Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרעיון לפרוייקט גמר שלי אני מעצב את הסוסיתא קובייה מחדש. אני מכניס את הסוסיתא לעולם המודרני, ותוך כדי שומר על מוטיבי רטרו מהעבר (הפס בצד למשל, או כונס האוויר הצדדי עם הסמל סוסיתא עליו, המראה החמוד והסטיישני המקוצר ועוד).

אשמח לדעת כל מיני דברים ייחודיים שאיפיינו את הסוסיתא בעבר אם יש כאלה, ויותר מזה, מה אתם, עם ישראל שהסוסיתא מיועדת בעיקר אליו (אולי גם לשאר העולם .. :)), הייתם שמחים לראות בסוסיתא החדשה?

בקשה נוספת

לא מצאתי תמונות פנים של הסוסיתא קובייה, ואלה שכן מצאתי באיכות גרועה. אשמח אם ניתן יהיה לצרף באשכול זה תמונה אחת או 2.

כל רעיון, הערה או הארה יתקבלו בברכה.

מובטח עדכון :)

תודה! אופיר.

פורסם

אישית ורק אישית לקחת סוסיתא ולשנות אותה למשהו שהיא לא נועדה להיות ובכלל לשנות אותה זה פשע מוטורי וטעם רע. מבלי להעליב . מקווה שתרד מזה ולא תעשה את הדבר הזה .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אהלן,

כרעיון לפרוייקט גמר שלי אני מעצב את הסוסיתא קובייה מחדש. אני מכניס את הסוסיתא לעולם המודרני, ותוך כדי שומר על מוטיבי רטרו מהעבר (הפס בצד למשל, או כונס האוויר הצדדי עם הסמל סוסיתא עליו, המראה החמוד והסטיישני המקוצר ועוד).

אשמח לדעת כל מיני דברים ייחודיים שאיפיינו את הסוסיתא בעבר אם יש כאלה, ויותר מזה, מה אתם, עם ישראל שהסוסיתא מיועדת בעיקר אליו (אולי גם לשאר העולם .. :)), הייתם שמחים לראות בסוסיתא החדשה?

בקשה נוספת

לא מצאתי תמונות פנים של הסוסיתא קובייה, ואלה שכן מצאתי באיכות גרועה. אשמח אם ניתן יהיה לצרף באשכול זה תמונה אחת או 2.

כל רעיון, הערה או הארה יתקבלו בברכה.

מובטח עדכון :)

תודה! אופיר.

תאסוף את כל החסרונות שיש ברכב ותרכז אותם במקום אחד . (היגוי זוועה , אין מזגן , אין חח, גיר ידני, ועוד)

ה+ היחידי שאני יכול לחשוב עליו הוא הגדלת מקומות עבודה בישראל

קפוץ למפגש בחמש תראה דברים בLIVE זה עדיף על תמונות

mustang 67 GT, 302 engine t5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אישית ורק אישית לקחת סוסיתא ולשנות אותה למשהו שהיא לא נועדה להיות ובכלל לשנות אותה זה פשע מוטורי וטעם רע. מבלי להעליב . מקווה שתרד מזה ולא תעשה את הדבר הזה .

הוא לא הולך לקחת סוסיתא ולעשות ממנה ערסמוביל, לפי מה שהבנתי זה פרוייקט של לימודים. נכון?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש כאלה ישר קופצים ותוקפים בלי לקרוא כמו שצריך!

זה פרוייקט עיצוב, הוא לא באמת הולך לשנות סוסיתא קובייה.

הוא רוצה לעצב אותה מחדש כמו השרשור שהיה פה לפני כמה ימים עם הסיטרואן אמי בעיצוב חדש.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

צריך לחשוב על הסוסיתא בהתאם לזמנה.

הייצור מפיברגלאס, היה זול וקל ליישום. הדבר הוכיח את עצמו לאורך השנים וכראיה השרשורים המתרבים על מציאת סוסיתות במצב מצוין...

קרבון, זה התחליף הראוי.

המבנה הקובייתי, הוכיח את עצמו כשימושי ביותר, עד היום. ראה כמה פופולרי המבנה של ברלינגו/קנגו וכו'...

ההרכבה ממכלולים קיימים/זולים/זמינים. עד היום קל להשיג חלקי חילוף בארץ ובעולם.

הדשבורד מסנדביץ', מצופה בפורמאיקה. נגרות לשמה, פשוט ועמיד.

מעבר לאיכות החומרים והמכלולים, ה"תוספות" המקובלות היום ודלת צד ימנית, לא הייתי משנה הרבה.

בהצלחה בפרויקט.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

רעיון נחמד! שתף אותנו גם בהמשך בבקשה!

ואכן, כדאי לך לבוא למפגש ולצלם בעצמך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
יש כבר כזו, קוראים לה דיהטסו משהו...

אם כבר, שדרג את הסברה. - רן

יש כבר סברה משודרגת,

קוראים לה קורבט או משהו.... :lol: :lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בוקר טוב

אני לא מתחבר לסוסיתות באופן כללי.

