Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יובל, אין לי מושג מה אתה חושב שאפשר "להראות לכל העולם", אבל הזירה הזו כ"כ אבודה שאין טעם להשקיע בה מאמץ. דעת הקהל כרגע 900000% נגדנו, אין פה שמץ של מאזן וגם אין לך דרך לשנות את זה.

הדבר החכם יותר לעשות יהיה לבחור את הפעולות שאנחנו עושים כך שיהיו כמה שיותר יעילות- עם כמה שפחות אימפקט החוצה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

היו צריכים להמשיך את העסקה הקודמת, שתכלול את כל הנשים והחיילות.

לא יודע איך הייתי מחזיק מעמד אם הייתי יודע שהבת שלי משמשת לפריקת תסכולים של איזה חמאסניק בתול, בזמן שהממשלה שלנו מתעסקת בכספים קואליציונים, פופקורן, וניקוי התדמית של משפחת המלוכה.

באמת שלא יודע איך משפחות החטופים והחטופות מחזיקות מעמד.

2 חברות של הבת שלי התגייסו השבוע, כשהן מיועדות להיות תצפיתניות. שתיהן אמרו שהן לא רוצות ושינסו לצאת מזה.

לא יודע מה עשו בפועל ביום הגיוס.

הצבא צריך לעשות בדק בית עמוק מאוד, על היחס שלו לתצפיתניות לאורך השנים ובאותה שבת.

image.thumb.png.8ba5f9badb951c5607df8ce7f53ad2f6.png

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

להזכירך, מי שפוצץ את העסקה זה חמאס.

לפני 57 דקות, Pika007 כתב:

יובל, אין לי מושג מה אתה חושב שאפשר "להראות לכל העולם", אבל הזירה הזו כ"כ אבודה שאין טעם להשקיע בה מאמץ. דעת הקהל כרגע 900000% נגדנו, אין פה שמץ של מאזן וגם אין לך דרך לשנות את זה.

הדבר החכם יותר לעשות יהיה לבחור את הפעולות שאנחנו עושים כך שיהיו כמה שיותר יעילות- עם כמה שפחות אימפקט החוצה.

מה זה דעת הקהל?

כמו שתגיד דעת הקהל היא נגד חיסונים או מבחינת הצבעה?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 52 דקות, פינדר כתב:

חמאס טען שהוא "לא יודע" איפה שאר הנשים ופוצץ את העסקה.
הוא לא היה מחזיר אותן בעסקה הקודמת, והיית נשאר באותו מצב בדיוק.

לפני 53 דקות, פינדר כתב:

2 חברות של הבת שלי התגייסו השבוע, כשהן מיועדות להיות תצפיתניות. שתיהן אמרו שהן לא רוצות ושינסו לצאת מזה.

הצבא צריך לעשות בדק בית עמוק מאוד, על היחס שלו לתצפיתניות לאורך השנים ובאותה שבת.

מניח שבכל מחזור יש לא מעט שמסרבות. השאלה היא כמה היו עכשיו ביחס לעבר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת, לא חושב שזה יוצא דופן פשוט עכשיו אפשר להפוך את זה לכותרות.

אני עוד זוכר את כל הסרבנים מהיום שפינו אותנו מהבקום לשיבטה🤣

• מצחיק 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

יש דברים שאפילו בינה מלאכותית לא יכולה לעשות.

Screenshot_20240124_112920_Bing.jpg

בינג מצונזר מאוד, הוא לא מקבל שום שם של פוליטיקאי, סלב או כל אדם אמיתי בלי קשר לקונטקסט של הבקשה.

לפני שעה, Pika007 כתב:

דעת הקהל בארה"ב כרגע זה 80% תמיכה בישראל. הפגנות שממומנות על ידי קטאר קצת בילבלו אותך, גם אם הן גדולות ואלימות זה לא מוכיח שהם בדעת הרוב. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Pika007 כתב:

כמו שכבר רשמו, דעת הקהל היא לא באמת 100 אחוז נגדך, ובכל מקרה אני לא מכוון לאיזה מטומטמת עם שיער סגול בהרווארד שדורשת זכויות לחמאס שנייה אחרי קריאה לזכויות להט"ב.

אני מתכוון לזה שצריך לשנות את השיח של המדינות, במקום ששר צרפתי או בריטי יגיד "צריך הפסקת אש הומניטרית" צריך שהוא יגיד "אנחנו קוראים לקטאר ללחוץ על חמאס להסכים להפסקת אש וחילופי שבויים כדי להציל פלשתינאים". הלחץ צריך לעבור צד.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לא יודע איך הייתי מחזיק מעמד אם הייתי יודע שהבת שלי משמשת לפריקת תסכולים של איזה חמאסניק בתול, בזמן שהממשלה שלנו מתעסקת בכספים קואליציונים, פופקורן, וניקוי התדמית של משפחת המלוכה.

באמת שלא יודע איך משפחות החטופים והחטופות מחזיקות מעמד.

image.thumb.png.8ba5f9badb951c5607df8ce7f53ad2f6.png

השאלה המתבקשת איפה היתה מערכת כיבוי האש?

