Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי נתיחת הגופה של הנבלה באבו כביר, האיש סבל במשך שעות רבות מפציעות שונות ובסוף מה שהרג אותו זה כדור אחד של חייל בראש. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, ch28566 כתב:

לפי נתיחת הגופה של הנבלה באבו כביר, האיש סבל במשך שעות רבות מפציעות שונות ובסוף מה שהרג אותו זה כדור אחד של חייל בראש. 

חבל אם ככה, היו צריכים להשאיר אותו למות בסבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, - XM - כתב:

ביבי התעקש להיכנס לרפיח

הנה ככה זה עובד לו, רואים?

ביבי לא התעקש להיכנס לרפיח. ביבי עשה את עצמו מתעקש אבל הכניסה לרפיח התעכבה.

ביבי עשה במשך שבועות ארוכים מופע הצגות בתקשורת תוך כדי שהמלחמה לא זזה על כניסה לרפיח "יש כבר תאריך!" זוכרים?

אם הוא זה שמחליט הכל וכל כך היה להוט להיכנס לשם מה הסיבה שהוא חיכה כל כך הרבה?

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, flytomars כתב:

חבל אם ככה, היו צריכים להשאיר אותו למות בסבל.

אני מניח שאם היו יודעים שזה הוא, היו מנסים לתפוס אותו. אבל כידוע, הבינו שזה הוא בכלל רק בבוקר למחרת. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בבקשה, ורק התלוננתי על ביבי, ואני נכנס לרוטר וראה ציטוט של סילמן - עוד אדם עם תרומה אפסית עד שלילית למדינת ישראל - מסבירה לבנט שלא יפריע בזמן שאנחנו מגיעים ל-"נצחון המוחלט", שמי שמוביל אליו זה ביבי שהוא "מנהיג ענק".

חוץ מכתות דתיות, או פירמידות כלכליות דומות קונספטואליות, אני לא מכיר התארגנויות של בני אדם בהן כל שטות שפולט האליל בראש הפירמידה הופכת לדוגמה קנונית ברמה של עשרת הדיברות. אבל זו התמצית של הימין הביביסטי. אם ביבי אומר "ניצחון מוחלט" - חובה לחזור על זה בכל הזדמנות וכל ציטוט וכל ראיון. אם ביבי היה אומר "אני בדרך לשלשול ענק וזה מה שינצח את החמאס" - סילמן והשאר היו מספרים לנו בכל הזדמנות שהשלשול הענק של ביבי מנצח את החמאס. אם ביבי היה עומד ואומר his name is robert paulson, ובכן... ברור מה היה קורה.

וכמו שכתבתי פה ל @Gosser1860 - אי אפשר לבנות חברה דמוקרטית סבירה עם כזו התרפסות וביטול עצמי מול המנהיג (אולי סילמן ציניקנית קיצונית - לא יודע. אבל עשרות המנדטים שם הליכוד לא).

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אם הוא זה שמחליט הכל וכל כך היה להוט להיכנס לשם מה הסיבה שהוא חיכה כל כך הרבה?

היועמשית, גלנץ, לפיד, חיים לוינסון, קמלה האריס, אחים לנשק, הכלבה קיה. חסרים סמולנים בוגדים בישראל, שלא נותנים למנהיג ענק להגיע לנצחון מוחלט?

• אהבתי 8
  • מצחיק 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מכיר אנשים שצורכים ידיעות וחדשות רק מערוץ 14 וערוצי הטלגרם. ככה נראה עולם המושגים שלהם.

אם ביבי אמר אז זה נכון. אקסיומה.

ואם הוא אמר גם את ההפך, אז גם זה נכון. אמת לשעתה.

ברדוגו פרסם "טור" על זה שהחיסול הוא לא מקרי אלא לזכות נתניהו. רק שהוא שכח להוריד את ההוראות שהוא קיבל מטופז לוק או מיאיר נתניהו ועדיין מופיעות באתר. משפטים כמו "צריך לדבר על זה שזה מוביל לעסקה". שאר השופרות כמו עמית סגל גם הם חוזרים על המסר. אחר כך הם יכתבו ספרים על "הנדסת תודעה" של השמאל.

הטור של ברדוגו עדיין באוויר. הם יודעים שאין לזה משמעות עבור קהל המעריצים.

https://www.now14.co.il/article/1042036

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

די נו, זה לא אמיתי. מאחל גיהנום חם מאוד לביבי, משפחתו וכל חברות האפסים שסובבת אותו. 

שישאר למזכרת: 

screencapture-now14-co-il-article-1042036-2024-10-18-18_56_41.png

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 2
  • מצחיק 2
  • מבאס 1
פורסם
Just now, ch28566 כתב:

די נו, זה לא אמיתי, זה אשכרה העתק הדבק של הודעה ועוד איזה קשקושים. מאחל גיהנום חם מאוד לביבי, משפחתו וכל חברות האפסים שסובבת אותו. 

שישאר למזכרת: 

לקרוא לברדוגו עיתונאי זה כמו לקרוא לבני סלע רומנטיקן. הוא שילוב בין הומו ספיינס לתולעת מעיים, אין מה לצפות מהיצור המבחיל הזה.

• אהבתי 5
  • מצחיק 2
  • מעניין 1
פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

די נו, זה לא אמיתי. מאחל גיהנום חם מאוד לביבי, משפחתו וכל חברות האפסים שסובבת אותו. 

שישאר למזכרת: 

לפחות לא כל התגובות שם של בוטים ביביסטים.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

כל מה שיבגניפ כתב

תגובת המאה. בעיניי זה הסיכום ל"למה ראש ממשלה שמואשם בפלילים לא יכול להמשיך לכהן כראש ממשלה" (קל וחומר בזמן מלחמה).

עריכה אחרונה על ידי שביט
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 13 דקות, bobi כתב:

החיזבאללה ניסה להתנקש בנתניהו. כטב"ם שיצא מלבנון התפוצץ בקיסריה.

האם הנסיון האירני להתנקש בנתניהו באמצעות החיזבאללה, הוא קזוס בלי שנותן לגיטימיות לישראל להתנקש במנהיגי השלטון האירני?

https://www.ynet.co.il/news/article/h1g2snxgke

.

איזה להתנקש בו? בחייך, אתה חושב שהם לא יודעים שהוא לא נמצא שם בכלל אלא ישן במקלט האטומי של חבר שלו? 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...