Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

הגיע הזמן להחליף מקלחון פינתי, יש חברה מסוימת שמומלצת יותר מאשר אחרים? אתר זול יותר מאחרים? אשמח לקבל המלצות!

אני מחפש משהו סביב האלפייה.

תודה :)

פורסם

לא מזמן הייתי באותה ההתלבטות, החלטתי שאני קונה את הכי זול שאני מוצא. היה בדיוק מבצע של חברת

פרפקט ליין, שמכרו אותו ב 570 שקל, ועוד 300 על ההתקנה. נכנסתי אליהם, הזמנתי שילמתי, וחיכיתי למתקין.

אחרי כמה ימים הגיע בחור נחמד, התקין את המקלחון, אז שאלתי אותו קצת על איכויות וכדומה.

צחקתי על עצמי שקניתי את הכי זול, ושבטח זה מקלחון דפוק שעוד שנה ילך לפח, אבל דווקא הוא הפתיע אותי.

לטענתו, אין כזה הבדל בין המקלחונים השונים, וכולם נהרסים אחרי 6-8 שנים, ובמקרים חריגים מחזיקים

10 שנים. הוא אמר שהוא רואה את כל סוגי המקלחונים, מהיקרים מאוד ועד הזולים ביותר כמו שאני קניתי,

ושאחרי שנה לא תבדיל בין זול ליקר.

בקיצור אני מרוצה מהרכישה. זה האתר שלהם: http://www.perfectline.co.il/מקלחונים_

נ.ב.

אני קניתי את הדגם ששתי הדלתות נפתחות כלפי חוץ, אבל הן לא מפוצלות. לטענת המתקין זה עדיף,

והוא גם לא ממליץ על הזזה וכדומה, כי זה נהרס מהר יותר, והרבה פעמים הצירים והמסילות שלהם

נסדקים ואז נשברים.

נ.ב.2

אל תקנה את השקופים לגמרי, אלא עדיף את אלה עם הפסים במרכז הדלתות. השקוף אומנם יפה מאוד,

אבל זה שעבוד לנקיון שלו, ובמיוחד לסימני האבנית.

פורסם

אם כבר במקלחונים עסקינן:

ישנם מקלחונים עם מחיצה נמוכה בהיקף שנראים ככה:

%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-%D7%99%D7%A8%D7%93%D7%9F.jpg

ויש מקלחונים בלי המחיצה הזאת, שהדלתות בהם נוגעות בריצפה עם אטם גומי:

398354-%D7%9E%D7%A7%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%9F%20%D7%A4%D7%99%D7%A0%D7%AA%D7%99%20%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%91%20%D7%94%D7%AA%D7%96%D7%AA%20%D7%97%D7%95%D7%9C%20%D7%9E%D7%AA%D7%95%D7%A7%D7%9F.jpg

מצד אחד, אלה שאין להם מחיצה, תמיד מאפשרים למים לפלוש החוצה מהמקלחון בנקודת המפגש בין הדלתות.

ואלה שיש להם מחיצה אמנם מונעים את בריחת המים, אבל אי אפשר לגרוף אליהם מים באמצעות מגב.

לדעתי סוגיה שיש לתת עליה את הדעת בבחירת מקלחון,

מישהו מצא פיתרון למילכוד הנ"ל?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מנסיוני, אלה ללא האגנית, תמיד בורחים מים החוצה ומחייבים לגרוף מים אחרי המקלחת עם מגב.

לדעתי עדיף עם אגנית. המקלחון הוא אותו מקלחון, רק אתה צריך להחליט מראש, אם אתה מתקין

אגנית או לא.

פורסם

זולים לא חסר... אישית הייתי הולך על משהו יותר יקר, מסיבה פשוטה: זכוכית עבה יותר.

לגבי ניקוי סימני האבנית, זה מה שמעצבן אתכם באבנית? וזה שהיא הורסת את הדוד, את המדיח, את המכונת כביסה, מזה לא אכפת לכם?... :lol:

אתם יודעים, יש בימינו פתרונות למניעת אבנית. יותר משתלם מפתרונות לניקוי אבנית אחת לתקופה :twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי אגנית, אם אתב בשלבי בניה או שיפוץ מאסיבי, אפשר להשקיע אותה ברצפה ואז להינות משני העולמות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...