Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתכוון למה שקרה כבר לפני חודש, שלא אישרו הפגנות בקפלן למשל?

וזה אפילו לא היה בגלל חומר חסוי, אגב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

ל עוד לא ראינו את "החומרים המצויים בידי המשטרה" אנחנו יכולים רק להעלות השערות, לספר לעצמנו סיפורים, להתעצבן מהסיפורים האלו, ולהחליט שהמדינה או מטומטמת, או פאשיסטית, או לא יודע מה- כשהאמת יכולה להיות אחרת לגמרי או בדיוק באמצע... 

הנימוק של קריאות ונאומים העלולים להחליש את כוחות הביטחון הוא לא במקום. זו סתימת פיות פוליטית שאין לה מקום.

להגיד קריאות הסתה זה בהחלט שיקול לא לאשר וכמובן אלימות אבל כוחות נגד פעולות בעזה זה בהחלט בגדר חופש ביטוי לגיטימי לא פחות מקריאות לכבוש ולהתיישב בעזה (בניגוד לקריאות להרוג את כולם בעזה)

לפני שעתיים, ברווז כתב:

עכשיו אני רק שאלה, למה לעזאזל יש לנו מפלגה קומוניסטית בכלל?

למה לא?

מעבר לזה שלהיות קומוניסט לא סותר כלום ממהות המדינה ראית כמה סובייטים יש לנו?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יאפ, טרם הגענו לתחתית.

שיא חדש.

הגיע הזמן שהפייק ממשלה הזאת שפייק עובדת לטובת הציבור תעלם מהעולם.

image.thumb.png.2f27a6206e0e7cc72277b042d09ccbdd.png

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

יש דיבור על כך שרוצים לעשות עזה באיו"ש? אם כן, שיהיה לכולנו בהצלחה אבל לא נראה לי שמישהו רוצה לחיות ככה כל היום עם רעשי רקע.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

הליכוד רוצה לתבוע את ועדת החקירה האזרחית על שימוש (וביזוי) בסמל המדינה. אין מה להוסיף. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • מבאס 2
פורסם

יש עקרונות מנחים שמשרד הפנים פרסם. לנוחיות מצ"ב 

ציטוט

עקרונות מנחים לאישור השימוש בדגל, סמל והמנון המדינה

1. תכלית ההגנה על הדגל והסמל הקבועה בחוק היא בראש ובראשונה לאסור שימוש בעל אופי מסחרי (סעיף 4 לחוק), אלא אם יתקבל לכך היתר, וכן למנוע הטעיית הציבור, כאילו המשתמש פועל מטעם המדינה או רשות מרשויותיה או רשות מקומית, ולמנוע שימוש בדגל או בסמל באופן שיש בו לפגוע בתקנת הציבור או ברגשותיו (סעיף 5).

2. עקרונית, ניתן לאשר את השימוש בסמל המדינה ובדגלה , בין השאר לצורך פעילות בעלת חשיבות ציבורית או חברתית שאינה מטעה את הציבור לחשוב שמדובר בפעילות הנעשית במסגרת המדינה או מטעמה.

3. אישור השימוש בסמל המדינה ובדגלה בכנס או אירוע, הנו בכפוף לבירור ובדיקה שתיערך בין הגורמים הרלבנטיים (בין הגורם המבקש לבין הגורם הנותן את החסות לעניין מתן החסות ולהשתתפות, בכל הנוגע לכללי המינהל התקין ושאין בתוכן החסות או בצורתה משום הטעיית הציבור, ושהמידע המוצג בכנס מעודכן, אמין ומדויק ושתוכן החסות אינו עלול להטיל על נותן החסות או על המדינה אחריות בעניינים שלגביהם אין שליטה.

4. אין מניעה לאשר שימוש בדגל ישראל, הגם שמדובר בשימוש מסחרי פרטי, כל עוד אין מדובר בשימוש שיש בו כדי לבזות את דגל המדינה.