בעברי לאמריקאיות והיום דווקא לצרפתיות ושבדיות (מכוניות)

בכל מקרה קח למשל את הדוגמא הבאה להבין איך עושים מטמורפוזה מודרנית לרכב עם עיצוב של שנות ה50-60

1. ימני - מודל 62

2. אמצעי ימני קאסטום אמיתי למודל 66

3. אמצעי שמאלי - הדמייה מודרנית מבוססת על אחד השנתונים האחרונים

4. מודל 79 בקירוב

ובעניין הסוסתיא.

לפי דעתי כדאי שתנסה לבחון את הקוביה ואת צורתה המקורית, תראה לאיפה היא התפתחה במהלך השנים - כרמל דוכס, רום וכד'.

וכך תקבל השראה לדמיין מה היה קורה לו היתה ממשיכה להתפתח... ואז תן את התכנון שלך לשנת 2013.

תוכל לנסות לבדוק אבולוציה גם במוסטנג, דודג' צ'ארג'ר, חיפושית (יש דגם חדש שלא רואים כמעט בארץ), מיני.

בחינות של התפתחות ברכבים כדוגמת אלו שנתתי יוכלו לתת לך עוד נדבכים בתהליך ההבנה לאיפה אתה רוצה לקחת את הקוביה.

אל תתייחס לעניין הבא :

Only those with no memory insist on their originality. - Coco Chanel

כי אתה מתעסק עם הקוביה..ונראה שאתה תהיה הראשון לעניין.

בהצלחה

אילן

96 1962 7.jpg

Saab 96 1966.jpg

TeknikensSaab96.jpg

8098015815_cd57ace511.jpg

פורסם
אהלן,

כרעיון לפרוייקט גמר שלי אני מעצב .....

תודה! אופיר.

מה זה הפרויקט הזה? איפה אתה לומד?

אני מחפש מעצב/ת רכב לפרויקט חדש כיוון שאני לא ממש סומך על החוש האסתטי שלי.

פורסם
מה זה הפרויקט הזה? איפה אתה לומד?

אני מחפש מעצב/ת רכב לפרויקט חדש כיוון שאני לא ממש סומך על החוש האסתטי שלי.

שלחתי לך בפרטי.

בוקר טוב

אני לא מתחבר לסוסיתות באופן כללי.

בעברי לאמריקאיות והיום דווקא לצרפתיות ושבדיות (מכוניות)

בכל מקרה קח למשל את הדוגמא הבאה להבין איך עושים מטמורפוזה מודרנית לרכב עם עיצוב של שנות ה50-60

1. ימני - מודל 62

2. אמצעי ימני קאסטום אמיתי למודל 66

3. אמצעי שמאלי - הדמייה מודרנית מבוססת על אחד השנתונים האחרונים

4. מודל 79 בקירוב

ובעניין הסוסתיא.

לפי דעתי כדאי שתנסה לבחון את הקוביה ואת צורתה המקורית, תראה לאיפה היא התפתחה במהלך השנים - כרמל דוכס, רום וכד'.

וכך תקבל השראה לדמיין מה היה קורה לו היתה ממשיכה להתפתח... ואז תן את התכנון שלך לשנת 2013.

תוכל לנסות לבדוק אבולוציה גם במוסטנג, דודג' צ'ארג'ר, חיפושית (יש דגם חדש שלא רואים כמעט בארץ), מיני.

בחינות של התפתחות ברכבים כדוגמת אלו שנתתי יוכלו לתת לך עוד נדבכים בתהליך ההבנה לאיפה אתה רוצה לקחת את הקוביה.

אל תתייחס לעניין הבא :

Only those with no memory insist on their originality. - Coco Chanel

כי אתה מתעסק עם הקוביה..ונראה שאתה תהיה הראשון לעניין.

בהצלחה

אילן

תודה רבה!

צריך לחשוב על הסוסיתא בהתאם לזמנה.

הייצור מפיברגלאס, היה זול וקל ליישום. הדבר הוכיח את עצמו לאורך השנים וכראיה השרשורים המתרבים על מציאת סוסיתות במצב מצוין...

קרבון, זה התחליף הראוי.

המבנה הקובייתי, הוכיח את עצמו כשימושי ביותר, עד היום. ראה כמה פופולרי המבנה של ברלינגו/קנגו וכו'...

ההרכבה ממכלולים קיימים/זולים/זמינים. עד היום קל להשיג חלקי חילוף בארץ ובעולם.

הדשבורד מסנדביץ', מצופה בפורמאיקה. נגרות לשמה, פשוט ועמיד.

מעבר לאיכות החומרים והמכלולים, ה"תוספות" המקובלות היום ודלת צד ימנית, לא הייתי משנה הרבה.

בהצלחה בפרויקט.

תודה רבה!! הדגם עצמו שאני אבנה לא יהיה לצערי מפיברגלאס משום שזה חומר שקשה לעבוד איתו, אך אולי אפשר באמת לצפות אותו בקארבון.

חס וחלילה לגעת בסוסיתא אמיתית, אני חושש שלא הבנת אותי נכון.

לגבי הסברה - חשבתי לעשות גם לה סרטוט מחודש (למרות שהקובייה היא במרכז הפרוייקט). נראה, אם יהיה זמן..

כבר התחלתי לסרטט כל מיני רעיונות, היא נראת מדהים.. :oops:

רעיונות נוספים בוודאי שלא יזיקו..

• תוכן חדש...