Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי להעלות בעיה שאני בטוח שכולם נתקלים בה ביומיום, אנשים שלא משתמשים באוטו שלהם כמו שצריך, כרגע (כי יש לזה הרבה אספקטים) אני מדבר על אנשים שלא מאותתים (אם כי פחות על זה) אבל בחורף ובלילה הרבה אנשים נוסעים עם אורות ערפל !!@#%$ (לפחות בחיפה). בתור נהג חדש כל הדברים האלה מעצבנים אותי, אני פונה בבקשה נרגשת לכולם (נא לקרוא את זה עם מוזיקה מרגשת ברקע)

באו נילחם בתופעה, אני בטוח שאם כול אחד יתגייס ויעיר אפילו לאדם אחד התופעה תפחת משמעותית. (סתם אני לא באמת מאמין שהיא תפחת משמעותית כי יש כ"כ הרבה)

אבל באמת, מה הבעיה של אנשים, זה לא שאין סימנים לזה בלוח שעונים, זה לא שההפעלה של זה כ"כ לא מורגשת (למשל אצלי באוטו צריך להזיז גלגל אחר, בסקודה אוקטביה אני יודע שצריך למשוך את המתג של האורות). באותה קריאה נרגשת אני קורא לאנשים להתחשב באלה שיש להם בעיה ביד השמאלית ולא יכולים לאותת.

אני מאמין שבתור נהגים ותיקים דברים כאלה כבר לא מקבלים אצלכם בכלל התייחסות אבל ראבק באמת מה יש לאנשים ? אני באמת לא מבין, הכי גרוע שחלק מהאנשים שהערתי להם (ואני מאלה שמעירים בלי חשבון) לא יודעים בכלל על מה אני מדבר, מה אני צריך להראות להם איפה מפעילים את האורות ערפל ?! כשאמא שלי קנתה אוטו חדש (אפילו שלא היה לי רישיון) למדתי את הספר רכב זה כ"כ קשה לאנשים לעשות את זה ? רוב היום הם באוטו, זה כמו לשבת בבית בלי לדעת איך מדליקים את הטלוויזיה\ את הגז\ את המחשב או מה שאתם רוצים.

כמאמר השיר "כל אחד הוא אור קטן וכולנו אור איתן", הצטרפו למאבק נגד האורות.

תודה, אורי.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אין תרבות בכבישים (ובכלל) , להעיר לפעמים עלול להוביל לויכוח ומעבר כך שלא מומלץ.

היום לדוגמא נהג ליסינג לא נתן לי זכות קדימה בכיכר , מזל שזזתי הצידה בתוך הכיכר אחרת זה היה נגמר בתאונה.

פורסם

מה אתה רוצה להוכיח?

שרוב הנהגים בארץ לא מחונך ולא נוהג כמו שצריך?

שאני אגיד לך שאתה טועה? לא, אתה לא טועה.

אני נוהג כמעט כל יום מעל 100 ק"מ, אני נתקל בעשרות דברים הזויים שלא היו אמורים לקרות, אבל מה אני יכול לעשות?

בנתיב ימני תקועה משאית, בשמאלי אלטו שבקושי מאיצה ולא עקפה בכלל, מקומי בשמאלי כי אני עם כוונות עקיפה וגם עם יכולת יותר טובה מאלטו (אוטומטית לפי העגלתיות שבה היא זזה), רמזתי לה בצורה עדינה שתפנה את הנתיב או שתואיל בטובה להאיץ את העגלה שלה - היא לא הבינה.

צפירות גם לא עזרו.

ואני שואל את עצמי - למה?

הנתיב השמאלי לא של אבא שלך, ואין לך גם יכולת עקיפה - מה את מחפשת שם?!

זה מרגיז!

כל אחד חושב שהוא אלוהים על הכביש ועושה מה שבא לו, ככה זה נראה.

אם זה היה תלוי בי והייתי נפגש איתה ברמזור אולי הייתי מרים עליה קצת צעקות,

אבל היום לך תדע עם מי אתה מתעסק, זה מפחיד. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנקודת מבט שלי, אורות ערפל, בין אם האור,צהוב, כחול, ירוק, או ורוד, זה "פוזה".

להגיד לך את האמת, לא נראה לי שהאור הצהוב המקורי מסנוור, אבל כמו שאמרתי לך כנראה שיש לזה תשובה והמילה למעלה.

פורסם
מנקודת מבט שלי, אורות ערפל, בין אם האור,צהוב, כחול, ירוק, או ורוד, זה "פוזה".

להגיד לך את האמת, לא נראה לי שהאור הצהוב המקורי מסנוור, אבל כמו שאמרתי לך כנראה שיש לזה תשובה והמילה למעלה.

אם הפנסים מקוריים של הרכב ומכוונים כנדרש, הם לא יסנוורו כלל.

אבל בישראל כמו בישראל , מתקינים אוניברסליים כמו הפרצוף שלהם שאחד מכוון יותר גבוה מאורות גבוהים והשני מאותת את מסלול הנחיתה למטוס מעל.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
מה אתה רוצה להוכיח?

שרוב הנהגים בארץ לא מחונך ולא נוהג כמו שצריך?

שאני אגיד לך שאתה טועה? לא, אתה לא טועה.

אני נוהג כמעט כל יום מעל 100 ק"מ, אני נתקל בעשרות דברים הזויים שלא היו אמורים לקרות, אבל מה אני יכול לעשות?

