Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברחוב שלי יש אתר בניה. על הגדר מישהו ריסס יאיר גולן גיבור. אחרי כמה ימים מישהו מחק את הגיבור וכתב בוגד. אחרי כמה ימים מישהו מחק את הכל וכתב שוב גיבור. אחרי זה שוב "תיקנו" לו. בסוף הקבלן התחרפן ושם על זה מדבקה לבנה. גם עליה הספיקו לרסס, לא זוכר כבר מה הכיתוב הנוכחי.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

יש הבדל בין ריסוס על גדר או קהל אקראי לבין זה שהשר לבט״פ מכנה מישהו בוגד. הבדל עצום.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

יש הבדל בין ריסוס על גדר או קהל אקראי לבין זה שהשר לבט״פ מכנה מישהו בוגד. הבדל עצום.

ואת זה שמכנים את ביבי בוגד זה בסדר?

זו לא הסתם שיכולה להוביל לרצח ראש ממשלה?

דיי עם ההיתממות היום זה נהיה באופנה לדבר "דוגרי" מה שפעם היו מכנים "גסות"

ונבחרי הציבור מכל הכיוונים מתחרים מי ישפוך יותר זבל.

יאיר גולן בתחום הזה כנראה לא אחד התמימים... עד היום חשבתי שזו אסטרטגיה שלו להתבלט וזה עבד לו אחלה- כי לשמאל נמאס מחנונים וזה עובד יפה בסקרים.

עכשיו שאני רואה את הסרטונים משדרות נרא שהבחור מאבד עשתונות מהר מהמצופה לסגן רמטכ"ל וזו לא פעם ראשונה.

אם הוא עושה את זה מתוכנן מראש בשביל ליצור תדמית מחוספסת שאפו - סוף סוף יש יריב מעניין לנתניהו

פורסם
לפני 10 דקות, yd b-4 כתב:

מכיר פוליטיקאי שקרא לו כך?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מודה שאני בחודשים האחרונים עסוק מדאי בשביל להאזין לשטויות (ממוחזרות וצפויות) של פוליטיקאים אז יכול להיות שלא.

זה לא ממש משנה את המהות בעיניי לפחות.

השיח הציבורי כבר מזוהם ברמה הזו מזמן- וחבל זה לא תורם לכלום גם ככה כל אחד משכנע את המשוכנעים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, פינדר כתב:

אבל זה לא סתם שר. זה אחד השרים הכי כושלים בתולדות המדינה. כל התחומים שהוא אחראי עליהם נמצאים בשפל חסר תקדים. מדובר בטרול קולני עם תפקיד. מרוב אמירות כאלה, אף אחד כבר לא שם לב. הוא קרא בוגדים לכמה וכמה אנשים, כולל יאיר לפיד ורונן בר. אף אחד לא מצפה ממנו לשמור על רמה מסוימת.

הזכרת לי את הראיון ה"מתון" שלו לפני שלוש שנים: "רבין לא בגד, התבגרתי, הוצאתי את המילה הזאת מהלקסיקון".

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

. זה אחד השרים הכי כושלים בתולדות המדינה.

מה זה משנה?

חוץ מזה שהוא לא ממש כושל. השאלה היא מה המטרה שלו. ההשתלטות שלו על המשטרה ושב״ס היא כבר די עובדה מוגמרת.

לפני 12 דקות, yd b-4 כתב:

השיח הציבורי כבר מזוהם ברמה הזו מזמן-

זה בדיוק כמו ״כולם אשמים״ שהיה הסלוגן אחרי אוקטובר. כי אם כולם אשמים אז אף אחד לא אחראי. מה שאתה אומר זה ש״כולם מדברים לא יפה״ ולכן זה פוטר אותך מביקורת או הטלת אחריות על נציגיך.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני פשוט לא מבין מה כולם מתחרפנים מזה שהוא קרא לגולן בוגד. כאילו מי היה מאמין שזה מה שהוא יגיד. איתמר שלנו?!

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

חוץ מזה שהוא לא ממש כושל. השאלה היא מה המטרה שלו. ההשתלטות שלו על המשטרה ושב״ס היא כבר די עובדה מוגמרת.

הוא כושל כי הוא לא מקיים את מה שהבטיח למצביעים שלו ולא עושה את התפקיד שלו כשר לביטחון לאומי.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

זה בדיוק כמו ״כולם אשמים״ שהיה הסלוגן אחרי אוקטובר. כי אם כולם אשמים אז אף אחד לא אחראי. מה שאתה אומר זה ש״כולם מדברים לא יפה״ ולכן זה פוטר אותך מביקורת או הטלת אחריות על נציגיך.

בן גביר לא נציג שלי ולא עלה בדעתי אי פעם להצביע לו.

אם לא הובן מדברי עד כה ברור שאני מגנה אמירות טפשיות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 41 דקות, yd b-4 כתב:

תלוי. 

תלוי אם יורשע בקטארגייט, ובמה בדיוק. אם בסעיפים זהים או דומים מאד לאלו שמואשמים בריגול לטובת איראן (קשר עם סוכן זר, קבלת תשלום ממדינת אוייב בזמן מלחמה וכדומה). למשל. 

מעבר לזה, אם מישהו מבתוך המדינה היה מממן ארגון טרור, הוא היה נקרא בוגד ומואשם על כך.  נתניהו מימן את ארגון הטרור חמאס. 

לא יודע, אולי זה כן בסדר לקרוא למי שעשה פעולות המוגדרות כבגידה עבור כל אדם אחר, בוגד. אולי זה לא. 

אבל זה מעניין שאיכשהו, כל מי שמוגדר כ0מולן הוא ישר מתוייג גם כבוגד אבל אותם 0מולנים לא מתייחסים כך לצד השני. 

לא יודע. הרהורים קשים אלו. 

היה עדיף לו המילה הזו לא הייתה נאמרת כלל, מאף אחד, למעט בהקשר האמיתי והמלא שלה, שהוא בגידה במדינה כמו בפרשיות של המרגלים לטובת איראן למשל. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

בן גביר לא נציג שלי ולא עלה בדעתי אי פעם להצביע לו.

ידוע.

אבל נציגיך יושבים איתו בממשלה ואין להם מילת ביקורת עליו בנושא.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 32 דקות, yd b-4 כתב:

אם לא הובן מדברי עד כה ברור שאני מגנה אמירות טפשיות.

זו לא אמירה טפשית. זו הסתה מסוכנת.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעייה היא האנשים שההסתות עובדות עליהם, ולא בהסתות עצמן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מחכה לגינויים...

image.thumb.png.c97a67d25438ad9243b9de0696ecb140.png

"התלונות פה הם כלפיך, על כך שאתה מתלונן בפנינו על מחאת הפיתות וכו׳, כאילו שיש לנו משהו לעשות בקשר לזה"

מה יש לנו לעשות בקשר לגינויים? זה לא שמישהו פה ייצא לפגוע ביאיר גולן

• תוכן חדש...