Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך לשחוט אף אחד כי אין עם כזה. פשוט, לא?!

קודם נתחיל בכך שהרעיון עצמו ייצא מחוץ לחוק, בכתוב ובמעשה. ואפשר על הדרך גם עונש מוות למחבלים, ועוד ועוד. מן הסתם צריך ממשלה אחרת כדי לבצע את המהלך ובטח שלא בן גביר (שלא יצליח לייצג אף אחד אפילו בתאונת רכב...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, garicho כתב:

למה לא לשמוח כשאויבים מרים שלך מתים

כי שום דבר לא השתנה?

אם עוד כמה ימים חמאס מרימים ידיים, משחררים את החטופים והגופות ונכנעים. ויש הסדר לעזתים ונגמרת המלחמה בדרום - בטח שיש מה לשמוח.

אם לא... אז מה השתנה?

נסראללה מת, ו? חיזבאללה נכנע והתפרק מנשקו?

לפני 6 דקות, hans כתב:

שהרעיון עצמו ייצא מחוץ לחוק

כדי לאכוף חוק צריך לשלוט על האנשים לא? זה אומר שתספח אותם ותתן להם תעודת זהות?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 9 דקות, garicho כתב:

חבל. אני שמחתי. אני בטוח שגם היהודים ב-1945 שמחו כששמעו שהיטלר מת. למה לא לשמוח כשאויבים מרים שלך מתים?

חילקת באקלאוות? 😉

מה זה שמח? ברור שאני לא עצוב שהוא מת. אתה שמח היום כמו ששמחת כשראית את נועה ארגמני או הילדים שחזרו בעסקה?

המוות של היטלר סיים את המלחמה. פה אנחנו עדיין רחוקים מסיום. בטח כשיש חטופים וחטופות עדיין בחיים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 26 דקות, oryo כתב:

יש סבירות לא מבוטלת שהוא ראש הנחש ששם ז׳ על העם שלו והיה מוכן ליישם את דוקטרינת ״תמות נפשי עם פלישתים״, ושהמחליף שלו יהיה אחר. כמובן שיש סבירות שהמחליף יהיה גרוע יותר, אבל בהינתן המצב ברצועה, סטטיסטית, הייתי מהמר על שיפור פוזיציה עבור ישראל.

+
בניגוד לכל תרחיש קודם, הפעם יש לך את הגופה של המנהיג בידיים שלך (וזה יכול להיות אס חזק).

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, hans כתב:

בשלב הבא נפרק את השקר הזה שנקרא פליטים וננסה להבין איך כל מיני שקרנים מקצועיים שנולדו בכוויית פתאום 

אתה אמיתי?

רוצה לפרק ביחד את הסיפור על עם שחוזר למולדתו אחרי 2000 שנה? לשיטתך אני אמור לארוז את עצמי ולעוף על המטוס הראשון בחזרה לבלארוס, נכון? אן שאסור להשוות?

לפני 34 דקות, hans כתב:

סבבה, אתה לא ולא, אז מה כן?

תן דוגמה לעסקה שנשמעת לך סבירה. מספר. כמה מחבלים חיים? עם נסיגה מעזה או בלי? תן מחיר.

נסיגה מעזה? כן, אתמול.

מספר מחבלים? לא יודע. מה זה משנה? אני בעד עסקה כזו ולא בעד לשלןח את עצמי לעזה.

לפני 31 דקות, hans כתב:

אם נשתמש באותה משוואה שבה השתמשנו בשליט, על כל חטוף שנחזיר עכשיו נקבל 100-500 נרצחים בעוד עשור. קורבנות השלום תקרא להם. סליחה על הבוטות, דעה לא פופולרית. יש לך משוואה אחרת?

משוואה קצת מוזרה. בין שחרור שליט להיום שלט בישראל מישהו שדאג לטפח את החמאס כי זה נכס. זה לא משנב לתוצאה?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

לא, אבל חיסול נסראלה היה חלק מתכנית שהקטינה את היכולות של הארגון למשהו שניתן להתמודד איתו ולא למפלצת שמסוגלת להשבית מדינה, לפחות זה ההערכות בתקשורת.

חיסול סינואר, חכה. עברו שעתיים בערך? בוא נראה לאיזה כיוון זה יוביל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, David32 כתב:

אין לך מושג, כמה החיסול הזה השפיע על כוחות חיזבאללה ליד הגבול שלנו? גם אחרי פרסום חקירה של פעיל שבוי שלהם, שסיפר על בריחה המונית של כל הפיקוד  מהכפרים, נטישת נשק מתקדם שהיה מוכן למערבים מול כוחות צהל? 

