Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסרקורט 92, עם כמעט 250,000ק"מ

הרכב משמש אותי ביום יום, אך מיום חמישי, לאחר תדלוק הרכב (לפני עליית המחירים) הרכב עמד בחניה עד היום.

כבר בהנעה הטורים הגיעו ל-2400 ונשארו שם עד להתחממות המנוע - דבר שהוא לא נורמלי (בד"כ כשהוא קר הוא מגיע ל-1200 או 1300). לאחר שהתחמם לטמפרטורת עבודה - בכל פעם שהייתי עוצר את הרכב - הוא פשוט היה נכבה.

במצב נסיעה - לא הרגשתי שום שינוי או רעשים - עובד עגול ומצויין.

מה יכולה להיות הבעיה ?

אני חושב שהגיע זמן לשפץ את הקרבורטור (שיפצתי לבד ב-100,000ק"מ ומאז פשוט לא יצא לי) - האם זה באמת הכיוון ?

לרכב כויל וכבלים מקוריים - יתכן גם שזו בעיה ?

פורסם

שרון שלום רב !

הסבירות שיש קשר לתדלוק ולסלד הגבוה, היא לא סבירה, לגבי כבוי המנוע בסרק, עקב חשד בלבד, של דלק מהול, הוא יתכן וגם אפשרי.

המלצתי פנה למכון קרבורטורים מומלץ, בצע נקוי שיפוץ וכוון קרבורטור,ובדוק בהזדמנות זאת את הסיבות לסלד הגבוה כל כך של 2400 לעומת ה1200 בסלד צוק, הסביר והתקין.

כך תצבור לך שלוש שנים של שקט לפחות.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...