Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי כוונתך.

לרכב ב15 אעשה חובה וצד ג בלבד, 2500 "ח

לרכב ב60 אעשה מקיף, 4000 ש"ח

השאלה היא מה יותר משתלם כלכלית, או יותר נכון מה פחות מפסיד, יידת ערך של רכב חדש או תיקונים של ישן.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
תודה על תגובותיכם.

נכון שאולי כדאי לחכות לדגם החדש, אבל מצד שני מאוד חשובה לי אמינות, והדגם היוצא הוכיח את עצמו כמזדקן בכבוד.

מסתבר שלדגם החדש יהיו לא מעט מחלות ילדות.

בקיצור, ההתלבטות שלי לא קלה, בפרט שאין לי גב כלכלי חזק בימים אלו, ואני רוצה מנסות למקסם את השקלים שאני מוציא.

עצות שונות יתקבלו בברכה.

מבחינה מכנית, אין שינוי בין הדגם הישן לחדש. אם אתה מתכוון לעיצוב הפנים, אז אין לדעת מה ימים יגידו אבל בפנדה הישנה אין הרבה מקום לטעויות, כל הדש בורד זה חלק אחד ואין קרקושים וכו'.

אני עדיין לא חושב שכדאי לקנות רכב מליסינג/השכרה וכו', כשבעוד כמה אלפים אפשר לקנות חדש. נראה לי פשוט החלטה גרועה למרות שמדובר בסכום לא מבוטל, אבל זו דעתי.

אולי תחפש מישהו פרטי שמוכר 2011, ובכך תחסוך כמה אלפי שקלים. הבעיה היא, שכפי שציינת, המחירון מאוד השתנה ואנשים לא ימהרו למכור אותה במחיר זול, על אף כל המבצעים.

לי יש 2011 שאני מאוד אוהב, אבל אם תגיע הפנדה החדשה 4X4 בקרוב לארץ, אני ככל הנראה אשדרג, ואז אין לי ספק שאפסיד כסף.

פורסם

אני הייתי קונה את הפנדה החדשה מהחברה מהסיבות הבאות :

1. אתה קונה את הרכב במחיר שכנראה באמת לא ירד יותר .

2. אתה מקבל אחריות ושקט נפשי של רכב חדש .

3. ירידת הערך לא תהיה מטורפת שהריי יש הרבה שקנו גם ב 80 , אתה בעצמך רואה את זה בלוחות היד 2 .

4. אם (וזה ''אם'' גדול מאוד) תצליח למצוא רכב יד שנייה ,שמור, ושלא יעשה לך בעיות כנראה שתצליח לחסוך מעט כסף , אבל במידה ותיפול על רכב שמספיק ותכנס איתו פעם-פעמיים בשנה למוסך כבר הפסדת כסף , מה גם שאתה נשאר תקוע עם רכב ישן .

5. הפנדה הזאת ספציפית מאוד חסכונית אמינה וזולה לאחזקה .

פורסם

כאמור, מצאתי ביד 2 פנדה 2011 עם 22000 ק"מ, יד שניה, ורש 47

אופציה נוספת: 2011 עם 44,000 ק"מ, דורש 42

אופציה אחרונה: פנדה מהחברה [זה יוצא 61 על הכביש, כי נגמר הלבן, אז תוספת לצבע 1500, ועוד 1200 אגרת רישוי.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
נכנסתי הרגע לאתר של בלו סקאי. ראיתי שם 2011 עם למעלה מ50,000 ק"מ ב53,000 ש"ח.

מה מציאה בזה?

היה שם גם את הפנדה החדשה, עם 1000 ק"מ, מקוריות ליסינג, ב61,000 ש"ח

זה רובוטי. למה אתה מתווכח לחינם? נסעתי בעצמי באוטו למכירה. אמרתי לך כמה הוא עולה. זה שלא ראית באתר זה לא אומר כלום.

פורסם
לא הבנתי כוונתך.

לרכב ב15 אעשה חובה וצד ג בלבד, 2500 "ח

לרכב ב60 אעשה מקיף, 4000 ש"ח

השאלה היא מה יותר משתלם כלכלית, או יותר נכון מה פחות מפסיד, יידת ערך של רכב חדש או תיקונים של ישן.

אין פה מדע מדויק.

מכיר בחור שנסע על פיאט פונטו שנת 96. קנה אותה בשנת 2007, טחן לה את הצורה ולא השקיע כמעט שקל. האוטו היה אמין ללא דופי. ואז הגיעו הוצאות גדולות. כל פעם קצת. בסוף יצא סכום מכובד מאוד.

כמו כן המזגן היה חלש, הקלאצ' היה בדרך למוות סופי, הצבע מכוער, הריפודים קרועים, הפלסטיקה מתפוררת.

בסוף הוא הבין את הסיפור וקנה רכב ב-30K, פיאט גרנדה פונטו שנת 2007, ידנית, בוגרת השכרה. מאז יש שקט.

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...