5. אישור שימוש בסמל המדינה על מדליות: עם הפרטת החברה למדליות והעברתה לידי בעלים פרטיים, הוסדר השימוש בסמל ודגל המדינה על ידי החברה למדליות ומטבעות, ולאחר שזו עברה לידיים פרטיות, קבעה ועדת דגל וסמל קווים מנחים לאישור הטבעת הסמלים על המדליות, כפי שיפורטו להלן:

1. מתן אישור לשימוש בסמל ובדגל המדינה יינתן רק לאחר שהוועדה תקבל לידיה בקשה המתייחסת לשימוש מסוים בכל סדרת ייצור, בנפרד, ואשר תכלול את האופן בו יעשה השימוש המבוקש, דהיינו אופי השימוש והיקפו, וכן דגם או סקיצה שלו.

2. סמל המדינה יוטבע בהתאם להוראות סעיף 1 (ב) לחוק דגל, סמל והמנון המדינה, תש"ט-1949 (להלן: "חוק הדגל והסמל"), שמועצת המדינה הזמנית הכריזה עליו כעל סמל המדינה.

3. לא תאושר הטבעת סמל ודגל המדינה באופן הפוגע באופי המדינה, בערכיה או במגזר מסוים.

4. אין להוסיף מלל או ציור מכל סוג סוג שהוא על גבי סמל ודגל המדינה או כרקע להם (יובהר כי אין מניעה להוסיף מלל או ציור כאמור בסמוך לדגל והסמל, בכפוף לשאר ההנחיות).

5. אין להטביע סמל המדינה עם סמל שאינו ממלכתי (סמלים ממלכתיים הם סמל צה"ל, סמל המשטרה וכיו"ב).

6. סמל המדינה לא יוטבע עם סמל מדינה אחרת.

7. ניתן להטביע את סמל ודגל המדינה באותו צד של המטבע.

8. ככלל, הכיתוב על גבי הפריט יהא בשפה רשמית של מדינת ישראל.

9. לא תאושר הטבעת סמל ו/או דגל המדינה על פריט אשר השימוש המיועד לו אינו ראוי או פוגעני.

1. ככל שמדובר בשימוש בסמל המדינה, בין השאר לצרכי תיעוד, לימוד, עבודה מחקרית ודווחים היסטוריים, באופן שאינו מטעה את הציבור לחשוב שמדובר ספרות רשמית הנעשית במסגרת המדינה או מטעמה, אין מניעה לעשות שימוש בסמל המדינה.

2. ככלל, אין כל מניעה שרשות אשר הוקמה מכוח חוק, והפועלת במסגרת מדיניות הממשלה כגורם רשמי של מדינת ישראל, להגברת המודעות הציבורית, תעשה שימוש בסמל המדינה במסמכיה, לרבות תאגיד שהוקם בחוק ושהוא גוף ציבורי מבוקר כמשמעותו בסעיף 9 (6) לחוק מבקר המדינה, התשי"ח-1958.

3. ככלל, אין מניעה להרחיב את השימוש בדגל המדינה, בשונה מסמל המדינה, בכפוף לחוק ולעקרונות המנחים.

4. בהמשך לפנייה בנוגע להפרת החוק, תשובתנו הייתה כי חוק דגל, סמל והמנון המדינה אינו קובע סנקציה בגין הפרת סעיף 1א בחוק האוסר על רכישת דגל המדינה שאינו מתוצרת הארץ ומשרד הפנים אינו אמון על הליך אכיפת הסעיף בחוק.

עפ"י העקרונות המנחים הללו, אין מניעה כלשהיא לשימוש בסמל המדינה, למרות שלא נראה לי שהעקרונות הללו מחייבים.

אני לא חושב שיש ביזוי של הסמל.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

אני לא חושב שיש ביזוי של הסמל.

מזל שזה ממש לא משנה מה אנשים חושבים, כל מה שעשוי לגרום לנזק תדמיתי לממשלה או לשריה מותקף- גם בצורות ההזויות ביותר האפשריות. זו אחת מהן. 

ואנחנו עוד רחוקים מהתחתית. 

הנחה: ככל שנתקרב לפיצוץ הקואליציה והיעלמותה מהנוף הציבורי, נחווה הזיות בעוצמות גבוהות יותר ויותר. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

אבי בניהו משתף תמונה של קצינים לוחמים בטוויטר עם פאץ' משיח. לא מצלם ושולח לרמטכל, לא מצלם ושולח למפקדים שלהם, בטוויטר בפנים גלויות.

