Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים

fiat127
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפיאט שלי הפנסים הקידמיים הינם נורות רגילות ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף לנורות הלוגן(אם אני לא טועה זה השם) כיוון שאור אצלי חלש.

חלק אמרו לי שאני לא יכול כיוון שההלוגן מספק חום רב והרפלקטור עלול להישרף.

תודה רבה למשיבים

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם
בפיאט שלי הפנסים הקידמיים הינם נורות רגילות ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף לנורות הלוגן(אם אני לא טועה זה השם) כיוון שאור אצלי חלש.

תודה רבה למשיבים

אם האור חלש, לרוב מדובר במערכת חשמל עייפה. בתור התחלה (במקום לקנות "מגבר אורות" ולפתור בעיה באילתור) נסה לחבר את 2 הנורות הראשיות עם חוטים חדשים ועבים לממסר חדש - ובדוק אם זה פותר את הבעיה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זו לא הבעיה כי הייתי אצל חשמלאי רכב והוא סידר את כל הבעיות חשמל ולא היה לי שום בעיה בטסט.

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם

ניתן להחליף לנורות הלוגן אשר הבסיס שלהן הינו עגול ולא מסוג "קרן" כמו במכוניות בעלות פנסי הלוגן. חפש בחנויות האביזרים וכו'.

פורסם

תודה רבה למשיבים

בפיאט הישנות אין ממסרים לפנסים ראשיים, ז"א הזרם לפנסים זורם דרך הידית אורות.

אין בעייה להחליף נורות להלוגן, הבעייה היא הזרם הגבוה יותר מנורה רגילה שעלול לשרוף את ידית האורות.

ע"י הוספת ממסרים (מגבר אורות) להפעלת האורות תוכל להתגבר על הבעייה.

גש לכל לחשמלאי רכב לצורך הרכבת ממסרים.

פורסם

הרכבת תיבת 2 ממסרים ("מגבר אורות") והחלפה לנורות הלוגן ורפלקטורי פנסים מבריקים וכוון אורות

יגרמו לעוצמת אורות מצוינת ולאיכות מצוינת של נהיגת ליילה. מומלץ לך מאוד לבצע טיפול זה שגם אינו יקר.

דרך אגב, בפיאט שלך, חוט אפור הנו לאור נמוך (ביניים) וחוט ירוק הנו לאור גבוה.

בברכה - רפי לין :-D

פורסם

מישהו יודע אולי כמה בערך צריך לעלות דבר כזה(הכוונה היא לממסרים)?

GET RICH OR DIE TRYING

פורסם
מישהו יודע אולי כמה בערך צריך לעלות דבר כזה(הכוונה היא לממסרים)?
ממסר בלבד (כל העבודה תבוצע על ידיך) עולה כ25 שקלים.

קופסת "מגבר אורות" (הממסר עם כל החיווט וכו') תעלה כ-100 ש"ח ,לא כולל עבודה.

• תוכן חדש...