Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

מה זה אומר חלש מדי? יאיר ניצח אותו בטקן שלוש?

עדיין יש קצת וורוד על הלשון, מבליח בין הגוון החום השולט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להנגבי יש קצת וורוד? אנחנו מדברים על אותו בן אדם?

הם מינו אותו כי הוא חלש. עכשיו הם מפטרים אותו בגלל זה. להשתמש ולזרוק.

לא שיש לי סימפטיה כלפיו, זה פשוט ממחיש איך מפלגת השלטון מקדמת את האינטרסים שלה בצורה שמסירה ממנה אחריות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בנתיים ביבי נפגש עם ראש המודיעין המצרי, ליד קריית גת הקימו בסיס לחיילים האמריקאים לנהל את המצב, עם גנרל אחד אמריקאי ואחד בריטי. הצמידו גם אלוף מצה"ל. 

אם עד עכשיו הנחתי שאנחנו בסיס קדמי של ארה"ב, עכשיו זה כבר ידוע ופומבי.

מתי מוסיפים את הכוכב ה-51? אולי החלום של ביבי להיות סנאטור באמריקה עוד יכול להתגשם :lol:

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • מבאס 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו בסך הכל עובדי קבלן בתחום הביטחון ואולי גם הטכנולוגיה. הכוכב ה51 נראה רחוק.

פורסם

ביבי הוא הכוכב! 

• מצחיק 1

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

יש מספיק אנשים שזקוקים לרחמים

הנגבי לא ראוי לזה

זה לא על נגבי, ואף אחד כאן לא שופך עליו דמעות.

לפני 32 דקות, Gosser1860 כתב:

מתי מוסיפים את הכוכב ה-51?

רעיון לא רע, יכול היה לחסוך הרבה כאב ראש.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

אם עד עכשיו הנחתי שאנחנו בסיס קדמי של ארה"ב, עכשיו זה כבר ידוע ופומבי.

מצוין.

אני לא מצליח להבין את הכעס בתקשורת הישראלית על המצב הנוכחי, הרי זה מה שרצינו.

צה"ל יושב בתוך הרצועה, תוקף אם יש צורך, וכוח בינלאומי מנהל את העניינים.

שיהיה להם בהצלחה. שחמאס יתלונן על הסעודים.

כל עוד ישראל תמשיך לפקח על העניינים ולדרוש פירוז אמיתי, מבחינתי שיביאו עוד 2000 חיילי מארינס.

בהתחלה רצו אופק מדיני עם ממשל אמריקאי שקמאלה האריס יושבת בו, אבל כשיש את הממשל הכי פרו ישראלי בהיסטוריה זה פתאום רע.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

צה"ל יושב בתוך הרצועה, תוקף אם יש צורך, וכוח בינלאומי מנהל את העניינים.

ואז מושתק בברוטליות ע"י האמריקאים. התגובה שרצינו לעשות הייתה אמורה להיות קשה הרבה יותר על ההפרה. רק שבלמו אותנו. 

כמו שבלמו את המטוסים בדרך לאיראן, באוויר, אחרי שהפרו את ההפסקת אש עם הטיל האחרון שהרג לנו אזרחים

לפני 1 דקה, יובל .מ. כתב:

בהתחלה רצו אופק מדיני עם ממשל אמריקאי שקמאלה האריס יושבת בו, אבל כשיש את הממשל הכי פרו ישראלי בהיסטוריה זה פתאום רע.

לדעתי האישית עם קמומילה זה היה עוד יותר רע, ומשמעותית. אבל גם המצב הנוכחי רחוק מלהיות אידאלי. 

הימין לא מרוצה, כי עוצרים לנו מהלכים. השמאל לא מרוצה, כי זה ימני מדי עבורם. המרכז לא מרוצה, כי אין לנו את היוזמה. 

איך אמרו בעבר, פשרה זה מצב שבו כל הצדדים מפסידים.

אבל כן, אני לא רואה היתכנות כלשהי למצב שבו ישראל תצא מרוצה לחלוטין. אנחנו מאד עמוק ב.

