Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צובעים צבע מט עם לקה,רק צבע שחור מט.

תשייף את הגג,כיסוי מלא של הגג בפריימר,שיוף עם נייר מים עדין (2000+) וצבע שחור מט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגדול נכון, אבל זה אומר שהוא יצטרך להשתמש בחומרי גלם יקרים יותר ופיסטולט. כי צריך עם צבע דו-קומפוננטי או תלת-קומפ' על מנת שהצבע יהיה עמיד לאורך זמן.

לדעתי אין שום סיבה לא להתיז לכה מט אחרי השחור על מנת להוסיף שכבת הגנה נוספת.

בכל מקרה, יום שני אני אהיה בסדנה ואעשה טסט של שחור מט עם ובלי לכה. מעניין לראות את ההבדל.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

חומרים טובים ואיכותיים,יעלו לא פחות מ300 ש"ח לגג,תוסיף על זה את הזמן שאתה שורף על זה,אני הייתי הולך וצובע את הגג אצל פחח בצבע הרכב.

אתה יכול ללכת לטופ קולור והוא יסביר לך בדיוק איך לצבוע ומה לעשות,אבל כמו שאמרתי הצבע בכלל לא זול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אבדוק בימים הקרובים מחירים של צבעים וכאלה.

יש לי קצת זמן למחקר לפני תחילת התהליך. העבודה מתוכננת לפסח- שבועיים חופש מהלימודים זה זמן מעולה.

אגב, מישהו יודע איפה אני מוצא את קוד הצבע של הרכב שלי?

בדקתי בדלת נהג, בספר רכב, מתחת למכסה המנוע, בדלתות, וברשיון רכב (שם היה כתוב "כחול"... וואללה...) איפה זה נמצא???

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

באחת הדלתות הקדמיות, על העמוד המרכזי, יש מדבקה עם לחץ אוויר וכו'. שם יש לך קוד של 3 אותיות באנגלית שהוא קוד הצבע. אם זה כחול אז הוא צריך להתחיל ב-E או ב-K.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ברכב של אישתי, רנו קליאו , הגג היה באותו מצב.

400 ש"ח אצל פחח, וסוף לסיפור. (חומרים לביצוע עצמי וכו' יעלו זהה).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

והנה התשובה. אני מניח שכל פחח אם תרצה יסכים לצבע אחר באותו מחיר. למרות שאני בספק לצבע מט באותו מחיר.

השאלה אם הגג של הקליאו בצבע מטאלי או לא. כי שם ההבדל במחיר הרבה פעמים. כששקלתי לצבוע את הטנדר שלי מחדש, חידוש לצבע כסוף היה 7000, צבע אחר מטאלי היה 8-9000 תלוי בסוג.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ברכב של אישתי, רנו קליאו , הגג היה באותו מצב.

400 ש"ח אצל פחח, וסוף לסיפור. (חומרים לביצוע עצמי וכו' יעלו זהה).

איפה? אני גם צריך לצבוע את הגג, זה נשמע ממש זול.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...