בנתיב ימני תקועה משאית, בשמאלי אלטו שבקושי מאיצה ולא עקפה בכלל, מקומי בשמאלי כי אני עם כוונות עקיפה וגם עם יכולת יותר טובה מאלטו (אוטומטית לפי העגלתיות שבה היא זזה), רמזתי לה בצורה עדינה שתפנה את הנתיב או שתואיל בטובה להאיץ את העגלה שלה - היא לא הבינה.

צפירות גם לא עזרו.

ואני שואל את עצמי - למה?

הנתיב השמאלי לא של אבא שלך, ואין לך גם יכולת עקיפה - מה את מחפשת שם?!

זה מרגיז!

כל אחד חושב שהוא אלוהים על הכביש ועושה מה שבא לו, ככה זה נראה.

אם זה היה תלוי בי והייתי נפגש איתה ברמזור אולי הייתי מרים עליה קצת צעקות,

אבל היום לך תדע עם מי אתה מתעסק, זה מפחיד. :roll:

אני לא רוצה להוכיח שום דבר, אני רוצה לפרוק עצבים (זה עדיף מאשר לפרוק עצים על מישהו בכביש)

הרמיזות העדינות האלה, אבא שלי פעם אמר לי שלא צריך ישר לצפצף, עדיך לעשות עם האורות והוא נימק את זה "שאם המראות מכוונות כמו שצריך אז זה מאוד מפריע" זאת הנקודה, רוב אלה שנוסעים בשמאלי כאילו שזה הנתיב של אבא שלהם לא מכוונים את המראות, ומדליקים אורות ערפל.

ואגב אושריקו בהמשך למה שאמרתי לdorsht המראות שלי מכוונות וברגע שמאחורי נוסע אוטו שכול האורות שלו דולקים זה מסנוור.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

הדבר הכי מועיל שאתה יכול לעשות זה לחפור על זה לכל מי שאתה מכיר.

כך אני נוהג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כך אני נוהג.

זה מה שאני עושה כרגע אבל כמה אנשים אני כבר מכיר שזה כבר ישפיע עליהם נגיד 20-30 ? לדעתי מדובר על תופעה בקנה מידה הרבה הרבה יותר גדול, מנסיעה היום בערך רבע מהרכבים נסעו עם כל האורות דולקים.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אורות ערפל קדמיים על עוד הם מכוונים בצורה נורמלית לא אמורים לסנוור בכלל.

אור ערפל אחורי זה כבר סיפור אחר, ועוד יותר הורגים אותי הדבילים שלא יודעים מה ההבדל בין אור דרך רגיל לאור גבוה.

אנשים שמתבצרים בשמאלי כאילו החיים שלהם תלויים בזה כבר לא מטרידים אותי, אני כבר מזמן הפסקתי עם ההיבהובים וניסיונות ההזזה.פשוט חוזר ימינה ועוקף מימין. נסיונות הזזה והבהובים הרבה פעמים גורמים למתבצר בשמאלי לדפוק ברקס אגרסיבי שאומר ״אני נשאר פה וזוז לי מהתחת״.

V5

פורסם

כך אני נוהג.

גם אני חושב ככה, הצרה היא שמהר מאוד יוצא לך שם של חפרן וטרחן, וזה משהו שלא הייתי רוצה שקרוביי יחשבו עליי.

חוצמזה, אני מאבד מהר מאוד את הסבלנות ורואה שמולי עומדת חומת בטון מזויין שאין שום סיכוי אפילו לסדוק אותה.

עזרתי למישהי מהעבודה עם הרכב שלה- בדיקת שמן ונוזל קירור וניסיתי להסביר לה שכיסוי הגה זה דבר מסוכן- אין עם מי לדבר

דיברנו, כמה אנשים, על נהיגה ומראות וניסיתי להסביר שמראה פנורמית מסוכנת ומיותרת- אין עם מי לדבר.

:roll:

מצטרף לMichael.R- לאף אחד אין בעלות על שום נתיב בכביש, וכשאני רוצה לעקוף משמאל ורכב זוחל לפני, אני עובר חזרה ימינה, ולפעמים אפילו מצליח לעבור את ה"מתנחל".

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מראה פנורמית מסוכנת?? היא מגדילה את שדה הראייה פי כמה

כמו כן מעוותת את הראות, מסנוורת ובמקרה של תאונה מתנפצת מה שמראה מקורית לא

אני אישית הורדתי לכל מכריי ולכל משפחתי את המראות הפנורמיות ושיחפשו איפה הן עכשיו . והיה פה דיון על זה אז תריץ חיפוש

Miata ND2

פורסם

אני עדיין לא מבין מה מפריע לך בזה שאנשים נוסעים עם אורות ערפל?.. בתקופה האחרונה בלילה שיורד גשם ובקושי רואים את הכביש גם אני נוסע עם האורות האלה, זה לא רק ל"ערפל". מי שרוצה להדליק אותם שידליק אם זה עושה לו טוב... מי שלא רוצה לאותת שלא יאותת... גם ככה זה לא מה שיהפוך את הכבישים לבטוחים או משהו בסגנון. אז לך תמצא לך עיסוקים אחרים גבר

פורסם

מי שמדליק סתם פנסי ערפל מסנוור,ויש סיבה שיש איתות ברכב,וזה כן מה שיהפוך את הכבישים לבטוחים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...