פורסם

ביום שנוכל להפיל פצצות אטום על איראן יהיה קל. אז עד צריך להגיד לטראמפ ואנשי הממשל האמריקאי אלף פעמים תודה ולקחת כל סיוע שהם נותנים לנו.

ביום שמדינה אחרת תרים בשבילנו מפציצים ותתקוף באיראן נדבר על ללכת נגדו על זה שהחזיר את המטוסים. 

בינתיים בלי הסיוע האוירי נגד הטילים היו נופלים פה עוד עשרות, והם עשו את זה על חשבון המלאי שלהם שתוכנן למלחמה נגד סין.
Pentagon urges missile makers to double output for potential China conflict, WSJ reports | Reuters
אוקראינה למשל הייתה מתה לסיוע הזה.

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

בהתחלה רצו אופק מדיני עם ממשל אמריקאי שקמאלה האריס יושבת בו

לא זכור לי שמישהו כאן הביע תמיכה בקמאלה האריס.

פורסם

כל מי שכתב כאן התייחס לביידן ולטראמפ, לא להאריס. אם יש לך דוגמה שסותרת את זה אתה מוזמן להראות במקום להזיז את המחוגים.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

לא זכור לי שמישהו כאן הביע תמיכה בקמאלה האריס.

אגב, הייתי חייב:

"אז בינתיים אני רק שומע ברבורים. בלה בלה בלה גולן/ירושלים זה כלום לאומת תמיכה צבאית וכלכלית שקיבלנו מביידן בשנה אחרונה. אם וכאשר נראה ח"א אמריקאי מפציץ כורים גרעיניים באיראן (או טראמפ שולף מהכיס שלו לפחות חצי ממה שקיבלנו מביידן) נדבר. עד אז נטל ההוכחה עליו."

חושב שאפשר, עקב הכרת המגיב חברנו פינדר, להבין מהטון את התגובה כ"שמעו טראמפ מדבר שטויות יהיה בסדר עם קמאלה יותר מאשר איתו". אבל זה רק הימור.
אפשר לראות שזלזלתם בטראמפ לאורך כל הדרך, אבל הוא הוכיח שהוא טוב לנו.

אגב, @SlowRide, טעית:

ארצות הברית בדרך למקום הרבה יותר טוב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מאוד מקווה בשבילם ובשבילנו שאמריקה בדרך למקום יותר טוב. 

אין ספק שבין האופציות שהיו לו, הציבור האמריקאי בחר נכון. הטרלול אמנם נבלם, אבל הוא עדיין חי וקיים ומחפש הזדמנויות. 

לפי כל מיני יוטיוברים התרבות המערבית בקריסה בלתי נמנעת. בגלל שרובם טמבלים וליצנים אני נוטה להאמין שיש משהו בדברים שלהם, הרי הנבואה ניתנה לשוטים...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

חושב שאפשר, עקב הכרת המגיב חברנו פינדר, להבין מהטון את התגובה כ"שמעו טראמפ מדבר שטויות יהיה בסדר עם קמאלה יותר מאשר איתו". אבל זה רק הימור.
אפשר לראות שזלזלתם בטראמפ לאורך כל הדרך, אבל הוא הוכיח שהוא טוב לנו.

אני לא כתבתי בעד האריס, אבל אני עדיין מחזיק בדיעה שישראל היתה ממשיכה להתקיים, אם היתה נבחרת.

בוא נבהיר משהו: אני חושב שכרגע, עבור ישראל ואולי גם עבור המזה״ת, טראמפ עדיף על האריס. בהרבה.

אני עדיין חושב שבאופן כללי, טראמפ וכל התופעות שהוא מביא איתו (הערצה עיוורת, פייק ניוז, פופוליזם, שחיתות וכו׳) הוא רע לארה״ב ולעולם. אני מקווה שבעתיד יהיו מנהיגים טובים יותר, גם במפלגה הדמוקרטית וגם ברפובליקנית.

• רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...