Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

אני לא יודע אם זה אפשרי להגיע עם פגזים לאותה רמה של הרס כמו שמגיעים עם מוקשים. בשיטה שבה עובדים היום (עם מוקשים) לא נשאר מהבית כלום, הוא פשוט מתאדה.

השאלה אם צריך שהבית "התאדה" או מספיק שהוא יחרב.

רוסים/סורים הרסו ערים שלמות עם מטוסים, לא נראה לי שיש להם עודף כסף. מה הם עשו שונה מאיתנו? כנראה שלא זרקו JDAM על בתים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם

לרוסים אין אמריקאים על הראש.

זה כמובן לא תירוץ ואני חושב שראש ממשלה צריך לעמוד בלחצים.

בסוף צריך להודות - ישראל מסכנת את חייליה רק בגלל שאנחנו נשמעים לביקורות בינלאומיות.

בסוף בעולם ללא מגבלות כלל, כנראה שהיינו פועלים אחרת לחלוטין וגם מספר הנפגעים אצלנו היה קטן משמעותית

• אהבתי 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

אין פה שום קשר לאמריקאים. האירוע הזה היה 600 מטר מהגדר. אזור "יחסית בטוח" ומבודד בלי "אזרחים" שלהם באזור.
ההחלטה אם להשתמש במטוס או לא במקרה הזה היא לא בגלל שום לחץ כזה או אחר מהאמריקאים.
יש פה המון המון מזל רע, אבל אולי, ואני מדגיש רק אולי גם חוסר זהירות שלנו.

לגבי הרוסים שוב זה לא קשור למה שאמרתי.
אני אמרתי שהרוסים/סורים הצליחו עם הפצצות ממטוסים להרוס ערים שלמות ובוא נגיד שאין להם עודף כסף/עודף חימוש.
מה הם זרקו שם אלוהים יודע, אבל זה רק מראה שיש דרך לעשות את זה זול גם מהאוויר, אם המשימה היא רק "להרוס בניינים" ולא עוד משהו מתחת.

פורסם
לפני 53 דקות, garicho כתב:

וזה נכון ב-200%, אז לא מבין למה אתה קורא לזה תירוצים. מכיר כמה נהגי דובי שאומרים בידיוק את זה.

הדברים העובדתיים הם נכונים, לא התכוונתי שיובן אחרת.

זה תירוץ כשככה מסבירים למה מסכנים חיילים בשביל להרוס נדל"ן.

מסתבר שחייל יותר זול, עם כל הכאב, מלזרוק פצצה ממטוס, או פגזים של טנק, או לקלקל D9.

נורא. 

פורסם

יש כאן מומחי חבלה שיודעים כמה חומר נפץ דרוש כדי להפיל את הבנינים האלה (בהנחה שמדובר בפעולה חיונית, כנראה שכן, במסגרת הכנת הפרימטר).

פגזים של טנקים זה קפצונים, כנראה גם 155 מ"מ, והקרדום (203 מ"מ) מזמן עזב את שורות צה"ל. ואנחנו לא יודעים איזה רדיוסי בטיחות נדרשים להפצצה אווירית.

אז אין ספק שמישהו יצטרך להפיק כאן מסקנות ולקבוע שיטות עבודה מעודכנות, אבל הרפלקסים של המקלידים כאן הםרפלקסים, ואין לנו יותר מדי חוקרים שאינם אנשי צה"ל, אין ברירה, צריך לסמוך עליהם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו פשוט נסיון עם הגיון צהלי, ואיך לומר זאת בנימוס? לפעמים הוא דפוק רצח.
זה הכל.

• אהבתי 2

פורסם

לפני 55 דקות, farkash7 כתב:

רוסים/סורים הרסו ערים שלמות עם מטוסים, לא נראה לי שיש להם עודף כסף. מה הם עשו שונה מאיתנו? כנראה שלא זרקו JDAM על בתים.

לרוסים נשארו סטוקים ענקיים של פצצות "טיפשות" עוד מימי ברה"מ. פצצות מהסוג של WWII, מה שנקרא בפורומים "чугуний"/ברזל יצוק//cast iron. והם פשוט ניקו את המחסן. נדמה לי הם אפילו זרקו סתם חביות עם חומרי נפץ. 

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

מעניין אותי לדעת אם למחבלים "שיחק קלף" או שהם ידעו שיש שם קבוצה של חיילים. כי אם הם ידעו השאלה היא איך?

מה הבעיה? מסתכלים על הבית ורואים. לדעת שבבית יש חיילים זה לא הישג גדול.

לפני 1 דקה, mikyl כתב:

נדמה לי הם אפילו זרקו סתם חביות עם חומרי נפץ. 

על זה שמעתי, בקיצור יש דרכים.
בוא נגיד שאם לישראל היה פס ייצור של פצצות, מה שנקרא "ברזלים", השאלה הזו הייתה הרבה פחות רלוונטית.
ברגע שכל פצצה שאתה זורק ממטוס מגיעה מהדוד סם זה כבר עניין אחר.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לגבי הרוסים שוב זה לא קשור למה שאמרתי.
אני אמרתי שהרוסים/סורים הצליחו עם הפצצות ממטוסים להרוס ערים שלמות ובוא נגיד שאין להם עודף כסף/עודף חימוש.
מה הם זרקו שם אלוהים יודע, אבל זה רק מראה שיש דרך לעשות את זה זול גם מהאוויר, אם המשימה היא רק "להרוס בניינים" ולא עוד משהו מתחת

אני זוכר שבסוריה באיזה שלב הם פשוט "הפציצו" עם חביות נפט או דלק. הם גם הלכו על טילים "פשוטים" זולים יחסית

ובהקשר הזה ראיתי סרטון

https://youtu.be/w8QEmaLLTmE?si=U5qeeNY4aRqd9APR

פורסם

איפה בדיוק הרוסים שיטחו ערים עם פצצות מהאוויר?

איך הם שיטחו ערים עם פצצות טיפשות מהאוויר אם אין להם עליונות אווירית?

על מה אתם מדברים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

JDAM

כמה יפניות אפשר כבר לזרוק על בית. הן יעמדו בנפילה וגם העזתים יקבלו רכבים יפניים. אנחנו רוצים ההפך מכך.

חבל שאין מספיק סוסיתות..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

השאלה אם צריך שהבית "התאדה" או מספיק שהוא יחרב

צריך שהוא יתאדה כי המטרה היא ליצור מרחב סטרילי נקי ממבנים, גם כאלה שהם הרוסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון יש את המשאיות הענקיות האלה שמשתמשים בהן במחצבות, בהמה בגודל של בניין. למה לא להמציא לזה גרסה ממוגנת, עם שופל בחזית, ולעבור עם זה על בתים? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...