Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא אוהב תכניות טלויזיה מישראל, אבל סיקרנתם אותי וראיתי את המערכון הזה בקישור.

עכשיו נזכרתי למה אני לא אוהב לראות טליוזיה.

לא בגלל שהרסו מכונית, את זה עושים בהמון סרטים וסדרות אלא בגלל שכל המערכון הזה גם רדוד וגם לא מצחיק. החל מהשיחה שלהם בבית ועד הנהיגת מבחן.

וזה לא שאי אפשר להיות רדוד ולהצחיק.

אני כמעט ולא רואה טלויזיה ישראלית ופה הם דווקא תפסו אותי. ארץ נהדרת בכלל והמערכון הזה בפרט זה בדיוק מה שאני אוהב.

^ אני חושב שבאגירה פשוט אוהב להיות ה- PARTY POOPER.

אין מה לעשות חייבים לשמור על תדמית "הילד הרע" של הפורום לא ? :wink:

ברור שכל הקטעים האלה מפגרים, זה מה שמצחיק בהם, יעללה תשתחררו בקטנה.

מה אתם? אלן דלון ? :lol:

^לייק עצבני, (שונא את גוגל פלוס)

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה תת רמה בזה? כן זה בידור זול, כן זה לא סאטירי ברמה גבוהה, אבל זה מציג בצורה כמעט הכי קרובה למקור (אין מה לעשות לגבי ההגזמות זה בכל זאת מערכון) את ההתנהגות של הישראלי המצוי שהוא בא לקנות רכב, אין מה להגיד, זה מצחיק ומקורי.

מה שהבחור עם הפיאט אמר,

הומור נמוך מאוד וזול, אבל מדגים בצורה מדהימה את הישראלי המצוי (כמובן בהקצנה).

אותם סטיגמות מפגרות על רכבים (חוץ מהקטע שפיזו זה גניב, מי גונב את הזבל הזה :roll: ) ואותה התנגות וולגרית בזמן בדיקת הרכב (פתיחה בכוח של הדלתות ולחיצה בכוח על כל כפתור ברכב כדאי "לוודא תקינות")

אני אישית צחקתי לאורך כול הקטע של בדיקת הרכב :lol:

חוץ מזה, פחות יונדאי בעולם יותר טוב לכולם :wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם
הדמות הזאת היא רק אחת מתוך ארבע דמויות קבועות במערכון הזה, שלכל אחת ואחת מהן יש את ה"סיבוב" שלה.

חוץ מזה, אתה חייב להודות שההמלצה של על פורד ברנדה או הנימוקים לא לרכוש רכב גרמני/צרפתי/קוריאני/יפאני זה 1:1 מר ישראלי, שבטוח שהוא מבין הכל ברכב אבל בפועל הידע שלו הפסיק להיות עדכני כבר לפני כמה עשורים...

בדיוק!

תומך בדעתך,אמנם זה בידור זול אבל מצחיק, יש כאלה שיאהבו את ברלד ויש כאלה שלא, אני מאלה שכן.

Miata ND2

פורסם

אני היחידי שהצחיק אותו הקטע שהערבי בסוף אומר שהוא לא רוצה לשטוף את האוטו הכחול כי זה מביא מזל רע? :lol:

בהתחלה גם אני לא הבנתי ואף נחרדתי מהברלד הזה,

אחרי ששמעתי את סיפור החיים שלו ומה עבר עליו - נהייתי קצת יותר סלחני ואפילו למדתי לצחוק ממנו...

בכל מקרה, ארץ נהדרת מלכתחילה לא פונה לאלה שצוחקים מהומור אנגלי.

פורסם

1.המערכון עצמו לא רע.

2. ברלד עצמו הוא חידה בעיניי. לדעתי הוא לא מצחיק בכלל וההומור שלו מזכיר לי הומור של ילדים בכיתה ד'. יצא לי לראות לאחרונה ראיון שלו אחד על אחד עם ריגר (היה קישור דרך YNET), ויצאתי די מזועזע ומובך בשבילו. נראה שהבן אדם על סמים או זקוק לאשפוז דחוף.

קישור:

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-9812-72737,00.html

פורסם
1.המערכון עצמו לא רע.

2. ברלד עצמו הוא חידה בעיניי. לדעתי הוא לא מצחיק בכלל וההומור שלו מזכיר לי הומור של ילדים בכיתה ד'. יצא לי לראות לאחרונה ראיון שלו אחד על אחד עם ריגר (היה קישור דרך YNET), ויצאתי די מזועזע ומובך בשבילו. נראה שהבן אדם על סמים או זקוק לאשפוז דחוף.

אתה היחיד פה שעשה את ההבחנה בין החומר הכתוב לבין ביצוע בפועל.

המערכון הכתוב בכלל לא רע.

ה"משחק" (או איך שלא קוראים לעליבות הזו של ברלד) מוגזם, מעושה, מגוחך, מביך ובטח לא מצחיק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה מערכון סלפסטיק, התוכן הכתוב פחות חשוב, אלא רק מהווה סיפור מסגרת להשתוללות של הקומיקאי על המסך. אישית אני חושב שהמערכון די מצחיק.

בנוסף - מעבר לרצון להצחיק, קומיקאי כמו ברלד מעוניין גם להפתיע ואף לזעזע. אז נכון שהוא לא בדיוק לני ברוס וגם המסגרת השמרנית של הטלוויזיה שמה מגבלות, אבל עובדה שהוא הצליח לזעזע לפחות חלק מהמגיבים כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש הבדל בין לנסות לזעזע את הקהל לבין סתם לעשות מעצמך צחוק.

חוץ מזה נדמה לי שחלק מהמגיבים פה בכלל מזועזעים ממה שעשו לאוטו. אפשר לחשוב שבחיים לא ראו מכונית נהרסת בטלויזיה.

ברור שכל הקטעים האלה מפגרים, זה מה שמצחיק בהם, יעללה תשתחררו בקטנה.

זה לא מפגר, זה פשוט לא מצחיק.

למשל, JACKASS זה גם מפגר, גם רדוד וגם ומצחיק.

המערכון הזה פשוט לא מצחיק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המערכון הזה לא הצליח לסחוט ממני חיוך, כמה רדוד.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

סף הומור הוא דבר סובייקטיבי, ולכן כל הויכוח שנוצר כאן מיותר. יש אנשים שזה הצחיק אותם, ויש כאלה שלא.

אותי אישית התכנית הזו כמעט ולא מצחיקה, מלבד יובל סמו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רק לשם פרופורציה לגבי מה מצחיק ומה לא, קצת קלאסיקה...

http://www.youtube.com/watch?v=a-aeApd70lk&playnext=1&list=PL3831EFBF7AB68BA9&feature=results_video דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

המערכון הנ"ל לא הצחיק אותי, אבל גם ממש לא הרגיז. בדר"כ אני נהנה וממש צוחק כאשר אני שומע אותו אומר "וברכה".

לדעתי, אפשר היה לעשות את המערכון הרבה יותר מצחיק. בהחלט היה פה פוטנציאל.

• תוכן חדש...