Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש המלצה ל) מקעקע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שהייתי הולך אליה פרשה מהתחום והשאירה אותי יתום, אללה ייקום דמה ):

אשמח לשמוע מניסיונכם על מקעקעים באזור המרכז והשפלה, לא מעניין אותי מי יותר זול. שיהיו כמה שיותר מקצועיים.

אני לא יודע אם זה קיים בארץ אבל אם מישהו מכיר כאלה שניידים זה בכלל יהיה מצוין כי כרגע אני ללא יכולת להתנייד.

תודה ושבוע טוב (;

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
שניר זלמן...

ההיא פרשה, אז אתה שולח אותו לגרמניה? שניר עובד בקלן היום.

יש לי שלושה מכונים שאני ממליץ עליהם תמיד כי אני מכיר אישית עבודות שלהם וחלק מהעובדים

פסיכו

קיפוד

ו-וויז'ן. גילוי נאות, אני מתקעקע כבר שבע שנים בוויז'ן והם כבר ממזן לא רק המקעקעים שלי. אני אישית מתחת למחט של בוריס.

ישנם לא מעט מקעקעים שעובדים סולו, בבית.

אריק-מון

דוויד dude כשהוא בארץ

וארד בארט הם אלו שאני ראיתי אישית עבודות שלהם.

כנס לisrael ink בפייס. יש שם הרבה עבודות של הרבה מקעקעים מהארץ.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני דווקא הייתי מחכה ששניר יגיע לארץ או נוסע אליו. מקעקע בחסד עליון.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

תודה על ההמלצות עד כה.

אני כרגע לאחר תאונת אופנוע לא קלה וחסר יכולת התניידות בתוך גבולות המדינה, אז ככה שלנסוע עד גרמניה נראה לי לא ריאלי (:

אולי מישהו מכיר כאלה שיכולים להגיע עד אליי? עד כמה שזה נשמע תלוש מהמציאות אולי בכל זאת קיים דבר כזה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

Kיאור אם אני זוכר נכון אתה אשדודי , לך לתומאס דניאל (אזור ו' באשדוד ,חפש בפייסבוק).

לא תתאכזב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מהעבר הרחוק.

שנה חדשה, קעקוע חדש, פלטינות חדשות שבעזרתן אפשר שוב ללכת.

הפעם מחפש מישהו שמסוגל לזרום איתי ללא חששות מצידי שהוא ירגיש שהוא יכול להתערב/להשפיע/לשנות לי את הקעקוע. אחד כזה שיעשה מה שאני אומר לו אחד לאחד וזהו.

היות ולא יצא לי לעשות עד היום קעקוע צבעוני ו''מלא'' שכולל ירידה עד לפרטים הקטנים ביותר ודיוק ברמה הכי גבוהה שיש אז אשמי לקבל המלצה לאחד כזה. לא אכפת לי איפה הוא נמצא בארץ ולא אכפת לי כמה הוא מבקש. מוכן לשלם הרבה עבור אחד שיעמוד בדרישות שלי שאגב, לא חריגות לדעתי.

תודה וערב טוב:)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...