד המקצים היותר מעניינים של אותו יום...

77sCfiNq09I דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

שיהיה בהצלחה לכולנו!!

פורסם

כאב הלב לראות תחרות הדריפטים בזמן שהפקה מקפלת טריבונות:(

עם כל הכבוד לקארטים, מאמין שרוב הצופים לא בא בשבילם. מקצים שבהם מרכיב ההצגה יותר חשוב מאשר זמן הקפה נדחקו לשעה 16,שבה לא נשאר קהל כלל.

סרטון מדהים שצילמנו:

https ://docs.google.com/file/d/0BxU8mTrkzOB-V2NZUkJUTVg1ZnM/edit

תמחקו רווח אחרי https

פורסם

אספר את הסיפור מהזווית של הדריפטרים:

היינו 11 משתתפים, כל אחד מאיתנו שילם 750 שקלים על השתתפות באירוע ועוד מאות עד אלפי שקלים בשביל כל שאר הלוגיסטיקה מסביב.

קיבלנו לו"ז מסודר עם הדגשות שהמסלול רץ במקביל, הכל נראה מצוין.

צריך להגיע בחמישי ב-6 בבוקר לבדיקות טכניות. מי שמאחר מקבל הורדות בדירוג או בזמנים. אח"כ לא אפשר יהיה להכנס כי יסגרו את המתחם וצריך להתחיל להתחרות. נשמע הגיוני.

יום חמישי, מגיעים ב-6 בבוקר, מתמקמים, מתארגנים, מחליפים צמיגים, מקימים הצללה, אוכלים משהו ו...מחכים.

הלו"ז מדבר על עלייה למסלול בשעה 10 אבל כבר ברור שזה לא יקרה כשהבדיקות הטכניות עבורנו עוד לא התחילו.

הבלגן חוגג, הלו"ז לא שווה כלום ולאף אחד לא ברור מתי עולים ולכמה זמן.

בסוף אנחנו עולים בפעם הראשונה אחרי 12 לאימון של 20 דקות. כל נהג עשה 7 הקפות בממוצע וזהו, יורדים וממשיכים לחכות.

הוחלט כבר בתחילת היום שהמוקדמות יידחו למחר בגלל העיכובים, והיום נעשה רק שני אימונים.

כמעט 4 שעות מאוחר יותר ואנחנו עדיין מחכים. כל הענפים האחרים כבר עלו לפחות פעמיים, חלקם 3 פעמים. כשאנחנו מביעים תרעומת בפני הגוף המנהל (קרוס קאנטרי), מסתבר שהם בכלל חשבו שעלינו כבר פעמיים ושאנחנו רוצים פעם שלישית...

מה הפתרון שלהם? היום לא נעלה יותר, ומחר נוזנק ב-7 בבוקר למשך שעה לפחות. אין מצב. רובנו תכננו לחזור הביתה ולהגיע למחרת בשעה הנקובה לנו, 9 בבוקר. אנחנו מוחזרים ל-9 אבל כבר בזבזנו 5 שעות של המתנה לשווא, שבמהלכן "הוקפצנו" לפחות 3 פעמים ללבוש חליפות, להכנס למכוניות ולחכות 15 דקות בחום רק בשביל לחזור עם הזנב בין הרגליים כי "אה, רגע, זה לא הזמן שלכם עכשיו", או משהו בסגנון.

בשלב הזה חלקנו כבר כל כך כועסים שאנחנו רק רוצים לקחת את המכוניות ולנסוע הביתה, אבל מבטיחים לנו שמחר יהיה יותר טוב. בסדר, נראה.

בינתיים אנחנו (כבר לא כל כך) מופתעים לראות שמאות אנשים לא קשורים פרצו את הגדרות ונכנסו למתחם הפיטס של המתחרים, להסתובב בינינו באין מפריע, לגעת לנו במכוניות, לשבת לנו על הכיסאות, לאכול לנו מהאוכל ולגנוב מחלקנו כל מיני דברים אישיים.

