Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות סיפור שסיפר לי חבר שהוא בעלים של פיאט דובלו, ובעקבות חוויה דומה שלי עם פיאט גרנדה פונטו, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי בדיקת המספר מנוע ברכבים האלה.

מה שקרה לחבר וגם לי בדיוק ובמקרה זה היה באותו מכון טסטים(קומפיוטסט רמלה) הוא שכל פעם שמגיע הקטע של הבדיקה של המספר מנוע מתחיל בלאגן שלם עם הזיהוי של המספר והבודק לא מצליח לקרוא את המספר, ואז צריך לפרק את המכסה פלסטיק שנמצא מעל המנוע ולבדוק שוב, ובמקרה של החבר העלו אותו גם על ליפט כדי להסתכל במספר ולא הצליחו, ואז שוב פעם מישהו אחר העלה וכן הצליח... בקיצור סיפור שלם סביב הקטע הזה.

מישהו מכיר את התופעה הזו?

ממה שאני חוויתי - הבודק הראשון לא הצליח לקרוא את המספר ורק הבחור השני שהפגין נכונות מרשימה לעזור ופירק את הפלסטיק הצליח לבדוק את המספר כמו שצריך.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

לחבר צוות מהעבודה שהיתה לו מאזדה 121 היתה בעיה דומה -

הבלוק מנוע בקושי הראה את המספר בגלל שהיתה שם הצטברות של שנים של פיח ושמן ושאר ג'יפה

לקחנו מולטיטול (דרמל) ופשוט שייפנו שם קלות בעזרת מברשת ברזל את האזור הזה של בלוק המנוע וסילקנו משם את כל הלכלוך - בשנתיים הנוספות שהרכב הזה היה אצלו לא היתה בעיה יותר לקרוא את מספר המנוע.

שיוף עדין - אל תגזימו!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל הבעיה היא לא עם לכלוך או משהו כזה.

מדובר על זה שהמבנה של המנוע מפריע להם לקרוא את המספר עם המראה.

אין קשר ללכלוך והמכוניות יחסית חדשות. רציתי לדעת אם זה תופעה שיש לכל הפיאט?

• תוכן חדש...