הלוואי והחיסול היום ישפיע 50% מההשפעה של חיסול נסראללה 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

חילקת באקלאוות? 😉

מה זה שמח? ברור שאני לא עצוב שהוא מת. אתה שמח היום כמו ששמחת כשראית את נועה ארגמני או הילדים שחזרו בעסקה?

המוות של היטלר סיים את המלחמה. פה אנחנו עדיין רחוקים מסיום. בטח כשיש חטופים וחטופות עדיין בחיים.

לא סובל בקלאוות. סתם שומן וסוכר.

האמת אני שמח משתי סיבות:

1. הוא מת

2. ייתכן וזה יניע מהלכים חדשים ובאמת נראה כמה מהחטופים (לצערי אני מאמין שרובם מתים)

ואני לא משווה בין שמחות. גם זה משמח וגם זה. שמחה שונה. אתה יודע, זה אפשרי…

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, garicho כתב:

שמחה שונה.

יכול להיות שאני באמת חמוץ.

הרגעים היחידים שהצלחתי להרגיש בהם שמחה אמיתית בכל השנה הארורה הזו היו כששוחררו חטופים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 6

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, פינדר כתב:

יכול להיות שאני באמת חמוץ.

הרגעים היחידים שהצלחתי להרגיש בהם שמחה אמיתית בכל השנה הארורה הזו היו כששוחררו מחבלים.

תשמע, ממש לא שופט אף אחד. עברה עליך שנה מאוד קשה עם כל מה שקרה עם הבן ובכלל באופן כללי אני מבין עד כמה היה קשה לחיות בישראל. אבל לדעתי, לפעמים (ובהתאם לדיספוזיציה שהייתה קיימת מראש) נכנסים לראיית מנהרה מסוימת של המציאות דרך פילטרים מאוד צרים. אולי אנלוגיה דפוקה, אבל אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.

שוב, מדגיש שזה נטו לדעתי. אולי זה פשוט יותר למישהו שנמצא בחוץ כמוני להשקיף על זה עם טיפה פחות פילטרים. נטו בגלל האופן שחווים את האירועים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 59 דקות, David32 כתב:

אם היית מעודכן היית יודע שחיזבאללה עבר מ"לא ננצור את האש עד הפסקת אש בעזה" ל"אנחנו קוראים ליישום 1701". אז כן, החיסולים ופירוק היכולות שלהם מאוד משפיעים.

ישראל לא מדברת בכלל על הסכם בלבנון כי התוכנית עובדת - צהל שובר לחיזבאללה את הצורה, כל מפגש נגמר במחבלים מחוסלים כמעט בלי נפגעים לכוחותינו והמרחב עובר טיהור מטורף. גם שם הפחידו אותנו מאלפי הרוגים, זוכר?

לפני כשעה, פינדר כתב:

אני בכלל לא בטוח שיהיה מחליף בזמן הקרוב. הם הרי נרדפים ומנותקי קשר. קשה לי גם להאמין שיהיה מחליף שיהיה מקובל על כל הפלגים והשבטים והחמולות שם שתהיה לו לגיטימציה וסמכות לחתום על עסקה.

אם חמאס יקבלו החלטה שX הוא המנהיג אז X יהיה המנהיג, אין פה באמת דיון כרגע.

וכן, אפשר לשמוח. לפני זה לא יכלנו אפילו לחשוב על עסקה נורמלית, אולי אם יבוא מישהו שלא מחויב להצהרות ולא פסיכופת גמור אולי תהיה פה עסקה נורמלית.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם

כן, נראה לך שחיזבאללה נכנעים? או שאולי הם פשוט רוצים קצת זמן להתארגן מחדש? להביא עוד נשק, מפקדים מאומנים מאיראן וכו?

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אני אוהב לגלות איך בתוך כל אחד מכם יושב לו ביביסט קטן, שרק מחכה לרגע להתפרץ החוצה לעולם הגדול.

בחירות הבאות דווקא נתניהו, אה?

יבגני, בחלק מהדברים אפילו אתה יותר ימני ממני וגם אני אומר לא בכל מחיר ויש מקרים שצריך לוותר.

ולמי ששואל מה סביר, לי לא אכפת לשחרר את כולם אבל רק לעזה ומי שיחזור לטרור או ינסה לצאת מהרצועה יחוסל.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה רעיון יותר טוב, למה לא לתת לחמאס אפשרות לצאת לאירן בתמורה לשחרור כל החטופים?

היינו כבר בסרט של "החתמנו אותם על מסמך שהם לא יחזרו לעסוק בטרור".

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...