Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאימי יש תו נכה לרכב המשפחה.

שלשום היא החנתה את הרכב וכשיצאה הוא נפל מהשמשה הקדמית.

כעבור מספר דקות עבר פקח חנייה ורשם דו"ח.

האם ניתן לבטל את הדו"ח?

מה הפרוצדורה במקרים כאלה?

תודה רבה מראש.

פורסם

על מה הדו"ח?

בעיקרון יש לשלוח למחלקה המשפטית בקשת ביטול עם העתק מהתו נכה ורשיון רכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לפנות אל העירייה שהנפיקה את הדוח.

לצרף צילום של רשיון הרכב,

לצרף צילום של תו הנכה ולהסביר את שהתרחש.

העיריה/ משטרה מתחשבת במקרים כאלו ומאוד סלחנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לרכב נכה יש כמה "פריבלגיות",

אחת מהן היא גם חניה על מדרכה, בתנאי שאין הרכב מפריע לתנועה,

יש מקרים בהם הרכב הפריע לתנועה,ונכתב לו דוח, גם אם מופיע כנכה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפנות אל העירייה שהנפיקה את הדוח.

לצרף צילום של רשיון הרכב,

לצרף צילום של תו הנכה ולהסביר את שהתרחש.

העיריה/ משטרה מתחשבת במקרים כאלו ומאוד סלחנית.

ל'

מה שהיא אמרה. :mm_yeah:

פורסם

תודה על המענה המהיר. החנייה הייתה בחניית כחול לבן האם זה מעלה או מוריד מדרך הפעולה שהוצעה לי?

פורסם

לא, אם היא חנתה בכחול לבן, היא לא הייתה צריכה לקבל דו"ח, פקח שעושה את עבודותו כמו שצריך צריך להקיש את מספר הרכב ולבדוק במסוף שלו, קורה שאנשים שוכחים לשים את התו (או כמו במקרה שלך שהוא נופל).

תשלח מכתב לעייריה והדוח יבוטל

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לא, אם היא חנתה בכחול לבן, היא לא הייתה צריכה לקבל דו"ח, פקח שעושה את עבודותו כמו שצריך צריך להקיש את מספר הרכב ולבדוק במסוף שלו, קורה שאנשים שוכחים לשים את התו (או כמו במקרה שלך שהוא נופל).

תשלח מכתב לעייריה והדוח יבוטל

אתה בטוח בדברייך שרכב נכה רשום במסופי כל העיריות בארץ?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כל המסופים מחוברים למאגר המידע של משרד הרישוי.

חוץ מזה יש תקדים משפטי (גרוע לדעתי) בו ח"כ דוד רותם (נכה בעצמו ועו"ד) הכריח את עיריית ירושלים לבטל לו דו"ח למרות שתו הנכה לא הוצג, ואת בית המשפט להצהיר שאין חובה להציג את תו הנכה בעת החניה - ומה שקובע הוא הרישום במסוף.

הבעיה במקרה שהתו לא מוצג ויש עליו שני מספרים - היא להוכיח שהוא לא היה ברכב השני...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כל המסופים מחוברים למאגר המידע של משרד הרישוי.

חוץ מזה יש תקדים משפטי (גרוע לדעתי) בו ח"כ דוד רותם (נכה בעצמו ועו"ד) הכריח את עיריית ירושלים לבטל לו דו"ח למרות שתו הנכה לא הוצג, ואת בית המשפט להצהיר שאין חובה להציג את תו הנכה בעת החניה - ומה שקובע הוא הרישום במסוף.

הבעיה במקרה שהתו לא מוצג ויש עליו שני מספרים - היא להוכיח שהוא לא היה ברכב השני...

תודה רבה חידשת לי ולגביי התקדים המשפטי אתה צודק בהחלט. לגביי תג חנייה לנכה (ד"א גם אני בעל תג "משולש " כזה לצערי) הרבה פעמים יוצא לי לראות תגים שיש עליהם 2 מספרי רישוי וסימון כסא גלגלים כלומר הנכה חייב כסא גלגלים אם אני לא טועה, העיניין הוא שהתגים שראיתי היו מוצגים על פרבייטים רגילים ללא כל התקן של מנוף לכסא גללגלים לגג או לבאג'ז הרכב ואפילו ראיתי נהגים שיוצאים מרכבים בעלי תג נכה "כסא גלגלים" ללא כל אביזר הליכה כלשהו או כסא גלגלים אז מכאן ניתן להסיק שמישהו משתמש בתג שלא כחוק. האם אני צודק?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

אם תו הנכה לא תואם למספר הרכב רשום עליו אז התשובה חיובית.

מישהו מנצל את התו על מנת למצוא חניה קרובה וזמינה.

ל'

פורסם
אם תו הנכה לא תואם למספר הרכב רשום עליו אז התשובה חיובית.

מישהו מנצל את התו על מנת למצוא חניה קרובה וזמינה.

ל'

זה ברור ומובן מעליו אני מתכוון כאשר אחד מתוך 2 מספרי הרישוי שעל התג מתאים לרכב אבל ברכב לא נוהג הנכה עצמו או לא מסיעים את הנכה והמשתמש ברכב ובתג הולך ללא אביזרים למרות שזה תג עם סימן של כסא גלגלים.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...