דובר צהל לשעבר שמחפש להשיג מטרה פוליטית מסכן 2 קצינים במילואים שנלחמים על הבית.

בוגד.

עריכה: וכן, ההתעסקות בפאץ' על מדים זה שטויות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 16 דקות, יובל .מ. כתב:

אבי בניהו משתף תמונה של קצינים לוחמים בטוויטר עם פאץ' משיח. לא מצלם ושולח לרמטכל, לא מצלם ושולח למפקדים שלהם, בטוויטר בפנים גלויות.

דובר צהל לשעבר שמחפש להשיג מטרה פוליטית מסכן 2 קצינים במילואים שנלחמים על הבית.

בוגד.

עריכה: וכן, ההתעסקות בפאץ' על מדים זה שטויות.

ממש לא מסכים איתך.

הם בחרו במודע ובמתריס ללכת עם הפאץ' בניגוד גמור להוראות ובידיעה ברורה מהזה אומר. כשאתה הולך במופגן עם הזין בחוץ באמצע גן שעשועים בצהרי היום אין לך על מה להלין שגם צילמו אותך.

• אהבתי 6

פורסם (נערך)

השוות בין לוחם מילואים עם פאץ' משיח לאנס בגן שעשועים? באמאשך?

טוב שלא אמרת שלרוצח סדרתי ולאמא שגנבה מטרנה מגיע את אותו עונש כי שניהם ביצעו עבירה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

בטוויטר בפנים גלויות

הם מסתובבים בציבור עם זה, לא בדיוק ניסיון להסתיר. אז איך בדיוק הוא מסכן אותם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
Just now, David32 כתב:

הציבור הישראלי זה טוויטר שם גורמים זרים יכולים לנסות לזהות ולנסות לעקוב אחריו?

טרחן.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

בציבור אין תיעוד.

ברשתות החברתיות יהיה מי שינסה לצוד אותם, ויש מקומות  שלא צריך יותר מצילום במדים - אפילו בבקו"מ - כדי להכנס לצרות

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

השוות בין לוחם מילואים עם פאץ' משיח לאנס בגן שעשועים? באמאשך?

טוב שלא אמרת שלרוצח סדרתי ולאמא שגנבה מטרנה מגיע את אותו עונש כי שניהם ביצעו עבירה.

אני משווה אנשים שעושים עבירות במודע ובפרהסיה. מהות העבירה בכלל לא רלוונטית.

אם ירגיע אותך אז במקום ללכת עם הזין בחוץ תסתובב עם טייץ ורוד ועקבים.

לפני 6 דקות, sperial כתב:

בציבור אין תיעוד.

ברשתות החברתיות יהיה מי שינסה לצוד אותם, ויש מקומות  שלא צריך יותר מצילום במדים - אפילו בבקו"מ - כדי להכנס לצרות

כשאדם עובר עבירה במודע במרחב הציבורי הוא צריך לדעת שהין כשכל אחד מסתובב עם מצלמה בכיס בסבירות מאוד גבוהה הוא יצולם.

אשמח גם לדעת למה פתאום זה כזה נושא חשוב והצלמים בוגדים אבל כשצולמו חיילים במדים בהפגנות נגד ההפיכה המשטרית זה היה בסדר. הצבא הוא אותו הצבה והעבירה היא אותה עבירה (ולמען הסר ספק גם אז אמרתי שהחיילים היו צריכים להיענש ובחומרה).

פורסם

אז, אולי... אולי לא כדאי ללכת עם זה אם זה בעייתי?

לפני 15 דקות, sperial כתב:

ויש מקומות  שלא צריך יותר מצילום במדים - אפילו בבקו"מ - כדי להכנס לצרות

ברחוב? לא, יש מקומות סגורים שאסור לצלם בהם. לא באצטדיון ולא ברחוב. כשאתה הולך למקום ציבורי, יכול להיות שתיהיה מצולם. אם לבישת מדים, תגים, כובעים או ניפוף דגלים יכולה לסכן אותך........

ואני חושב שזה בולשיט, שילכו לחפש אותם בגלל איזה תג. תג גם אני יכול לשים בלי להיות לוחם, חייל, בסדיר או במילואים. יובל החליט שהם לוחמים במילואים על סמך... כלום?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...