Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממשלה עושה עכשיו את כל מה שלא הספיקה לעשות לפני המלחמה, ויותר. הסכמה? לא תהיה בקרוב. אולי כאשר סגול השיער יעזוב אותנו בשקט משהו, אולי, ישתנה, אבל אני לא רואה את זה קורה ולמעשה כנראה שיהיה גרוע יותר. לציבור הערבי והחרדי נוסף הציבור חובש הכיפות הסרוגות שגם הוא שונה מהותית מזה החילוני. זה ציבור שחלק משמעותי ממנו הוא כת בדיוק כמו זו החרדית והוא חי לפי סט ערכים שיש בו גם הרבה דברים טובים אבל המנוע מאחורי זה הוא דת ואין שיח של פשרה עם אנשים שחושבים שמה שהם עושים זה צו אלוהי (גם שירות מלא בצה"ל שבעבר לא היה בציבור הזה). 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
בתאריך 24.3.2025 בשעה 20:09, איציק נ. כתב:

זה מה שאמרו על קופים ונמרים - ועדיין מצאו כאלה בתוך בתים בפזורה וכו'.

עקרונית גם דרקונים מצאו אומנם גרסה מדוללת אבל דרקונים מצאו שמה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בלי להכיר אף אחד המעורבים, נראה הגיוני שכולם יתחילו להאשים אחד את השני אחרי שקורה אסון במשמרת שלהם.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, SlowRide כתב:

בלי להכיר אף אחד המעורבים, נראה הגיוני שכולם יתחילו להאשים אחד את השני אחרי שקורה אסון במשמרת שלהם.

הנוסח ממש לא מקובל בתחקירים.

אפילו אם הם לא חברים.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם

סלומון הוא וינטר 2, זחוח מאוד. 

לפני 20 דקות, garicho כתב:

״אינו מבין את גודל השעה״?! הסלמון הזה הוא גם משיחיסט?

לא קראת את המכתב שלו לרמטכ"ל (הנוכחי)?

פורסם
לפני 25 דקות, SlowRide כתב:

הוא "במיל'", זה לא קרה במשמרת שלו. והוא בטח לא שמאלני.

פורסם
לפני 6 דקות, ch28566 כתב:

לא. אין לי מושג מי זה סלמון. את חירם אני זוכר בגלל הדיון שהיה פה. פשוט המשפט הזה הקפיץ אותי. זה משפט ששמעתי בעיקר ממשיחיסטים. אז הנחתי נכון שהוא משיחיסט? (לא יודע אם דתי או לא, מניח שכן)

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

האיש אחראי על תכניות הלחימה של האוגדה ובכיר במלל. יש לו הרבה על מה לחפות.

ויש אנשי ימין ישרים והגוניםמבדיוק כמו שיש אנשי שמאל כאלה (והפוך). פשוט כנראה שהוא לא נמנה עליהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

האיש אחראי על תכניות הלחימה של האוגדה ובכיר במלל. יש לו הרבה על מה לחפות.

וואו, מקריאה של 2 פסקאות מהמכתב ששמו פה ואני לא בטוח שהייתי נותן לו לנהל את הסופר ליד העבודה שלי. 

אין לי שום אהבה יתרה לברק חירם אבל המכתב הזה נראה כמו ביף סופר פרסונלי נגדו, לא הייתי נותן יותר מידי משקל לדעה שלו על ברק.

פורסם

משילות אומרים לכם: https://www.ynet.co.il/economy/article/byz3udga1l

"מכת מדינה: 87% מהקבלנים נדרשו לשלם פרוטקשן – שמתגלגל לעלות הדירה" 

כן, צריך להודות שזו תופעה שאני אישית מכיר כבר מעל ל-30 שנה, אז זה היה הבדואים בנגב, היום זו פעילות כלל ארצית של ארגוני הפשע, ממוסדת לכל דבר ועניין, יש חשבונית והכל. 

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

סלומון הוא וינטר 2, זחוח מאוד. 

התחלתי לקרוא את המכתב ועצרתי כי זה הרגיש לי מכתב של ילדה בת 16 שכועסת על המורה שלה או משהו.

לפני כשעה, mikyl כתב:

לפי ויקיפדיה הוא היה מגד 71 ב-2005.

משם עבר להיות ראש זירת דרום בחטיבה מבצעים, מח"ט, רמ"ט אוגדה, ראש חטיבת תפיסת הביטחון והפעלת הכוח במל"ל.

זה האמ-אמא במשמרת שלו, הוא חלק מהקונספציה והתפיסה של "אסור להילחם בעזה".

לא יודע אם שמאלני או לא זה לא מעניין אותי, אבל הוא ינסה כמו כולם להראות ש"כולם טעו חוץ ממני".

מבחינתי שכל התחקירים ינוהלו רק על ידי אנשים כמו קהלני ומי שהיה איתו בטנק, אולי שם נמצא כאלה בלי אינטרסים.

• אהבתי 2
פורסם

הצבא רצה רמטכ"ל לשעבר עבור ניהול התחקירים (חשבו על מופז בשילוב עם עוד אלוף לשעבר) מי שבלם את זה הוא הדרג המדיני שלא רוצה חקירה כזו רצינית (נמתין לועדה הם אמרו). ברור שהם העדיפו שהתחקיר יהיה פנימי כי אם הוא היה חיצוני היה להם הרבה יותר קשה לבקר אותו או להאשים את הצבא שהוא מכסה על המחדל שלו. 

פורסם

המצב קשה. 

קראתי כתבה, לא חשוב של מי ואיפה, על התקציב. 

ציטוט מתוכה:

"ואפילו מי שחושב שהאיש גאון, מאור גדול, אחד ויחיד שאין בלתו ועל כן מוכרחים מדי פעם לבלוע איזו צפרדע ירקרקה מדולרים כדי שימשיך להנהיג את מדינת ישראל, התקשה להבין את דבריו על כך שבחמאס קיוו שהתקציב לא יעבור בכנסת. לשמוע ולא להאמין."

הבעייה? כשנתניהו אמר "אויבינו קיוו שלא יעבור התקציב כדי להפיל ממשלת ימין", הוא לא דיבר על החמאס. הוא דיבר על מתנגדיו, היהודים. הישראלים. על אנחנו, על עלינו. 

שיסוע, פילוג, שיסוי. מובנה. 

הוא הכליל את כל מי שרוצה שיעוף מחיינו יחד עם הגרועים שבאויבינו. נוסח בקפידה מראש.

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...