כמו כל דבר בעוטף, לא היתה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא זוכר אם זה עלה פה אבל איכשהו קפץ לי בפיד, קצת מטומטם אבל עדיין הצחיק אותי:

(@יבגניפ אמנם אין הרבה שירי מחאה, אז אני לוקח את מה שיש)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

מה זה דעת הקהל?

כמו שתגיד דעת הקהל היא נגד חיסונים או מבחינת הצבעה?

זה מאוד מאוד פשוט. לך בכל מקום בעולם, באמת כל מקום, ותגיד את המילה "ישראל". בדוק את התגובה שתקבל.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כמו שכבר רשמו, דעת הקהל היא לא באמת 100 אחוז נגדך, ובכל מקרה אני לא מכוון לאיזה מטומטמת עם שיער סגול בהרווארד שדורשת זכויות לחמאס שנייה אחרי קריאה לזכויות להט"ב.

אני מדבר על הבנאדם הממוצע ברחוב במדינות שבד"כ או לא איכפת להן מכל הבלאגן פה או לרוב תופסות אוטומטית את הצד של ישראל בלי לבדוק את העובדות. מה שלרוב מוטה מאוד לטובתנו, כרגע מוטה מאוד נגדנו.

לפני שעתיים, MostlyWicked כתב:

דעת הקהל בארה"ב כרגע זה 80% תמיכה בישראל. הפגנות שממומנות על ידי קטאר קצת בילבלו אותך, גם אם הן גדולות ואלימות זה לא מוכיח שהם בדעת הרוב. 

חחחחחחח מה

80 אחוז יש לך אולי ורק אולי בגדר החטייארים השמרנים שמרכיבים את הצד של המפלגה הרפובליקנית בפרלמנט. בקרב הציבור?? אני אופתע אם אפילו בארה"ב 40% כרגע באמת עומדים מאחורינו.

80%? דמיון פורה.

אתם לא מבינים, בכלל, כמה אנחנו כרגע הבאד-גאי האולטימטיבי בעולם. צפון קוריאה יושבים ואוכלים פופקורן כי אנחנו תחת הזרקור.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 13 דקות, Pika007 כתב:

זה מאוד מאוד פשוט. לך בכל מקום בעולם, באמת כל מקום, ותגיד את המילה "ישראל". בדוק את התגובה שתקבל.

אני מדבר על הבנאדם הממוצע ברחוב במדינות שבד"כ או לא איכפת להן מכל הבלאגן פה או לרוב תופסות אוטומטית את הצד של ישראל בלי לבדוק את העובדות. מה שלרוב מוטה מאוד לטובתנו, כרגע מוטה מאוד נגדנו.

חחחחחחח מה

80 אחוז יש לך אולי ורק אולי בגדר החטייארים השמרנים שמרכיבים את הצד של המפלגה הרפובליקנית בפרלמנט. בקרב הציבור?? אני אופתע אם אפילו בארה"ב 40% כרגע באמת עומדים מאחורינו.

80%? דמיון פורה.

אתם לא מבינים, בכלל, כמה אנחנו כרגע הבאד-גאי האולטימטיבי בעולם. צפון קוריאה יושבים ואוכלים פופקורן כי אנחנו תחת הזרקור.

זה נחמד שאתה מסתמך על רגשות, אני אישית מעדיף עובדות קרות.

https://www.timesofisrael.com/poll-most-young-americans-back-ending-israel-many-find-jewish-genocide-calls-okay/

81% מכלל המשיבים תומכים בישראל, בקרב הצעירים בלבד (18-24) זה סביבות 50%, למרות שהרבה פעמים הם נותנים תשובות סותרות.

אם יש לך מידע קונקרטי (לא הרגשות שלך) לכך שהרוב נגד ישראל, אשמח לראות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Pika007 כתב:

לי נדמה שזאת בעיקר תחושה אישית שלך.

אם זה היה חצי אמת, מזמן היו עושים עלינו סנקציות כמו על רוסיה.

אל תשכח שמבחינת מיליארד מוסלמים בעולם תמיד היית הבאד גאי. מי שמעניין זה בעלות הברית שלנו, לא הם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 47 דקות, Pika007 כתב:

חחחחחחח מה

80%? דמיון פורה.

אבל הבחור ברחוב שעובד איתך במשרד לא מעניין אותי בגרוש, מעניין אותי הבחור במשרד הביטחון שלהם שמאשר משלוח של 10 אלף פגזים לטנקים או הבחור במשרד החוץ שגורם למדינה להעיד לטובתנו בהאג (שתי הדוגמאות ממדינה שלפני 75 שנה שרפה יהודים). אותו אני מחפש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

לי נדמה שזאת בעיקר תחושה אישית שלך.

וגם שלי.

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

אם זה היה חצי אמת, מזמן היו עושים עלינו סנקציות כמו על רוסיה.

לא. ומה יש לעשות עלינו סנקציות. + אנשים מסויימים לא קונים דברים ישראלים בסופרים וכאלה. שזה כמובן מטומטם אבל מה אני אעשה. לפחות אני לא מכיר כאלה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 52 דקות, Pika007 כתב:

איפה אתה מסתובב? אני נתקל בדיוק בהפך בשטח. בסטייט סופר ליברלי

• אהבתי 4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...