יאללה, נעוף מפה. יוצאים ב-17:30 מהמתחם, פונים צפונה וכמעט מיד נתקעים בפקק של החיים בדרך לירושלים. 4.5 שעות מאוחר יותר הגעתי למרכז, מותש לחלוטין ומכוון את השעון לשעה הרבה יותר מדי מוקדמת (כי גם עוברים לשעון קיץ...).

למחרת מתייצבים ב-9 בבוקר ומגלים, אלא מה, שהלו"ז שוב שווה לתחת ושאנחנו עולים אחרי 11. לפחות הפעם עלינו ליותר משעה ועשינו שואו נהדר לקהל.

רק מה, הספקנו כמובן את המוקדמות אבל לא את התחרות עצמה. זו נדחקה לאחר הצהרים, כשכבר לא נותר קהל באזור. חבל מאוד. "על הדרך" גם כעסו עלינו שלוקח לנו יותר מדי זמן, ואת ה"מיאטה CUP" שהבטיחו לנו, רצו להעביר לשעות הערב, אחרי טקס חלוקת הגביעים. כמובן שביטלנו וברחנו משם.

לסיכום?

ניהול כושל מאוד של התחרויות, שנבע מניסיון להכניס יותר מדי ענפי ספורט במעט מדי זמן ובניית לו"ז אופטימי בעליל.

טעם רע מאוד בפה למתחרים רבים (ממש לא רק מענף הדריפט).

מאות אנשים שהשקיעו מזמנם ומכספם ויצאו עם תחושה שזלזלו בהם (ואני לא מדבר רק על המתחרים).

ואסיים בתודות:

לכל צוותי הסיוע, השופטים, המרשלים, המתחרים האחרים שעוזרים ותומכים ומפרגנים - בלעדיכם זה לא היה יכול להתקיים. תודה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כאב הלב לראות תחרות הדריפטים בזמן שהפקה מקפלת טריבונות:(

עם כל הכבוד לקארטים, מאמין שרוב הצופים לא בא בשבילם. מקצים שבהם מרכיב ההצגה יותר חשוב מאשר זמן הקפה נדחקו לשעה 16,שבה לא נשאר קהל כלל.

סרטון מדהים שצילמנו:

https://docs.google.com/file/d/0BxU8mTrkzOB-V2NZUkJUTVg1ZnM/edit

תמחקו רווח אחרי https

רק עכשיו נזכרתי באמת עד כמה המנחה היה חסר כריזמה, במהלך מירוץ סטנדרטי דרוש קריין שיסביר מה מתרחש על המסלול לעומת במהלך מופע כאשר צריך Hype man כריזמטי, לדעתי זה הוריד בגדול מהShow לאנשים מהשורה בקהל ובכלל.

מצלמת אייפון אז זה מה יש

attachment.php?attachmentid=331671&stc=1&d=1364652808

Untitled-1.jpg

photo2.jpg

01.jpg

02.jpg

05.jpg

06.jpg

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

היה גדול ..

אבל שוב בעיה ענקית-אין סדר!!

לוח זמנים ששוה לתחת ואתה רק יכול לנחש מה יהיה עכשיו..

חייבים לארגן את הדברים האלה יותר טוב ..

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם כל להיות צעיר וטיפש:roll:

פורסם

אני גם הספקתי ללכת לארוע, ביום שישי, בדיוק כשהגעתי לארץ.

שילמתי סכום כסף לא קטן בשביל כרטיס "VIP".

בפועל, למרות העובדה שהגעתי מוקדם יחסית, בערך בתשע וחצי, לא היה מקום לשבת (הבטיחו חווית צפיה מהספה בסלון).

במשך כל הזמן ששהיתי שם, לא יכלתי לשבת אפילו דקה. כל מי שישב, בכלל לא עניין אותו מה שקורה, הוא מבחינתו "תפס כיסא" וחס וחלילה שהוא יקום כדי שלא יתפסו לו.

הבטיחו שתייה ו"נשנושים", בפועל הייתה בחורה אחת שמזגה תרכיז תפוזים/לימונדה עם מים לכוס, וגם אז, חצי כוס. הנשנושים היו בננה ואגס. פעם בחצי שעה הביאו בצק מטוגן, שנגמר אחרי דקה, ולא היה מזלג אפילו.

