Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

לפני כמה ימים פרסמתי הודעה לגבי עשן לבן שיוצא מהאגזוז , מלווה בטורים נמוכים וירידה במפלס המים,

לפי התרשמות ראשונית, וע"י עצה של צביקה ואורן, וגם לדעתי מדובר בכניסה של מי קירור לתא שריפה, בעיית אטם ראש שנפרץ.

הצרה היא כזו:

לפני כשנה עשו לי ראש מנוע , כאשר מקור הבעיה הייתה נזילה רצינית בחיבור בין הראש למנוע.

ולפי דעתי מדובר בתקלה חוזרת. דיברתי עם המוסכניק שעשה לי את הטיפול לפני שנה, והוא לוקח אחריות על הסיפור, הוא מוכן לקחת את האוטו ולטפל במידת הצורך במה שצריך.

מקור הבעיה עכשיו היא בטיפול הכושל שלו,, ואני פשוט לא סומך עליו מבחינה מקצועית , כלומר, אני יכול להביא לו את הרכב, הוא יטפל באוטו ויכול להיות שייפתור את הבעיה, אבל יש מצב גדול שהוא יחזור עליה.. מה לעשות?? לא בא לי להכנס לעוד הוצאות גדולות עם הטיפול הזה,, אבל אני רוצה שהאוטו הזה יהיה פיקס, לא להטרטר איתו במוסכים..

שוב, צביקה ואורן תודה

פורסם

שלום רב !

אינני מבין את בעייתך.

במקרה הגרוע המוסך יחזור על העבודה, לאחר שהבטיח שהוא מקבל את האחריות, ולכן לא יגבה על זה כסף, מקסימום עלות אטם ראש חדש, ומלוי ראש.

החלפת אטם בלבד לא מומלצת ללא ישור ראש מנוע, החלפה חוזרת של גומיות שסתומים, בדיקת סדקים וישור ראש מנוע.

במקרה הטוב צור קשר עם אורן, ואני מבטיח לך, שיותר לא תראה מוסך, לאחר הטיפול בראש, שכנראה אכול.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

 

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

השאלה היא האם לחזור לאותו מוסך שעשה את הטיפול לראשונה.. הוא לא ייגבה כל כסף על הטיפול החוזר, אך המקצועיות שלו בספק אני מפחד שהוא יחרבש לי את המנוע.. מנגד אני יכול ללכת למוסך אחר שאני כן סומך עליו לשלם עלות מלאה על הטיפול וללכת שמח הביתה עם פחות 2000 שקל בחשבון. מקרה גרוע - אני לא משלם שקל והטיפול מוטל בספק. מקרה טוב- נפרד מ2000 שקלים וחוזר עם אוטו פיקס.

פורסם

קודם כל זה שהמכונאי לוקח אחריות על ה"כשל" זה כבר מצויין.

לדעתי אתה לא מסתכל על המצב נכון:

 

במקרה אחד, אתה מטפל בבעיה כרגע בחינם, היא נפתרת סופית (גם מכונאי מוכשר ומקצועי יכול לטעות! גם רופאים מנתחים טועים אחת לכמה מאות ניתוחים) ואז זכית.

במקרה שני, אתה מטפל בבעיה חינם, היא חוזרת, אתה מטפל בה בכסף

ובמקרה שלישי אתה ישר מטפל בה בכסף.

 

יש לך פה סיכוי מסוים לפתור את הבעיה בלי להוציא שקל - אז למה למהר להוציא?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

בעבודה של שיפוץ ראש מנוע אין מקום לטעויות, אם משתמשים בסטם ראש איכותי, מבצעים שיפוץ ראש כמו שצריך ומחזקים ע"פ נתוני היצרן אין שום סיבה שבעולם לכשל באטם.

×
×
  • תוכן חדש...