Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמוליק קראוס נפטר הערב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש בעיות נפשיות? שיסגור את עצמו בחדר מרופד ולא יהרוס לאנשים אחרים את החיים.

איזו בורות...:roll:

אני זוכר את עצמי יושב ב-"לולה" באלנבי וקראוס בחלון, שיכור כלוט, צמוד לשמשת הפאב, עושה פרצופים לשתי בנות 20 שיושבות ליד הזגוגית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ואני זוכר אותו מנגן על אורגאן בבית קפה מסוים, נותן הופעה גדולה למרות התחלה צולעת בלוגוס וגם במקום פתוח. יותר טובה, יותר חייה וודאי יותר מרגשת מצעירים ואופנתיים מימנו. יחד עם זאת השרשור הזה תפש כיוון לא טוב. לא בכדי פתחתי שרשור אחר בנושא.

מבקש מאנשים להפסיק לענות לפרובוקציות ולעוררן שוב. לא רוצה להיות חלק משרשור כזה מיד לאחר מותו של אדם .

איש מוכשר. יש הרבה דברים אחרים לכתוב עליו.

ערב טוב לכולם. מישו מארגן בשישי בירה לזיכרו ושישיחם?[ במקור זה נכתב על סחלב, כמובן]

פורסם

הבנאדם נפטר. זה שהוא נפטר לא אומר שצריך להפוך אותו לקדוש מעונה. לפני איזה שנה היה איזה אחד בן 17 שהיה מעורב בעולם התחתון ובסוף הוציאו אותו להורג, במשך שבועות הכותרות זעקו והפכו אותו לנער מסכן חסר ישע שדמיו זועקים מהאדמה, ואף אחד לא באמת חשב לבדוק הכצעקתה. עד שלמישהי נמאס וכתבה על הקיר שלו בפייסבוק מכתב ארוך ומרגש, על למה היא לא מתכוונת להספיד אותו. עיקרי המכתב היו ההשפלות היום יומיות שספגה ממנו והבעיות שהוא גרם לה.

מסכים שלא צריך לרדת על בן אדם אחרי שנפטר, אין בכך כל תועלת. מצד שני זה גם די מעצבן לקרוא הספדים מרגשים שמתארים בן אדם כגדול בחייו וגדול במותו, בעוד הבן אדם היה חלאה במציאות. מספר הפעמים שקראתי ביומיים האחרונים את הביטוי "כעץ שתול על מים" (ירמיהו י"ז, 8, קטע שמתאר את גדולתו ואת השכר לו זוכה האיש הצדיק) מוגזם לגמרי וגם לי זה מאד מאד חרה. נכון שבאחד משיריו נמצא הביטוי (ב"רואים רחוק רואים שקוף"), אך השימוש בו עדיין צרם לי באוזניים.

כמוזיקאי וכאיש כשרוני אני כואב את מותו, אך כאדם העולם יסתדר טוב, טוב מאד בלעדיו.

פורסם
איזו בורות...:roll:

אני זוכר את עצמי יושב ב-"לולה" באלנבי וקראוס בחלון, שיכור כלוט, צמוד לשמשת הפאב, עושה פרצופים לשתי בנות 20 שיושבות ליד הזגוגית.

ב"לולה" פגשתי את אישתי:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הבנאדם נפטר. זה שהוא נפטר לא אומר שצריך להפוך אותו לקדוש מעונה. לפני איזה שנה היה איזה אחד בן 17 שהיה מעורב בעולם התחתון ובסוף הוציאו אותו להורג, במשך שבועות הכותרות זעקו והפכו אותו לנער מסכן חסר ישע שדמיו זועקים מהאדמה, ואף אחד לא באמת חשב לבדוק הכצעקתה. עד שלמישהי נמאס וכתבה על הקיר שלו בפייסבוק מכתב ארוך ומרגש, על למה היא לא מתכוונת להספיד אותו. עיקרי המכתב היו ההשפלות היום יומיות שספגה ממנו והבעיות שהוא גרם לה.

מסכים שלא צריך לרדת על בן אדם אחרי שנפטר, אין בכך כל תועלת. מצד שני זה גם די מעצבן לקרוא הספדים מרגשים שמתארים בן אדם כגדול בחייו וגדול במותו, בעוד הבן אדם היה חלאה במציאות. מספר הפעמים שקראתי ביומיים האחרונים את הביטוי "כעץ שתול על מים" (ירמיהו י"ז, 8, קטע שמתאר את גדולתו ואת השכר לו זוכה האיש הצדיק) מוגזם לגמרי וגם לי זה מאד מאד חרה. נכון שבאחד משיריו נמצא הביטוי (ב"רואים רחוק רואים שקוף"), אך השימוש בו עדיין צרם לי באוזניים.

כמוזיקאי וכאיש כשרוני אני כואב את מותו, אך כאדם העולם יסתדר טוב, טוב מאד בלעדיו.

+1.

מכיר ומוקיר את פועלו. לא רואה סיבה להלל אותו מעבר לכך, שכן הוא בעצמו היה אדם שלא פירגן לאחרים(בלשון המעטה).

הרבה יותר כואב לי לראות את יצחק קלפטר מסתובב כל יום באבן גבירול באמצע הלילה.

• תוכן חדש...