השירותים? כימיים, בדיוק 10 תאים, על 3 "נכים" ועוד 2 "נשים". שמין הסתם, אף אחד לא ניקה במשך כל שעות היום.

פעמיים ביקשתי שיביאו לי כיסא, התעלמו.

ההליכה למתחם של המוצרים דרשה מעבר דרך תלולית עם אבנים, שריסקו את המוקסינים שלי לחלוטין, וגם את הרגליים.

המיקום של במת הVIP הייתה על הפנים. אתה ראית את ההזנקה, ז"א שלא ראית את הדריפטים, ולא ראיתי בעצם כלום. היית צריך לצאת, לעבור מסביב (אחרי שקיבלת חותמת עם המילה "קספר" על היד) וללכת לתלולית מלאת האבנים שמזכירים מינימום אבני BEDROCK בחיפוש אחר זהב. שם היו צריכים לשים את מתחם ה VIP, ובטח לתת לאנשים אוכל נורמאלי ואיפה לשבת.

את הכרטיסים הזמנתי מראש, דבר שהתגלה כלא חכם. בפועל, כשרציתי לעבור למתחם איפה שכל ה"צלמים" וה"כתבים", ביקשו ממני צמיד סגול. הלכתי 2 מטר שמאלה, ליד השומר, וראיתי שהגדר פרוצה. עברתי. אמר לי משהו השומר? ממש לא. הסתכל, והמשיך בשלו. בקיצור, לא צריך לשלם.

משעה 9 וחצי ועד 1 בצהריים זה מה שהיה

מירוץ של אופנועי 300 סמק שנגמר אחרי 5 דקות

מירוץ קרטינג של 5 דקות

שעתיים של דריפטינג בו נסעו 3 מיאטות, 2 ב.מ.ו וניסן עם גלגלים בצבעים שונים (והיחידה שבאמת עשתה דריפטינג נורמאלי).

אחר כך היה עוד שעה של ר.ש. נוסע במיאטה כחולה מסביב למסלול, במה שהמנחה קרא "דריפט". השמש כנראה השפיעה עליו.

אז כבר התייאשתי ונסעתי הביתה.

בקיצור, אחרי שהבטיחו תנאים, וקיבלנו בררה (ולא אלפא), אני הייתי חושב שיש מקום להחזיר את הכסף. שום דבר ממה שהובטח לא קויים, ואנשים שילמו 250 שקלים בשביל מהומה. מה שבטוח, בניגוד לפורמולה ישראל, פה המפיקים עשו כסף.

פורסם

מבאס לקרוא שככה זה נראה, וקצת משמח שהפעם לא הייתי מספיק ספונטני בשביל לנסוע מעכשיו לעכשיו.

האמת שמה שהפריע לי באילת ונראה שהיה גם פה, זה הערבוב בין מקצים מתחרויות שונות. אולי זה יותר מורח את היום, ולא יודע אם זה אפשרי מבחינת רכבים או משתתפים, אבל היה יכול הרבה יותר נחמד לראות, למשל, את כל תחרות הדריפט רצוף ולא לחכות כמה שעות טובות בין מקצה למקצה.

מקווה שהדברים באמת ישתפרו בעתיד, ושנראה אולי גם יותר תחרויות נפרדות לפי תחומים, ולא פסטיבלים כאלו, שכמות הקטגוריות והמשתתפים בהם כנראה גם תורמת לא מעט לבלגן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

שעתיים של דריפטינג בו נסעו 3 מיאטות, 2 ב.מ.ו וניסן עם גלגלים בצבעים שונים (והיחידה שבאמת עשתה דריפטינג נורמאלי).

אחר כך היה עוד שעה של ר.ש. נוסע במיאטה כחולה מסביב למסלול, במה שהמנחה קרא "דריפט". השמש כנראה השפיעה עליו.

אז כבר התייאשתי ונסעתי הביתה.

עם כזאת גישה, אני שמח שסבלת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...