Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי BMW 518 שנת 1982 ( אספנות) ויש עליה צמיגים גמורים לחלוטין בני 10 והרכב מוכן אוטוטו לטסט עכשיו מידת הצמיגים ברישיון הי 185/70/14 וחבר הציע לי את הצמיגים שיש לו על הרכב ללא תמורה עקב טוטאלוס , הצמיגים הם של חברת מישלין בני פחות מחודשיים ומידת הצמיגים היא 185/65/14 האם זה אפשרי מבחינת רישוי ?? ואם כן האם אפשר לשנות את זה ישר במשרד התחבורה? ( אם כבר צריך להגיע בשביל חידוש רשיון אז.. ) כנל גם לגבי שינוי צבע האם אני חייב לעשות את זה במכון הטסטים או שאפשרי במשרד התחבורה?

פורסם

לפני האישור על מידת הצמיגים - אתה צריך לשם לב שהמעבר הזה בין המידות יגרום להבדלים בקוטר החיצוני של הצמיג. מה שיביא לזיוף קל בספידומטר וכו . מכון רישוי מאשר מידות צמיגים עפ"י תוכנת מחשב שמרכזת את כל הנתונים לפי יצרני הרכב השונים או נתוני יצרן שאתה תספק אם יש לך כאלו. אם יש כזאת מידה לדגם הזה של ב.מ.וו יאשרו לך את ההחלפה אחרת לא יאשרו. אין הגדלות ראש במכון רישוי לגבי החלפת מידות צמיגים.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

מנסיון עם הרכב שלי:

- הצבע כמובן זה שטויות. ישנו במקום

- באשר לצמיגים, ממליץ ללכת למכון טסטים ותיק - מאלו שפתוחים כבר 30 - 40 שנה. הם שומרים ספרות של דגמים ישנים (למשל ללנצ'יה שלי בכלל לא מצאתי ספרות בלא מעט מקומות). תמצא בספרים מה מתאים/מאושר לרכב בארץ. רק לאחר מכן תקנה או תחליף צמיג.

ההגיון שלי אומר שאם 14/70 חוקי, המידה הבאה - אם בכלל - תהיה 15/65 ולא 14/65...

בהצלחה בכל מקרה.

ואיזה מזל שאצלי ברשיון מצוין רק 185/14 בלי חתך צמיג... :lol:

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם

מהניסיון שלי עם האוודי 80GL 1983 שלי שעברה טסט היום כל צמיג מקובל כאשר לא משנים את רדיוס הג׳נט שהוא אצלך R14 כל עוד הצמיג יעלה על הג׳נט שיש לך שהוא r14 הוא יעבור טסט כמובן שכדי להתייעץ עם מכון לצמיגים כדי שזה לא ישנה את צריכת הדלק וההיגוי במידה גדולה

פורסם

מדינה מפגרת, בכל מקום מעודדים מעבר לחישוק גדול יותר וצמיג בעל דופן קטנה יותר

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
מהניסיון שלי עם האוודי 80GL 1983 שלי שעברה טסט היום כל צמיג מקובל כאשר לא משנים את רדיוס הג׳נט שהוא אצלך R14 כל עוד הצמיג יעלה על הג׳נט שיש לך שהוא r14 הוא יעבור טסט כמובן שכדי להתייעץ עם מכון לצמיגים כדי שזה לא ישנה את צריכת הדלק וההיגוי במידה גדולה

מנסיון שלי.

לא מדויק וכדאי להזהר.

ברגע שהרשום ברשיון שונה במשהו ממידות הצמיג המאושר סביר שלא תעבור טסט.

מעבר לכך בבדיקת רשיונות אקראית שוטר "חביב" רשאי להוריד אותך מהכביש...

זה לא שתמיד נסעתי עם צמיגים כמוצהר ברשיון, אבל... 8)

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

• תוכן חדש...